Julegaveideer til baby 0-1 år | Julegaveideer 2017

Her har vi samlet de bedste julegaveideer til baby. Leder du efter inspiration til baby, og mangler julegaveideer, så kan du lede her. Det er ingen hemmelighed, at børn i dag ofte får mange julegaver. De får julegaver af både bedsteforældre, forældre, og andre der kender barnet.

Derfor kan det være svært at finde på de gode julegaveideer, hvis man allerede har meget, eller simpelthen har svært ved at finde på flere julegaveideer til baby. Det har vi forsøgt at gøre nemmere, ved at lave denne liste med masser af julegaveideer til baby. Her har vi listet sjovt og lærerigrt legetøj, som er brugbart især til de helt små mellem 0 -1 år.

Julegaveideer til babyer kan være noget de har mest glæde af lige nu, som for eksempel en rangle eller bidelegetøj. Det er skønt at give en julegave, som bliver en succes lige med det samme. På den anden side kan det også være dejligt at give gaver, som baby også kan bruge på sigt. Det kunne for eksempel være bobles legetøj, eller en bamse eller dukke. Børn udvikler sig hele tiden, og derfor er det godt at finde på julegaveideer, som både er et hit nu og her, men også julegaver der kan bruges på sigt.

 

Indholdsfortegnelse

Bobles motorik legetøj

Bobles motorik legetøj en genial julegaveide til både babyer, og lidt større børn. Klodserne består af det slidstærke EVA- skum, og kan holde til mange års leg. Bobles kan bruges til et utal af lege, da det appelerer til børnenes fantasi, og udvikler deres motorik.

Køb hurtigt og nemt Bobles her. 

 

Legetøj til badet

Legetøj i badekaret gør det kun sjovere at være i bad. Med badelegetøj er der masser af grunde til at plaske løs! Denne julegaveide til baby kan bruges i mange måneder eller måske endda år.

Vælg mellem meget sjovt badelegetøj her.

 

Babys første kælk

Selvom julen ikke altid er hvid, så er der gode chancer for at det bliver kælkevejr i januar eller februar. Derfor er en kælk en af de mest populære julegaveideer til baby

Køb en kælk her

 

Tøj – altid en god julegaveide!

Én ting er sikkert, og det er at babyer løbende skal bruge nyt tøj. Nyt og lækkert tøj i den rigtige størrelse er derfor næsten altid en god julegaveide til babyer, og børn i det hele taget.

Hos Kids World har de et stort udvalg af babytøj i alle de lækre mærker, såsom Hummel, Joha, Mikkline osv.

Gå til Kids Worl og find lækkert tøj

 

Sansegynge

En sansegynge er en skøn julegaveide til baby. Selv hvis din baby er nyfødt, så kan han eller hun stadig får rigtig meget glæde af sansegyngen. Den stimulerer nemlig balancesansen. Ofte beroliger gyngens bevægelser babyen. Sansegyngen kan bruges langt op i barndommen, da det bare er en rigtig hyggelig måde at gynge på!

Køb nemt en sansegynge her! 

 

Julegaveide: Motorik legetøj til baby

Motorik legetøj opfordrer til bevægelse, og stimulerer babys sanser. Derfor er det en af de gode julegaveideer.

Der findes forskelligt af motorik legetøj til baby, som udvikler sanserne og motorikken. Motorik legetøj til baby er udfordrende, da det kan leges med på mange forskellige måder. På den måde bliver baby opfordret til at bruge og udvikle siin krop, og vilje til at komme fremad.

Gå til webshop og vælg mellem masser af motorik legetøj

  • Fremmer den motoriske udvikling
  • Gør legen sjovere
  • Det er lærerigt legetøj
  • Gør det sjovere for de helt små at ligge på maven
Læs også:   Her finder du billige Plus Plus brikker

Viga gåvogn

Gåvognen har sjove  knapper der kan drejes på, kuglebaner og andet legetøj i flotte farver. Gåvognen fra Viga udvikler både grovmotorikken og finmotorikken, da den har mange spændende detaljer. Hvis din baby er omkring 7-8 måneder er en gåvogn garanteret en af de bedste julegaveideer til baby. Det er nemlig i denne alder de fleste babyer prøver at rejse sig op.

Speciel rabat til dig!

Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, får du en rabatkode, der giver dig 10 % på denne fine Viga Gåvogn

[newsletter_signup_form ID=2]

Se mere mototik legetøj her

Flodhest fra Maileg i lækre materialer. 169 kr. Måler 22 cm. udstrakt. Perfekt til en lille baby!

Bamse

Elsker alle børn ikke en sød bamse? De bløde venner er altid en velkommen gave. Babys yndlingsbamse kan bruges til at trøste, eller bruges som en dejlig sovekammerat, der giver masser af tryghed.

