En bodystocking er super praktisk til de mindste, da den holder på bleen og samtidig ikke folder op, så baby fryser eller sover på krøllet tøj. Der er en del forskellige bodyer på markedet, både nogen til hverdag og fest, og naturligvis i en masse forskellige materierialer. Her kigger vi lidt på hvor du finder det største udvalg af lækre bodystockings til din baby. Du kan se et meget stort udvalg af bodyer hos Kids-World

Indholdsfortegnelse

Bodystocking med sød detalje

Rigtig fin bodystocking til baby fra mærket Mimymo. Den ses her med en fin lille flæse henover brystet, som gør den meget egnet til både hverdag og fest. Bodyen har praktiske detaljer i form af kantbånd, som sikrer en god pasform. Set hos Kids-World.

Flot print fra Soft Gallery

Det særdeles populære print fra Soft Gallery pryder denne bodystocking til børn. Her ses den i et gul farve, som er en limited edition. Du skal derfor være hurtig, hvis du vil have fat  den lækre bodystocking fra Soft Gallery.

Joha uldbody – perfekt til de kolde måneder

Mange forældre er glade for at give deres børn uld på, da det holder kroppen varm, men stadig er behagelig og tempererende. Især joha er kendt for deres lækre bodyer i uld, og du kan vælge mellem mange forskellige hos Kids-World.

Sej bodystocking med Dinosaur på

Denne body er sjov for barnet at kigge på, da der er et stort billede af en sej dinosaur på. Bodyen er i grå, og kan derfor passe fint til både drenge og piger. Set hos den populære babyshop Babyfryd.

Bodystocking med skørt

Her ses en perfekt måde at kombinere kjole og den praktiske body. Her er der nemlig fastsat skørt på bodyen, så den er ligesom en lille kjole. På selve skørtet er der fine prikker, og på blusen er der en stor karamle eller stykke slik, som ser nuttet ud. Det hele er holdt i den moderne støvede pudderfarve.

Ærmeløs bodystocking  – perfekt til de varme dage

En rigtig fin sommerbody med et sødt sommerligt print. Bodyen har ikke ærmer, så den er ikke for varm. Den har virkelig fine farver, der er meget sommerlige. Kanten er dekorativ og med en lille blondeagtig detajle. Meget fin til de mindste på de varme dage.

Bodystocking med flæser og dyreprint

Både flæser og dyreprint har været meget moderne de seneste år. Her ses den i en kortærmet udgave med korte ærmer og fine flæser henover ærmerne. Bodyen er god til de varme dage, men kan sagtens kombineres med en lille cardigan, så man stadog kan se de fine flæser.

Bodystockings til dit barn

Bodystockings er det perfekte tøj til dit barn. En bodystocking er er som oftest en kort- eller langærmet bluse, som lukkes omkring numsen med hægter eller trykknapper. En bodystocking kan bruges som undertøj eller bluse til dit barn, bodyer er desuden gode som nattøj og kan fås både med og uden ben i. Dem uden ben er specielt gode om natten, da mange små ofte har det varmt når de sover. Dem med ben kan bruges som sparkedragt, og nogle af disse fås også med fødder i, til de helt små. Bodystockings bruges fra barnet er helt baby, til de er 1+ år.  

Læs også:   Hvilken elefanthue til børn? Se de mange typer her

 

Smart, flot og funktionel

Bodystockings til babyer er funktionelle, da knappelukningen sørger for, at tøjet bliver hvor det skal, og gør det hurtigt og nemt at skifte bleen, uden at baby skal have noget over hovedet. Selvom en body er super funktionel tøj til dit barn, så betyder det ikke at det er kedeligt tøj! Bodystockings fås i alle farver, med flæser, prints, knapper, alt muligt. Der er desuden mange steder som laver personlige bodystockings, hvor man kan få printet søde eller sjove figurer eller skrifter. Dette er specielt noget bedsteforældre kan have sjov med, som eksempelvis en body hvor der står “bedstemors guldklump”.    

 

Hvornår kan baby bruge en bodystocking? 

Bodystockings er til hele året rundt, da de fås i mange forskellige slags. Om sommeren kan baby sagtens klare sig med en kortærmet body med kun ble indenunder. Dertil er de kortærmede gode som underlag, hvis vejret byder at der skal et ekstra lag til. Bukser er nemme at hive ud over, og en langærmet bodystocking gør sig desuden godt under en t-shirt.  

Bodystockings fås i mange forskellige materialer, mange populære bodyer er lavet i økologisk bomuld eller uld, for kun det bedste, er godt nok til de små.