Julegaveideer 3-4 år | Spændende julegaver til de 3-4 årige 2017

Nu hvor julen nærmer sig og det bliver tid til det helt store julegaveræs til børnene, så kan det være rart at blive inspireret til gaveideerne. Det kan være ret så udfordrende at finde præcis det legetøj som hitter allermest hos dit barn, da interessen hurtigt skifter retning. Vi har forsøgt at hjælpe dig lidt på vej ved, at komme med forslag til det legetøj som hitter allermest hos børn i alderen 3 til 4 år. De forskellige forslag til legetøj som nævnes er specielt tiltænkt til den specifikke alder og det udviklingstrin som barnet har bevæget sig op på. Men da børn er forskellige og dermed kan være på forskellige udviklingstrin trods samme alder, har vi valgt at komme med flere forskellige julegaveideer, så alle kan blive inspireret. Legetøj spænder vidt og kan både være kreativt, til haven eller udfordrende. Samtidig skal man også beslutte sig for om hvor meget man vil investere i legetøjet, da børnene interesse for noget bestemt legetøj som sagt hurtigt kan skifte.

 

Indholdsfortegnelse

Inspiration til julegaver til børn i alderen 3-4 år

I listen nedenfor er der julegaveideer i forskellige prisklasser, da mange forældre allerede fra start har sat sig for hvor meget børnene skal have julegave for i år. Samtidig kan legetøj til indendørs- og udendørsbrug have forskellige prisklasser. Husk på at det ikke altid er den dyre julegave der vækker mest opsigt og samtidig er den mest populære blandt barnet. Ved at finde inspiration til børnenes julegaver og sågar handle online, kan det spare jer for den unødvendige tid i butikken med de mange andre forældre. Gør det nemt for jer selv og glæd dit barn på 3 til 4 år med den bedste julegave.

 

 

 

                                                      DJECO føle og sansespil

Dette super sjove føle- og sansespil fra DJECO handler om at man drejer på spillepladsen og bagefter skal stikke hånden ned i stofposen for at føle sig frem til hvilken genstand der gemmer sig. En super sjov måde hvorpå dit barn kan styrke evnen til at associere mellem hvad de ser og hvad de føler. Spillet er vinder af årets børnespil ”Guldbrikken” 2012. Det anbefales fra 3 år og koster 249,95. Du kan købe DJECO føle- og sansespillet hos Lirum Larum Leg her.

 

 

 

 

DJECO Modellervoks

Til børnene der elsker at være kreative og lade fantasien udfolde sig. Dette sæt med forskellige farver af modellervoks kan give nogle super hyggelige timer sammen, som både børn og voksne kan få glæde heraf. Det anbefales fra 3 år. DJECO Modellervoks koster 99,95 og kan købes her.

 

 

 

 

 

 

 

                                                        Omy kæmpe plakat til farvelægning

Her er noget for de kreative børn som kan lide at udfolde sig og samtidig kan lide roen ved at male. Her er en super flot plakat fra Omy, der er designet som et kæmpe atlas, hvor børnene kan farvelægge alle de små detaljer. Plakaten er et stort verdenskort hvor der er mulighed for at gå på opdagelse og farvelægge pyramider, vilde dyr, det skæve tårn i Pisa og ikke mindst frihedsgudinden. Når plakaten er farvelagt, kan den hænges op på væggen og børnene kan nyde det flotte arbejde. Her er til mange timers sjov kreativitet med hele familien. Omy plakaten koster 169,95 og kan købes hos Lirum Larum Leg her.

Læs også:   Drengelegetøj 2 år - Godt drengelegetøj til 2 årige

 

 

 

 

Løbehjul fra Puky

Til de 3-4 årige børn som ønsker udfordring og motorisk stimuli, vil dette seje løbehjul være en super julegaveide. Løbehjulet har både ringeklokke, skridsikkert trinbræt, sikkerhedshåndtag, fodbremse, skumdæk, hjul og styr med kuglelejer. Puky, som er produceret i Tyskland, er produkterne designet efter alderstrin, hvor dette løbehjul anbefales fra 3 år. Det er 95 cm højt og styret kan justeres i højden fra 64 til 73 cm. Du kan købe Puky løbehjul i farvene blå og pink til 699,95 kr. hos Lirum Larum Leg lige her.

