Et høreværn til børn kan være praktisk i flere forskellige situationer. Måske har man sit barn eller baby med til en hyggelig koncert eller festival. Et høreværn er også smart, hvis barnet skal være med til aktiviteter der larmer, som for eksempel at slå græsset med en stor græsslåmaskine. Igen er der nogen børn som bare synes det er sjovt at have som en del af deres legetøjssamling. Det største udvalg af høreværn til baby og børn finder du nok hos Babygear, mens du kan finde de billigste hos 10-4 byggemarked.

Her har vi kigget på forskellige af de bedste høreværn til børn, og hvad man kan få for pengene.

Indholdsfortegnelse

Junior høreværn til børn i pink

Dette høreværn til børn fås billigt i det online byggemarkedet 10-4. Det koster blot 79 kr. Ørekopperne er skumbelagt, så de er superbehagelige at have på for barnet. Når de ikke er i brug, kan de klappes helt sammen, så de er nemme at have med på farten. Den dæmper effektivt lyde, så barnet ikke får ondt i ørerne. Det dæmper med op til 27 decibel.

Gode høreværn til babyer fra 6 mdr.

I disse høreværn til børn får du god kvalitet til en ret lav pris på kun 69 kr. Skumindlæggene kan tilpasses barnet, så det passer perfekt og dermed er behagelige at have på for barnet. Ørekopperne kan justeres to steder, så de sidder godt på babys runde hoved, og ikke falder af hele tiden. Tilmed har høreværnet en lav vægt på blot 100 gram, hvilket er vigtigt til de mindste. Vælg mellem grøn og pink her.

Høreværn til børn med flotte mønstre

Hvis man er til høreværn der godt må se lidt flotte ud, og samtidig være super effektive, så er disse et godt bud. De koster 148 kr. hos Babygear, og der er mange flotte farver at vælge mellem. Disse høreværn vejer blot 190 gram. Se flere farver og størrelser her.

Pas på dit barns hørelse

Det er ikke kun dig der er generet af høje lyde, dit barns hørelse er meget mere følsom end din, og derfor har du ansvaret for at beskytte dit barns hørelse mod høje lyde. Brug derfor et høreværn til dit barn, når du ved at det bliver udsat for meget støj. Høje lyde kan virke skræmmende for babyer og små børn, da deres hørelse er ekstrem følsom i de første af deres leveår, dertil er de mere tilbøjelige til at udvikle skader på deres trommehinder, og disse skader er permanente for dit barn. Derfor har du muligheden for at forebygge skader med brug af høreværn til dit barn.

Dit barn vil elske et høreværn

Ikke alene er det sikkert og forebyggende med et høreværn til dit barn. Dit barn vil også synes at det er super smart, med de mange farver som de fås i, og at have det samme udstyr som far, eller mor. Farverne fås i alt mellem blå, pink, grøn, gul, lilla og mange andre, og dit barn vil derfor kunne få sine helt egne hørebøffer i sin yndlingsfarve. En stærk farve til dit barns høreværn øger desuden synligheden, og dermed sikkerheden for dit barn i større forsamlinger.

Et høreværn har tætsiddende ringe i blødt materiale for god komfort, og kan fås til børn fra 0 år og op.

Hvornår skal dit barn bruge høreværn?

Et høreværn til dit barn er en rigtig god idé, til når du ved at du udsætter dit barn for høje eller stærke lyde. Dette kan være under koncerter, til motorsports eller noget så almindeligt som hækkeklipning eller græsslåning. Reaktioner på høje lyde er forskelligt fra barn til barn, men med et høreværn er du sikret, at passe på dit barns hørelse og beskytte dem imod skader. Så vær ikke bange for at tage dit barn med til de sjove ting, som eksempelvis koncerter, brug blot et høreværn så de vil nyde dagen lige så meget som dig selv.

Læs også:   Søskendeklapvogn - to børn med på tur