Puslespil til børn findes i mange forskellige varianter. Når de små går fra at være baby til tumling omkring 1 års alderen, kan nogle børn begynde at blive introduceret for begynder puslespil, de såkaldte knoppuslespil. Det geniale ved puslespil er, at det er legetøj der udfordrer barnets finmotorik og kreative sans, men det er samtidig også legetøj som kan være familiens samlingspunkt. Man kan få knoppuslespil med kendte motiver som barnet måske kan genkende fra TV eller bøger, puslespil med dyr, former, farver og mange flere.

Se udvalget af forskellige knoppuslespil til de mindste børn længere nede på siden

Vi viser dig nogle af de fineste puslespil til de mindste børn herunder, så du kan finde god inspiration til fødselsdagsgaven, årets adventsgave eller julegave. Læs mere her.

Indholdsfortegnelse

Knoppuslespil – Sjovt og lærerigt

Der findes mange forskellige knoppuslespil til de mindste børn. Dette gælder blandt andet indenfor design, sværhedsgrad og kvalitet. Disse puslespil er gode som begynder puslespil til børn fra 1 år. De er både nemme for barnet at holde om, har fine motiver, brikkerne er store og så er der få af dem, hvilket gør det overskueligt for barnet. Ved at lege med puslespil kan barnet både få styrket finmotorikken og lære omkring de forskellige motiver som eksempelvis farver, former, dyr, kendte ansigter fra TV eller bøger. Knoppuslespil er derfor både sjovt og lærerigt legetøj som man sagtens kan samles om med hele familien. De fine og meget forskellige puslespil er også en ideel gaveide, fordi de findes indenfor forskellige prisklasser og særhedsgrader.

Se det fine udvalg til de mindste børn. Puslespil er en oplagt gaveide til enten fødselsdag eller jul, da de findes i mange forskellige varianter. Læs mere og få god inspiration til den perfekte gave.

Se alle de seje knoppuslespil med dyremotiver herunder

DJECO Knoppuslespil

Sødt puslespil i træ med søde små kæledyr. Puslespillet har fem brikker med store knopper. Hver brik har et fint farverigt motiv der ligner et dyr.

Bloomingville Knoppuslespil

Fint og meget enkelt puslespil i træ fra Bloomingville med cirkus motiv. Puslespillet har seks brikker med motiv af en kanon, en elg på en bold, en ugle med en ballon, en bjørn med en vægtstang, et cirkustelt og en ræv der hopper igennem en ring med ild. Super fin gaveide.

Knoppuslespil med bondegårdsdyr fra Hape

Sødt puslespil i træ med motiv af forskellige bondegårdsdyr. Puslespillet har ni brikker, hvor otte af brikkerne har motiv af et bondegårdsdyr og den sidste brik har motiv af en lade. Her kan barnet rigtig få øvet sig på dyrenavne og lyde.

MAGNI Knoppuslespil

Super fint puslespil i træ fra MAGNI. Puslespillet har fem brikker der hver har et dyremotiv. Når hver brik sættes rigtigt, aktiveres dyrets lyd. Brikkerne har motiv af en gris, et får, en ko, en høne og en and. Her kan bestemt læres dyrenavne og lyde. Batterier skal tilkøbes separat.

Se de fine knoppuslespil med kendte motiver fra børne-TV herunder

Kaj og Andrea Knoppuslespil

Det fine puslespil i træ har motiver med Kaj og Andrea. Puslespillet har fem brikker og er derfor et super begynder puslespil til de små.

Knoppuslespil med Cirkeline

Fint puslespil i træ med Cirkeline og hendes venner Frederik og Ingolf. Puslespillet har fem brikker med motiv af Cirkeline, Frederik, Ingolf, Cirkeline i hendes tændstikæske og et hvor både Cirkeline og vennerne er på. Super sød gaveide til en ægte Cirkeline fan.

Knoppuslespil med Kaj og Andrea i piratskib

Sejt puslespil i træ der har motiver med Kaj og Andrea der leger pirater på det store piratskib. Når brikkerne løftes vil der være flere sjove billeder. Der er i alt fem brikker. Fin gaveide

Knoppuslespil med Bamse, Kylling og Ælling

Sjov træpuslespil med tre brikker der hver har motiv af henholdsvis Bamse, Kylling og Ælling. Fint begynder puslespil til de mindste.

Herunder kan du finde knoppuslespil med forskellige motiver som eksempelvis kørekøjer, kager, former og farver mm.

Hape Knoppuslespil med maskiner

Sejt puslespil i træ med brikker der har motiv af forskellige køretøjer på en byggeplads. Puslespillet har 10 farverige brikker der eksempelvis ligner en kran, traktor og lastbil. Her kan barnet både øve finmotorikken samt navnene på de forskellige maskiner.

Knoppuslespil fra DJECO med former

Dette puslespil i træ har tre brikker med store knopper. Hver brik er formet som en cirkel, men i tre forskellige størrelser og farver. Her kan barnet lære om farver og størrelsesforhold.

Knoppuslespil fra Viga med frugter

Super fint puslespil i træ med forskellige frugter. Puslespillet har otte brikker der alle har motiv af hver sin frugt. Der er frugter som et æble, bananer, appelsin, vandmelon, jordbær, vindruer, pære og blomme. Her kan barnet få trænet navne på frugter og farver. Oplagt gaveide.

Knoppuslespil fra Goki med pirat

Sjovt puslespil i træ hvor barnet kan give den søde pirat tøj på. Brikkerne ligner tøj i forskellige farver som barnet her har mulighed for at kombinere på selve piraten. Her kan der blandt andet blive trænet i farver og mønstre. Findes også i en udgave med en prinsesse.

Melissa & Doug Knoppuslespil med former

Fint puslespil på engelsk med brikker der har forskellige former og farver. Under hver brik kan man læse det engelske navn for den bestemte form som brikken er udformet som. Selvom navnene på de forskellige forme står på engelsk, kan der sagtens læres former og farver på dansk samt øvelse af finmotorikken.