Hvis du kan bruge ny inspiration til lækre opskrifter, så har vi her samlet otte bloggere, der alle byder på et personligt univers med blandt andet mange opskrifter. Her finder du både de klassiske retter, men også  inspiration til veganske og sukkerfrie opskrifter.

Indholdsfortegnelse

Sydhavnsmor

Indbydende opskrifter, også veganske og sukkerfrie

Sydhavnsmor handler om livet med børn på godt og ondt. Mad fylder en stor del af bloggen. Har du mod på at prøve veganske og sukkerfrie alternativer, så er der opskrifter at finde her. På bloggen giver May også ideer til forskellige retter og bagværk. Opskrifterne er meget indbydende og ret lette at gå til. En inspirerende og overskuelig blog med et personligt touch.

Sydhavnsmor anbefaler

Herfra anbefales der en lækker opskrift på veganske forårsruller. Ungerne er helt tossede med dem. De er nemme at lave – også sammen med børnene hvis nogen foretrækker det – og så er de sunde fordi de er spræng fyldt med grøntsager og er lavet i ovnen, men får alligevel det sprøde knæk 🙂

Se opskriften her

Cellinna Martinna

Veganske og plantebaserede opskrifter

Cellina Martinna er mor til to børn, og lægger vægt på både sundhed og bæredygtighed i hendes veganske madunivers. På Cellinas blog bliver læserne inspireret med lækre veganske og glutenfrie opskrifter. Familien spiser plantebaseret mad, og man må sige at Cellina forstår at finde lækre alternativer indenfor både det sunde og ”usunde” køkken. Hvis man som Cellina er veganer, eller blot ønsker at få nye gode ideer til madlavningen, så kan opskrifterne give god inspiration til en travl hverdag med og uden børn. På bloggen giver Cellina samtidig læserne gode råd til en sundere livsstil, herunder hvordan man kan leve plantebaseret. En hyggeligt og meget personlig inspireret blog, der har fokus på en vegansk livsstil.

Celinna Martinna anbefaler: Vegansk is

Celinna Martinna anbefaler en sund, vegansk is, som både er nem at lave, og et hit hos børnene. Isen indeholder kun tre ingredienser. Så bliver det ikke nemmere!

Se opskriften her

It’s fashion, baby

Lækre opskrifter til den travle børnefamilie

Bag bloggen sidder Lisbeth, som er mor til to børn på 6 og 9 år. På bloggen giver Lisbeth gode ideer til madlavningen i en travl hverdag med børn. Her er der masser af inspiration til børnevenlige retter, og lækre kager. En perfekt balance der giver læserne inspiration til selv at prøve kræfter med madlavningen og de kolde og varme drikke til hverdag og fest. Indbydende opskrifter og en meget overskuelig blog.

Anbefaling til børnefamilier – frikadeller, der altid er et hit!

Madling

Børnevenlige opskrifter og masser af grøntsager

Mie har to drenge, og hun opdaterer jævnligt sin blog der bærer præg af hendes interesse for mad. Hun er glad for at bruge grøntsager i maden, der ofte stammer fra egen have. Her finder du også inspiration til madpakken. Bloggen er med på listen her, da opskrifterne er nemme at gå til, og kan laves med ingredienser man ofte har i hjemmet.

Mie anbefaler

Det må være denne opskrift på lækker ristaffel. Det er en ret som vi alle fire rigtig godt kan lide, og så er den også en ret som er hyggelig at samles om.

Se opskriften her

Valdemarsro

Gode og overskuelige opskrifter på hverdagsfavoritter og børnevenlige retter

Der er næsten ikke en ret, som du ikke kan finde på Valdemarsro. På bloggen deler Ann-Christine ud af lækre opskrifter der både tæller familiens livretter, hverdagsfavoritter, mormorretter, søde sager samt forskellige kolde og varme drikke. Opskrifterne er meget overskuelige, og nyttige til børnefamilien. Bloggens store fokus på madlavning, giver blandt andet læserne rig mulighed for at finde opskrifter til den travle hverdag. Ann-Christines madblog forstår i den grad, at skabe en motivation for god og nem madlavning. Der er også et stort udvalg af vegetariske retter samt lækkert bagværk.

Ann-Christine anbefaler

Til børnefamilien er boller i karry altid er et hit.

Du kan se opskriften her

Life Unscripted (tidl. Copenhagen Kiddo)

Inspirerende og børnevenlige opskrifter til både hverdag og fest

Bag Life unscriptet sidder Signe, som er mor til tre børn fra 2007, 2009 og 2015. Hverdagen med børn fylder derfor meget på bloggen. Ofte er der indlæg på bloggen med opskrifter på nem mad til børnene. Signes blog inspirerer med lækre opskrifter og gode ideer til en varieret kost. Der er mange børnevenlige versioner, man som læser netop kan overskue at afprøve på egen hånd. En inspirerende blog med opskrifter, der giver et pift til den travle hverdag, og spændende desserter til bestemte lejligheder.

Signe anbefaler veggieballs – sund og nem ret!

Veggieballs er en vegetarisk udgave af meatballs. Det er en virkelig sund og nem ret at lave i hverdagen. Ungere kan hjælpe til med alt lige fra at hakke grøntsagerne til at forme dem.

Se opskriften her

Lea Hvidt

Masser af ny inspiration til hverdagens børnevenlige retter

På Leas blog deles der ud af opskrifter og gode ideer indenfor både det sunde og usunde køkken. Lea mestrer at gøre maden appetitlig og sjov for børnene og hun er specielt god til at inddrage børnene i madlavningen. På bloggen kan du finde god inspiration indenfor diverse DIY projekter, og ligeledes madlavning i alle afskygninger fordi Lea har en særlig passion herfor. De gode ideer er super inspirerende og som læser får man virkelig en motivation for at gå i køkkenet med børnene.

Annemette Voss

Overskuelige opskrifter til hverdag og fest

Annemette Voss vandt Den Store Bagedyst på DR i 2013, og kan i dag kalde sig Tv-vært, blogger, kogebogsforfatter og youtuber. Bloggen byder på masser af kageopskrifter. Annemette har tre drenge, så derfor er også plads til de børnevenlige retter og kager. Annemettes blog byder på super inspirerende opskrifter indenfor både mad, drikke, bagværk og lækre desserter. På bloggen er opskrifterne delt op efter emne, så læserne får et meget overskueligt overblik. Herefter er der kræset om hver enkelt opskrift, så man bliver inspireret fra første øjekast. Der er fokus på opskrifter der er nemme at tilgå med børn i hjemmet og som børnene i særdeleshed kan hjælpe til med.

Plante Pusherne

Det veganske køkken

Spiser du vegansk, eller supplerer din kost med veganske retter, så er denne blog helt klart et kig værd. Den byder på masser af indbydende mad, som primært er vegansk. Heriblandt er der mange børnevenlige retter og snacks som for eksempel smoothie pindis eller sundt pålæg til rugbrødet.

Ren Barnemad

Opskrifter på babymad til de 0 – 3 årige

Ifølge denne blogger behøver babymad ikke kun bestå af majsgrød og udkogte grøntsager. Her på bloggen finder du en verden af delikate opskrifter til husets mindste. Gør det lidt sjovere at præsentere din baby for mad med blandt andet blåbærpandekager eller smagsfulde supper! Bloggen er med på listen, da den er virkelig oplagt hvis man har en baby. Ud for hver opskrift står der en anbefalet alder barnet skal have for at spise maden.