Hvis du har svært ved at finde den helt rette julegave til baby, så har vi samlet årets 10 gode julegaveideer. Det betyder at du kan få god inspiration til, at finde den helt rette julegave der rigtig kan vække begejstring. Vi kommer med julegaveideer til baby som både kan være sjovt og lærerigt på samme tid. Det gør vi af den grund, at børn allerede i en tidlig alder tager store udviklingsskridt og elsker at få udfordret sanserne.

 Se de 10 bedste julegaveideer til baby herunder

Læs mere hvis du vil have inspiration til året julegaver til baby. Vi kommer med gode forslag til hvilket legetøj der hitter hos de små børn under 1 år. Det betyder at du kan få gode ideer til hvad din baby skal have i julegave i år.

Indholdsfortegnelse

10 gode julegaveideer til baby

Herunder har vi samlet 10 af de bedste og mest populære julegaver til baby. Vi har fundet nogle gode julegaveideer som specielt er egnet til at glæde de helt små børn under 1 år.

Lamaze Sommerfuglelave

Super sød og farverig sommerfuglelave fra Lamaze. Sommerfuglelarven kan skilles ad og ligeledes sættes sammen på ny med velcro. Bamsens mange farver og teksturer hjælper til at stimulere babys sanser. Her kan barnet øve griberefleksen, enten med hele bamse eller ved hjælp af de enkelte led. Bamsen måler 37 cm. Super fint babylegetøj som allerede kan bruges fra barnet er nyfødt. Køb julegaven til baby nu.

Jellycat Bamse

Super sød og bedårende kanin med lange ører fra Jellycat serien. Kaninen måler 31 cm. og er fremstillet i den blødeste kvalitet. Den er nem at holde om, tage med på tur og vil med garanti blive barnet yndlingsbamse. Jellycat kaninen findes i flere forskellige størrelser og farver. Ideel julegaveide til de mindste.

BObles tumlelegetøj

Sjovt og udfordrende tumlelegetøj fra BObles, her Kyllingen. Kyllingen kan bruges fra barnet er omkring 6 mdr.. Her kan baby øve nakkemusklerne og samtidig få stimuleret resten af kroppen. Kyllingen kan bruges på to måneder og er ligeledes genialt tumlelegetøj til det ældre barn som kan få udfordret sin balance. Der findes flere forskellige farver af BObles Kyllingen og så kan de forskellige BObles modeller eksempelvis sammensættes til en hjemmelavet forhindringsbane med sjove motoriske udfordringer. En klassisk gaveide, da barnet ikke kan få for meget BObles tumlelegetøj.

Aktivitetstæppe fra Skip Hop

Fint aktivitetstæppe der er inspireret indenfor camping looket og med motiv fra skoven. Der medfølger en pude, så det er muligt at baby kan få styrket nakkemusklerne. Puden kan også bruges til, at støtte op når baby skal lære at sidde selv. Aktivitetstæppet har fine vedhæng der både kan lyse og spille musik. Det er lækker blødt og i super søde farver til både drenge og piger.

Gåvogn fra BRIO

Fin og klassisk gåvogn fra BRIO der er god til at støtte det lille barn i forbindelse med de første skridt. Gåvognen har lakeret metalhåndtag og en justérbar bremse for at tilpasse farten. Gåvognen har plads til at ynglings legetøjet kan komme med på tur og den er samtidig med til at stimulere grovmotorikken og balancesansen. Anbefales fra 9 mdr. og findes både i farven Sort og Rød/gul. Fin julegaveide så der kan komme fart over feltet derhjemme.

Læs også:   Uro til puslebord eller kravlegård

Babygynge fra Krea

Sød farverig babygynge i træ fra Krea der både kan bruges inden- og udendørs. Babygyngen har støtte i ryggen og er nem at sætte baby ned i. Den har fine farverige træringe placeret foran på stolen, så baby har noget at røre ved. Den anbefales til når barnet kan sidde stabilt på egen hånd. Gyngen måler 32 x 32 x 140 cm.

Oball med rangle

Klassisk legetøj fra Oball med små indbygget kugler. Bolden kan derfor også bruges som rangle til den lille. Oball er legetøj som er nemt at gribe og holde om grundet designet med de store huller. Samtidig kan den kastes med og trille. Bolden kan bruges fra barnet er helt lille til at øve griberefleksen. Den findes i farverne Orange, Grøn og Pink. Køb Oball legetøj i julegave til baby.

Tøj til baby

Yndig kjole fra Hust&Claire med lange ærmer. Kjolen er i en fin peach rose farve med fine detaljer. Super ideel til de kølige efterårs- og vinterdage med et par strømpebukser til. Findes i flere størrelser.

Fin langærmet bluse fra Noa Noa Miniature i en flot baby blå. Blusen er fremstillet i en blød bomuldskvalitet der er super dejligt til de helt små. Den har en rund halsudskæring og er super smart til enhver type af bukser.

Tøj er altid en god gaveide da de små vokser så hurtigt. Se det lækre tøj til de små drenge og piger her.