 

 

 

 

 

                                                                    Musiksæt fra PlanToys

Musik er især noget som børnene lever sig mere og mere ind i med alderen. PlanToys har lavet et fint musiksæt i træ med to forskellige størrelses trommer, trommestikker, bækken og en guiro. Her kan tiden gå med at lære de forskellige lyde at kende og endda selv skabe sin egen musik. Dette musiksæt fra PlanToys anbefales fra 3 år. Sættet koster 549 og kan købes hos Sundleg lige her.

 

 

 

 

 

 

Dukkeklapvogn

Til børnene der brændende ønsker sig en dukkeklapvogn, er her en lyserød 3-i-1 vogn. Barnevognskassen kan både bruges som lift alene, som barnevogn og dernæst som klapvogn. Vognen har plads til dukker på op til 42 cm. Dukkeklapvognen har dreje hjul, kraftigt stel og håndtag beklædt med skumgummi. Med denne smarte dukkeklapvogn kan der bruges mange timer sjov leg. Anbefales fra 3 år. Dukkeklapvognen koster 499,95 kr. og kan købes her.

 

 

 

 

 

 

 

                                            Den obligatoriske dukke

Hvis der ligeså skulle være mangel på dukker, så dukkeklapvognen kan komme ud at køre. Så har du hos Sundleg rig mulighed for at finde den helt rette dukke som julegave. Du kan blandt andet købe de bløde håndlavet dukker fra Rubens Barn som koster 399 kr. og alt hvad hjertet begærer af diverse tøj og tilbehør. Du kan se hele udvalget hos Sundleg lige her.

 

 

 

 

 

 

Kasseapparat fra Hape

Børn er rigtig gode til at afspejle sig i de voksne. Mange børn synes det er super sjovt at lege købmand. Hape har lavet et flot kasseapparat i træ med scanner, pengekasse og dankortsterminal så børnene rigtig kan komme i gang med de gode lege. Kasseapparatet fra Hape er lavet i nogle fine farver og ser meget autentisk ud. Sættet koster 279 kr. og kan købes hos Sundleg her.

Læs også:   Tablet til børn

 

 

 

 

 

 

 

                                                          Bathblocks

Flydende badelegetøj fra Bathblocks kan eksempelvis være en super julegaveide til de børn der måske allerede har et legekøkken. Her fås badelegetøjet som kogepladesæt med gryder og tilbehør. Bathblocks er lavet i skum, der vil virke som magneter når der tilføres vand. Badelegetøjet er fri for phthalater og andre skadelige stoffer. Med Bathblocks er der en god mulighed for at gøre badetiden til en ren leg. Batchblocks koster 249,95 kr. og kan købes hos Lirum Larum Leg her.

 

 

 

 

 

 

 

LEGO Dublo – ”Verden Rundt”

Med LEGO Dublo er der rig mulighed for at udfolde sin kreative side og vil være en oplagt julegaveide. Dette LEGO Dublo sæt indeholder alverdens dyr fra fire verdensdele i enten båd eller fly. Børnene kan lære om 17 dyr og udforske forskellige levesteder og kulturer. Med dette LEGO Dublo ”Verden Rundt” kan man få mange timers sjov leg og kvalitetstid med hele familien. Du kan blandt andet flyve med helikopter, opleve livet på savannen, i skoven eller i det arktiske landskab. Hele sættet indeholder 163 dele. LEGO Dublo Du kan købe Lego Dublo ” Verden Rundt” for 899,95 kr. lige her.

