Disse badedyr vokser der skimmelsvamp i

Kender du de små, søde badedyr af gummi som børnene elsker at lege med når de er i bad? Undersøgelser har vist, at der nemt skabes optimale betingelser for skimmelsvamp og andre skadelige svampearter. Det skriver TV2 i dag. Svampene får optimale leveforhold, fordi vandet ikke tømmes helt ud.

Foto: TV2

Sådan så badedyret ud indeni

Da badedyret blev skåret op,  viste der sig et ulækkert syn. Det var nemlig helt sort, og fyldt med flager af skadelige svampearter. Ikke så lækkert, når den lille sutter på badedyret og måske sluger vandet.

Læs hele artiklen her

 

 

 

Dette badelegetøj skal du gå efter

Ubåd i træ. Perfekt badelegetøj- Køb her

Vil du helt undgå risikoen for skimmelsvamp, så vil jeg anbefale at du går uden om de små søde gummibadedyr. Gå i stedet efter badelegetøj, som er nemt at vaske og tørre. For eksempel en ganske almindelig spand, og et par kopper. Det kan kan de små få meget sjov ud af, og legetøjet kan få en tur i opvaskemaskinen jævnligt.

 

Sejlbåd i træ- sikkert badelegetøj

Badelegetøj til børn behøver ikke at være i plastik. Plantoys har lavet en række rigtig fine både i træ, der fungerer perfekt som badelegetøj til børn. Båden har ingen huller, hvor vandet kan trænge ind uden man kan se det. Derfor er båden et godt alternativ til de traditionelle badebadedyr.

Denne båd er lidt dyrere end meget andet badelegetøj, men til gengæld er den sikker. Som bonus er den også produceret miljøvenlig. Du kan vælge i mellem flere udgaver af Plantoys badelegetøj til børn her