Køb dejlige bamser her

Når du vælger bamse til din baby, så findes der mange dejlige bamser, som er produceret af økologiske råvarer og derfor er egnet til de helt små. En bamse er en af de julegaveideer til baby, der vist aldrig går af mode.

 

En blød dukke – en af de bedste julegaveideer

Babydukke

Til de helt små vil en babydukke helt sikkert være en god julegaveide. Mange børn synes sikkert, at de ikke kan få nok dukker. Især hvis din baby nærmer sig 1 års -alderen, så vil dukken helt sikkert fange hans eller hendes interesse. Til de små anbefales det at starte med en blød dukke, som er lige til at kramme.

Køb dukke til baby her. 

Vil du se flere dukker, så bør du hoppe til vores liste med mange forskellige dukker. → Gå til listen HER.

Rubens barn Cutie: Dukke Karla

Karla. Håndlavet Rubens Barn dukke.

Rubens Barn Cutie måler 34 cm, og fås i fire forskellige udgaver. Cutie udgaven er lidt mindre, end den traditionelle Ruben Barn dukke, og er derfor nem at håndtere for de mindste.

Dukken har store øjne, og virker meget livagtig. Her får du en dukke i god svensk kvalitet, og naturligvis helt uden skadelige stoffer eller kemi. Dukkerne er godkendt til brug fra 0 år, og derfor en af de gode julegaveideer til baby. Karla koster 399 kr.

Køb dukke Karla Cutie her 

 

Lille rød dukkevogn

En dukkevogn er en skøn gave, og noget som de fleste børn leget meget med. Dukkevognen er især sjov for børn, når de er omkring 1 år. Så skal dukke rigtig puttes til lur, og måske trilles en tur bagefter.

En passende dukkevogn til de små kunne for eksempel være denne lille røde dukkevogn fra Krea til 399 kr.

Køb den røde dukkevogn her

 

Dukkeseng

En dukkeseng er mange børn rigtig glade for, og derfor en god julegaveide. Den ser hyggelig ud på børneværelset, og det er samtidig hyggeligt at putte dukken til en lur i dukkesengen. Især hvis der er tilhørende madras, og sengetøj, så dukkesengen er dejlig blød at ligge i.

Her kan du købe de mest populære dukkesenge billigt. 

Smallstuff dukkeseng

Smallstuff dukkesengDenne søde dukkeseng fra Small Stuff er en populær dukkeseng, grundet det fine design. Dukkesengen er i fantastisk holbar kvalitet, da den er i træ.

Læs også:   Hvornår leger baby med legetøj?

Med i prisen får du en blød bomuldsmadras, der passer perfekt i størrelsen. Hvis du gerne vil have dukkesengetøj og tæppe, så kan det købes seperat på Gucca. Dukkesengen måler 28x52x34 cm, og har et liggemål på 49 cm.

Se mange flere dukkesenge på vores liste med de bedste dukkesenge her

 

Højstol til baby

Når baby kan sidde selv, vil hun få stor glæde af at komme op i en højstol, og rigtig være med til bords. De fleste babyer begynder at bruge deres højstol, når de er omkring 5-6 mdr., da det er i denne alder de kan sidde stabil. Dog kan visse højstole bruges fra nyfødt med det medfølgende newborn sæt. Det er kort fortalt en højstol, der monteres på højstolen, så baby med det samme kan være med til bords.

Er du i tvivl om hvilken højstol der er den bedste julegave til din baby, så kan du HER se en gennemgang af de bedste højstole til baby.

Tripp Trapp stol fra Stokke

Den klassiske højstol fra Tripp Trapp findes i rigtig mange danske hjem. Det er dansk, holdbart design når det er bedst, og bestemt en af de langtidsholdbare julegaveideer.

Tripp Trapp højstolen er blandt de bedste højstole til børn, og derfor findes den tit under juletræet. Dåde sæde -og fodstøtte kan justeres i højden, så den passer perfekt til baby. Stolen er gennemtestet, og lever op til gældende sikkerhedskrav.

Højstolen fås i mange flotte farver.  Mål: 78 x 49 x 46 cm, Vægt: 7 kg

Babysæde til Tripp Trapp stol og newborn skråstol

Køber du en ny Tripp Trapp højstol, bliver du glad for baby indsatsen i starten. Der er nemlig bøjle på, så baby ikke kan falde ud.

Babysædet passer til stole fra maj 2003, og fremefter. 

Køb babysæde og Newborn skråstol her

Newborn skråstol til Tripp Trapp højstol betyder at baby får glæde af stolen, selv inden han eller hun kan sidde selvstændigt. Baby kan sidde i skråstolen, og være med omkringbordet, selvom hun endnu er for lille til at sidde selv. Med skråstolen, får i en stol som kan bruges fra nyfødt og opefter.