 

 

 

 

                                                  Tøj i julegave

Da børnene hurtigt vokser ud af deres tøj eller det bliver slidt i lynets hast, så er nyt tøj altid en god og brugbar julegave. Både tøj, sko og tillbehør kan købes til næste størrelse eller næste sæson, så man er på forkant og med på moden hvis det er det man går op i. Hos Kids World er der et kæmpe udvalg af lækkert børnetøj i forskellige mærker og kategorier, således at der er til enhver smag. Du kan se alle de lækre styles til børn hos Kids World lige her.

 

 

 

 

 

 

Riverstones Balancesten

Her er noget fantastisk legetøj og en genial julegaveide der både styrker koordinationen, øger balanceevnen og giver god mulighed for sjov og fysisk leg indendørs eller udendørs. Riverstones Balancesten kan ligges hvor man har lyst. Det betyder at man selv kan styre sværhedsgraden. Her kan barnet øve sig i højder, da hver balancesten er bygget forskelligt ud fra både farve, bredde og højde. Det handler om at man placerer balancestenene med det mellemrum som man mener man kan klare, og så kan børnene hoppe fra sten til sten, helst uden at falde. Balancestenene har gummidutter i bunden, således at de står stabilt. De anbefales fra 3 år. Riverstone Balancesten koster 479 kr. og kan købes hos Sundleg her.

 

 

 

 

                                                            Claaes Arion 540 pedal traktor

Falk Toys som er et fransk firma, fremstiller udendørs legetøj til børn i alderen 1-7 år. Produkterne er i høj kvalitet og har alle været igennem grundige test og opfylder EU´s sikkerhedskrav. Det er den perfekte julegave til barnet som elsker at bruge timer på at hygge og arbejde i haven og kan lide at bevæge sig. Pedaltraktoren anbefales fra 3 år og koster 1.249 kr. Du kan købe Claas traktoren eller andet udendørs legetøj fra Falk Toys hos Sundleg her.

Læs også:   bObles - Tumlemøbler til børn der styrker motorik og balance

 

 

 

 

Find den bedste julegave til de 3-4 årige

Når du skal i gang med at kigge efter julegaverne til børnene, så er det en fordel at finde ud af hvad der præcis hitter hos barnet på det tidpunkt. Børn kan hurtigt miste interessen for noget bestemt legetøj. Man kender sit barn allerbedst, så at finde ud af om det skal være legetøj til indendørs eller udendørs brug kan man starte med at overveje. Herefter bør man overveje om barnet kan lide at være kreativ eller om barnet elsker at tumle og være ekstra vild. Find ud af hvad barnet har af legetøj i forvejen, så du ved om julegaven skal supplere noget nuværende legetøj eller om der skal købes legetøj i en helt anden retning. F.eks. kan man supplere med legetøj til sandkassen, tilkøbe mere LEGO DUBLO eller andet mad og opbevaring til legekøkkenet. Der er mange muligheder, men det er ok at danne sig et overblik inden man køber julegaven. For det første ønsker man at barnet bliver glad for gaven og for det andet, at gaven også bliver leget med. Du kender dit barn allerbedst. Brug vores inspiration til julegaveideer så juleaften bliver en succes for både jer og børnene.

 

Køb julegaverne online

Inden det store julegaveræs begynder, kan det være en oplagt ide, at kigge nærmere på hvilke online butikker der sælger de varer som børnene ønsker sig. Ved at købe julegaverne online, kan du både spare tid og penge. Du kan let klikke gaverne hjem fra sofaen når tiden er til det, istedet for at stå nede i de fysiske butikker sammen med alle de andre forældre. Idag har mange online butikker lavet særlige kategorier der er alderssvarende, så du nemt kan kigge efter gode julegaveønsker til børnene. Hvis du leder efter en bestemt julegave, så kan du bruge butikkens søgefelt. Flere online butikker har som regel gode tilbud og i flere tilfælde er det muligt at spare penge på julegaverne online. Samtidig tilbyder flere online butikker gaveindpakning, så du kan bruge din tid på alt det andet praktiske inden julen nærmer sig. En fordel er sågar at du ikke skal bekymre dig om børnene ser pakkerne, da gaverne så vil være pakket ind når du får dem tilsendt fra butikken.