Playmobil er klassisk legetøj med figurer, huse, køretøjer og universer for både piger og drenge. Der findes et stort udvalg indenfor Playmobil legetøj, hvor kun fantasien sætter grænser for hvilket eventyr der begynder. Det er nemlig muligt at tage med på Noahs ark, lege pirat på det store sørøverskib, tage på magisk eventyr med prinser og prinsesser, slukke ildebrande med den store brandbil og meget mere. Legetøjsmærket rammer en bred målgruppe, da det er legetøj til enhver lejlighed, interesse og aldersgruppe.

Se det spændende legetøj fra Playmobil længere nede på siden

Få god inspiration indenfor Playmobil legetøj. Vi skriver lidt om hvorfor legetøjet er en ideel gaveide til eksempelvis fødselsdag eller jul. Herefter viser vi et bredt udvalg indenfor Playmobil verdenen med mange af de forskellige eventyr som dit barn kan skifte bekendtskab med.

Indholdsfortegnelse

Playmobil legetøj anbefales fra 1,5 år.

Til de mindste børn findes Playmobil 123. Det er en legetøjsserie der henvender sig til børn i alderen 1,5 år til 3 år. Det betyder at 123 serien er uden phthalater, er CE mærket, har klare farver og ingen mindre dele som et lille barn har mulighed for at sluge. Til børn fra 3-4 års alderen og opefter vil hele legetøjsmærket være ideel. Dog vil der stå den anbefalede alder på hvert legesæt, så man som forælder selv kan vurdere hvor meget ens barn kan og må lege med.

Playmobil som gaveide

Legetøjsserien er oplagt som gaveide fordi det er legetøj som børn helt ned til 1,5 års alderen kan lege med. Det er legetøj for børn med forskellige interesser, da udvalget er så stort indenfor Playmobil verdenen. Playmobil er specielt en god gaveide fordi man kan købe legesæt i forskellige størrelser, prisklasser og indenfor forskellige aldersgrupper. Det betyder at der er noget til enhvert barn. Til de mindste anbefales 123 serien, da der i disse legesæt ikke findes små dele. Når barnet fra omkring 3-4 års alderen kan sidde med hele legetøjsserien, så er der et hav af muligheder til både piger og drenge. Der vil dog stå en anbefalet alder på hvert legesæt. Se et stort udvalg herunder og find god inspiration til børnenes gaver.

Læs også:   Fakta babypakke - Lækker startpakke til baby

Playmobil Hestestald

Stor hestestald med to store heste, et føl, to ryttere og en masse tilbehør. På rideskolen er der liv og glade dage. Hestene skal ordnes og fodres og bagefter skal de lukkes ud i den store indhegning. Et super legesæt fra Playmobil med alt hvad der hører til når det hesteglade barn skal på eventyr. Anbefales fra 5 år.

Playmobil Nattog

Fint nattog hvor der også medfølger spor til at toget kan køre, en togfører, et par passagerer samt lidt tilbehør. Her kan bruges timer på en hyggelig leg. Tag med nattoget ud på en køretur. Super gaveide da legesættet både kan bruges alene og sættes sammen med andre legesæt. Anbefales fra 1,5 år.

Playmobil Politibil

En sej politibil der holder skurkene væk fra gaderne. I legesættet medfølger en politibil der har et aftageligt, en sirene og udrykning. Der kan sidde 4 dukker i vognen. Der medfølger også to betjente i uniform og forskelligt tilbehør såsom håndjern, en lygte og 2 pistoler. Her kan man rigtig lege politiaktion. Fin gaveide. Anbefales fra 4 år.

Playmobil båd med glasbund

Sej båd med glasbund og en undervandsmotor, så båden selv kan sejle rundt. Kræver 1 AA batteri. Inviter familien på sejltur og få en kæmpe oplevelse når fiskene kan ses igennem glasbunden. Der medfølger en sejlbåd, figurer og tilbehør til en rigtig hyggelig dag på vandet. Anbefales fra 4 år.

Playmobil Piratskib

Sejt piratskib hvor der medfølger 3 pirater, våben og 1 kanon med forskelligt udstyr. Kanonen er ladet og der er vind i sejlene. De seje pirater er klar til at gøre havet usikkert med deres store sejlskib. Fantastisk gaveide til barnet der er vild med pirater og et stort piratskib. Der findes flere slags piratskibe. Anbefales fra 4 år.

Playmobil Barselsværelse

Dette legesæt indeholder et barselsværelse. Det betyder at barnet kan udvide sit Playmobil hospital eller blot lege enkeltvis med dette legesæt. Her medfølger 2 figurer (mor og barn), 2 senge (til voksen og barn), en reol og forskelligt tilbehør. Ideelt til barnet der skal være storebror eller storesøster for at forstå hvad der skal ske når mor skal på hospitalet. Anbefales fra 4 år.

Playmobil Noahs ark

Er dit barn interesseret i dyr, så er dette legesæt med Noahs ark da lige sagen. Her medfølger skib, to dukker og en masse forskellige dyr, store som små. Tag dyrere med ombord på Noahs ark. Det er kun fantasien der sætter grænser for en sjov leg. Fin gaveide hvor barnet også kan øve sig i dyrenes navne. Anbefales fra 1,5 år.

Playmobil Skiskole

Fint legesæt med en skiskole der indeholder alt hvad der skal bruges til en skitur. Skilæreren har et sjovt bjørnekostume på. Følg ham ned af løjpen og rundt om slalomstængerne. Her kan man med garanti lærer at stå på ski og få en ide om hvad det går ud på. Anbefales fra 4 år.

Playmobil Prinsesse værelse

Dette legesæt er til en rigtig prinsesse. Her medfølger en smuk seng, legetøj, en dukke, en vugge samt en sød lille kattekilling. Her er alt til at skabe et rigtigt prinsesse værelse. Ideel gaveide til barnet der kan lide at lege som en ægte prinsesse. Anbefales fra 4 år.

Playmobil Flyvemaskine

Med dette legesæt kan man komme på sit livs flyvetur. Tag ned til varmen og tilbage igen. I sættet medfølger en flyvemaskine, en pilot og en stewardesse. Ideel gaveide til barnet der kan lide at lege med de store maskiner. Der kan tilkøbes forskellige legesæt der kan tilgå sammen med flyvemaskinen. Anbefales fra 4 år.

Playmobil Traktor

Stor traktor til når marken skal pløjes. I sættet medfølger traktor, anhænger, 1 figur og halmballer. Fint legesæt som kan suppleres op med andet Playmobil legetøj. En oplagt gaveide til barnet der kan lide store maskiner, landbrug og bondegårdsmiljøet. Anbefales fra 4 år.

Playmobil Redningsambulance

Denne redningsambulance er fra 123 serien der henvender sig til de mindre børn. Ambulancen kan åbne bagklappen og lægen er parat til at hjælpe hvis nogen er kommet til skade. Fint og enkelt legesæt i klare farver og afrundede kanter. Anbefales fra 1,5 år.

Playmobil Brandbil

Hvis der skal slukkes en ildebrand i byen, så er denne brandbil med lang brandstige klar til at tage kampen op. Brandstien er 61 cm. lang og kan dreje. Sættet indeholder en brandbil med stige, 1 brandmand, 1 ildslukker, 1 nødgenerator og flere tilbehørsdele til den helt store brandaktion. Brandbilen bruger 2xAAA batterier, da den både har lys og lyd. Anbefales fra 5 år.