 

Populær julegaveide til baby – Sophie Giraf

Sophie la Giraf Et af de mest solgte stykker legetøj til baby, og er en meget populær julegaveide til baby. Den originale model Sophie giraf er blevet solgt i mere end 20 millioner eksemplarer. Dertil er der også solgt en masse af de forskellige nyere modeller.

Sophie giraf legetøj er blevet så populær af flere forskellige grunde. Først og fremmest skyldes det at Sophie Giraf er ekstrem blød og behagelig for børn at sutte på. Den lange girafhals med ører og horn fungerer perfekt til at klø på de ømme gummer.

De fleste steder koster giraffen omkring 200 kr.

Få unik rabat på Sophie Giraf

Vi har skaffet en god aftale med Sundleg.dk, så du får en rabatkode tilsendt på 10%, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

 

[newsletter_signup_form ID=2]

Legetæppe

Et legetæppe, eller aktivitetstæppe som det også kaldes, er endnu en god julegaveide til baby. Der er naturligvis forskellige hvornår babyer begynder at bruge deres legetæppe, men de fleste babyer har stor glæde af det fra de er omkring 2 mdr. og op til ca. 1 år. Alt afhængig af hvilket legetæppe i vælger, kan tæppet også bruges bagefter som gulvtæppe på børneværelset eller i legehjørnet.

 

Fisher Price Legetæppe til baby

Fisher Price laver rigtig godt legetøj til babyer og børn. Mærket er kendt for at lave babylegetøj i høj kvalitet, der udfordrer baby og giver opfordrer til masser af leg og udvikling. Det farverige legetæppe fra Fisherprice har mange flotte farver, som er sjove at se på. Der hænger fine figurer, som baby kan bribe fat i, og føle på.

Pris: 477 kr.

Køb Fisher Price legetæppet her


Liste med de bedste legetæpper til baby. 

Leder du efter flere fine aktivitetstæper til baby som julegaveide, så bør du kigge på vores liste med de bedste legetæpper til baby.


Smukt aktivitetsstativ i træ

Et fint aktivitetsstativ er endnu en af de gode julegaveideer, især hvis din baby ikke er så gammel. Man kan udskifte legetøjet på aktivitetsstativet. På den mpde bliver legetøjet ved med at være spændende.

Køb aktivitetesstativ i træ her

 

Putte i kasse

En putte i kasse er rigtig godt legetøj, da det er sjovt for næsten alle babyer, selvom de er i forskellige stadier. Putte i kassen træner finmotorikken og forståelsen er former og farver.

Putte i kasser fås i rigtig mange udgaver og farver, og der er næsten en for enhver smag. Du kan også vælge imellem putte i kasser i enten træ eller plastik, alt efter hvad du er til. Vælger du en putte i kasse i træ, er klodserne også gode at stable, og lege mange andre lege med. Derfor er det en rigtig god julegaveide.

Køb putte i kasse her. 

 

Rangle

En af de lidt mindre gaver, som er god til de små babyer på 0-3 måneder.

Vælg for eksempel denne økologiske rangle fra Wooly Organic. Dens form og lette vægt af denne rangle, gør den perfekt til de helt små at holde i. Og så har den et sødt lille bamsehoved. Ranglen siger sjove raslelyde, når man ryster den.

Pris: 179 kr.

Køb bamseranglen her

 

 Skråstol til baby

En skråstol er mange forældre rigtig glade for at have til deres baby. De fleste babyer glade for at sidde i deres skråstol, og den er også meget praktisk når baby skal have grød.

Tiny Love Skråstol (også en lift)

Super anvendelig stol fra Tiny Love, som du kan bruge på flere forskellige måder:  Skråstol, vugge og lift.

Samtidig har skråstolen en uro, som kan underholde baby. Den kan spille 9 søde melodier. Stolen kan vibrere, hvilket virker beroligende på mange babyer.  Set til 749 kr. hos Pixizoo.

Køb den her.

→ Se mange flere fine skråstole her

 

 

Julegaveideer til baby

Her på siden har vi listet en masse julegaveideer til baby, som du kan vælge imellem når den hyggelige højtid nærmer sig. Det gode ved at finde julegaver til baby, er blandt andet at det ikke kun behøver at være legetøj. Især til de mindste babyer er praktiske ting også rigtig gode julegaveideer til baby. Praktiske julegaveideer til baby kunne for eksempel være højstol, tremmeseng, skråstol, legetæppe, autostol, eller noget helt andet som I står og mangler. Det kan være en stor glæde for familie og venner at berige jeres familie med de praktiske og brugbare julegaver til baby.

Mangler du julegaveideer til baby, så kan du med fordel kigge denne liste igennem. Måske finder du også noget du kan bruge på andre startpakke indlæg, der handler om masser af gaveideer til babyer og børn.