Ammetoppe giver nem adgang til mælkebaren, og er en stor hjælp for mødre der ammer deres børn. Især hvis sulten melder sig, når man er på tur, så er det både praktisk og nemt at kunne amme uden det store besvær. Hvis du skal til fest eller en anden særlig anledning, er det også rart at kunne være pæn i tøjet, selvom du ammer. Se stort udvalg af ammetoppe her.

Ammetøj har mange unikke fordele:

  • Am diskret, og alle vegne
  • Det er hurtigt og nemt at give din baby mad
  • Vælg mellem meget pænt ammetøj
  • Undgå at blotte din mave ved at hive op i bluse

Top i frisk pink farve med diskret ammeåbning. Man får adgang til brystet ved at hive op i stoffet på midten af blusen. På den måde behøver du ikke at hive hele toppen op, og dermed blotte din mave. Diskret amning, som du kan gøre hvor som helst! Vælg mellem mange farver og mønstre. Pris 439 kr. Køb den her.

Indholdsfortegnelse

Sød ammetop eller ammekjole

Sød sommer ammetop, der også kan bruges som en dejlig kjole. Perfekt til når du skal amme mange gange om dagen, da der er let adgang til mælkebaren. Fås i flere farver. Pris 799 kr. Køb den her.

Ammetoppe til dig

Er du gravid og melder baby snart sin ankomst? Så er tiden til at anskaffe sig en ammetop. Ammetoppen er en let top med enten tykke eller tynde stroppe, som gør det bekvemmeligt for dig at amme dit barn i diskretion. Ammetoppen er et godt supplement til ammebh’en, som gør at det er nemt for dig at give mad til dit barn, hvor enten du er hjemme eller ude. Ammetoppen har smarte funktioner som er forskellige fra style til style, som gør det nemt for både dig og baby at skulle til. 

Læs også:   Begyndersko - Her er de bedste prewalkers til dit barn

 

Ammetoppens funktion

En ammetop er en blød og funktionel top, som fås i et væld af modeller. Du får både top, t-shirt og langærmet ammetoppe, så du er dækket ind i alle sæsoner. En ammetop kan for eksempel klipses af i stroppen, og giver nem og hurtig adgang for dit barn, ligesom at du nemt kan dække dig til igen efter endt amning. Nogle ammetoppe har desuden indbygget bh med bløde indlæg, som gør det behageligt for dig at have på. Du kan bruge en ammetop som en almindelig top eller bluse, under dine trøjer, eller som basistop til et outfit.  

 

Brug den før, under og efter graviditeten

I dag er ventetøj ikke længere kedeligt, ventetøj fås i fine styles både med og uden facon. Det samme gælder for ammetoppe, som også kaldes for ventetoppe, da de kan bruges både før, under og efter graviditeten. Ammetoppe er ikke kun en sort eller hvid top, men fås i fine farver og faconer, som også passer dig mens maven er stor. Når barnet er kommet, og du måske er færdig med at amme, så kan du stadig bruge din ammetop, for hele fidusen med en ammetop er, at det ligner alt dit andet tøj og har samme funktion.