Når ens barn har fødselsdag ønsker man som forælder at gøre alt for, at fødselsdagsbarnet bliver fejret på bedste vis. Hos mange bliver der gjort et stort stykke arbejde ud af pynten, så den helt rigtige fødselsdagsstemning tager form. I dag kan man få de såkaldte fødselsdagstog, som er små dekorerede motiver der tilsammen forestiller et tog. Nogle er mere virkelighedstro end andre, men de fantasifulde slags er ligeså fine og farverige. De fås ligeledes i forskelligt materiale samtidig med, at nogle kan bære lys og små tal alt efter hvor gammel barnet bliver.

Se de flotte fødselsdagstog længere nede på siden

Vi viser dig et super flot udvalg af de såkaldte fødselsdagstog, så der rigtig kan blive fejret fødselsdag hjemme hos jer. Der findes flere forskellige designs at vælge imellem, så der er noget for enhver smag. Et fødselsdagstog er specielt en god gaveide til dåb eller navngivningsfest fordi barnet så kan indvie den flotte gave til sin første fødselsdag og selvfølgelig til de mange fødselsdage fremadrettet. Læs mere og se det fine udvalg.

Indholdsfortegnelse

Fødselsdagstog – En fantastisk gaveide

De små søde farverige fødselsdagstog er en oplagt gaveide til eksempelvis dåb eller navngivningsfest. Der findes flere forskellige designs at vælge imellem, som vist nedenfor, der gør at man kan finde farve og motiv der passer til modtageren. Når den lille ny i familien eller vennekredsen på et tidspunkt skal holde sin første fødselsdag, så kan det fine fødselsdagstog således indvies. Flere af de viste designs kan også bruges som almindeligt legetøj eller som pynt på børneværelset når det ikke tages i brug til fødselsdag. Se det flotte udvalg herunder.

Læs også:   Bedste legetelt og tipi til børn

De fine og farverige fødselsdagstog indbyder til årets fest. Oplagt gaveide så der kan blive pyntet fint op til alle de kommende fødselsdage. Se udvalget herunder.

KIDS by FRIIS Fødselsdagstog

Super fint håndmalet tog der er fremstillet i Keramik. Med toget følger tallene 0-10 og der er plads til to tal i toget. Dette fødselsdagstog har motiver af H.C. Andersen der går forrest, efterfulgt af vognene med Tommelise, Prinsessen på ærten, Den grimme ælling og til sidst Fyrtøjet. Toget er sat sammen med små kæder og vil pynte så fint på fødselsdagsbordet hver år. Der kan tilkøbes små lys til toget. Togets motiver med eventyr fra H. C. Andersen findes også i en udgave til pigerne eller du kan finde tog i andre designs som eksempelvis Vikingeparade.

Bloomingville Fødselsdagstog

Fint tog i pastelfarver der er fremstillet i Lotus træ. Toget har motiver såsom ubåd, skib, en hval, en haj og en skildpadde. Toget har fem flotte vogne. Skibet som er første vogn har plads til to tal fra 0-9. De andre vogne har plads til et smalt lys. Super fin gaveide der er perfekt til alle de kommende fødselsdage. Der kan tilkøbes små lys til toget.

Goki Fødselsdagstog

Sødt farverigt tog fra Goki der er fremstillet i træ. Toget har seks vogne hvor fem af dem har plads til et lille lys. Den midterste vogn har plads til to tal. Med toget føler tallene 0-9. Designet er meget naturtro hvor vognene har små hjul og vinduer. Alle vognene har forskellige farver og indbyder rigtig til fødselsdagsfest. Der kan tilkøbes lys til toget. Der findes flere forskellige designs fra Goki eksempelvis en parade med dyr.

Læs også:   Bondegård og bondegårdsdyr | Legetøj til børn

BRIO Fødselsdagstog

Fint tog fra BRIO i flotte farver. Toget er fremstillet i plast og enkelte dele i træ. Der er et lokomotiv med to vogne. I den ene vogn kan der stå et tal hvor der i den anden vogn kan stå et lille trælys. Både tallene fra 1-6 og trælyset følger med. Super sød gaveide der vil pynte på fødselsdagsbordet til de kommende fødselsdage.

Jabadabado Fødselsdagstog

Sødt og farverigt tog i træ fra Jabadabado. Toget står på en hvid plade og har vogne med forskellige farverige designs såsom gaver, balloner, prikker og striber. Der er henholdsvis seks vogne til lys og en vogn til tal. Med toget følger tallene 0-9 og i den bagerste vogn kan der sættes to tal sammen. Super hyggeligt til de kommende fødselsdage. Der kan tilkøbes lys i farverne lyserød, lyseblå, hvide og regnbuefarvede til de små vogne.

Barbapapa Fødselsdagstog

Flot tog fra Barbapapa der er fremstillet i træ. Selve toget har motiver af Barbapapa familien og hver togvogn har sin egen farve. Toget kan også bruges som almindeligt legetøj når det ikke bruges til fødselsdage. Tallene 1-10 følger med i forskellige farver og kan sidde i den midterste vogn hvor lysene kan stå i de fire andre vogne. Der kan tilkøbes lys. Er der en ægte Barbapapa fan i familien, så er dette tog da lige sagen til alle de kommende fødselsdage.

MAGNI Fødselsdagstog

Super sødt og farverigt tog fra MAGNI. Toget er fremstillet i træ og består af hele 26 dele. Der er fem togvogne med hver deres dyr. Ovenpå dyret kan der stå fem små stearinlys. Ovenpå lokomotivet kan der stå to tal. Tallene 1-9 følger med. Toget kan også bruges som almindeligt legetøj når der ikke lige er fødselsdag i hjemmet. Her kan man også øve farver og dyr med børnene. Super fin gaveide til eksempelvis dåb eller navngivningsfest. Lys skal købes separat.

Læs også:   Lydbøger for børn

Haba Fødselsdagstog

Fint tog fra Haba der er fremstillet i træ. Der er et lokomotiv med fem vogne. Både lokomotiv og alle vognene har plads til et lille stearinlys. Togvognene har hver deres fine farve og med hvert deres motiv på siden. Super festligt tog til de kommende fødselsdage. Det kan også være super fint at have stående som pynt på børneværelset. Lys skal tilkøbes.