Sparetips til gravide – 3 nemme måder du kan spare penge!

Hvis du er gravid, og gerne vil spare penge, så læs med her. Vi har listet 3 nemme sparetips til gravide.

Der går måske ikke mere end nogen uger efter du har set de to streger på testen, før dine bukser begynder at stramme. Din BH passer heller ikke mere. Du vidste godt, at det var dyrt at få børn, men måske kom det bag på dig, at graviditeten også kan gå hen og blive dyr?

Se 3 sparetips her:

  1. Køb ting, der også kan bruges efter barnet er født
  2. Køb dit ventetøj brugt
  3. Hent gratis baby startpakker – Klik her

Køb ting, der også kan bruges efter barnet er født

Et godt sparetip er at købe ting, som ikke kun kan bruges i graviditeten, men også når barnet er født.

Graviditetspude og ammepude i ét

En graviditetspude fungere som støttepude under graviditeten, og kan senere bruges som ammepude. Hvis du har bækkenløsning, kan du få meget glæde af en graviditetspyde. Den støtter hele kroppen, og aflaster ryg og lænd, når du ligger ned. Når du ligger med en pude mellem knæene, undgår du skævhed i ryggen, der også belaster dit bækken. Suppler gerne med en pude i ryggen også. En graviditetspude kan være dét, der skal til for at du kan ligge i en behagelig stilling og hvile. Læs mere om puden her

Blød bh – behagelig i graviditeten og til amning

En god behagelig amme bh kan du også bruge i graviditeten. En amme bh er blødere og mere fleksibel end en normal bh. Den er behagelig at have på, og der er ingen bøjler der trykker mod den store mave. Det fleksible stof støtter og løfter brystet, men uden at skabe tryk mod mælkekirtlerne. Se ammebh’er her

Læs også:   Hjælp - jeg skal være far apps!

 

2. Godt sparetip: Køb brugt ventetøj

Ventetøj er oplagt at købe brugt. Det siger sig selv, at tøjet kun har været brugt i en kort periode – ligesom du også selv kun skal bruge det til barnet er født.

Din krop ændrer sig løbende gennem hele graviditeten, og du vil derfor flere gange have brug for nyt tøj. Køber du brugt ventetøj, får du meget for pengene. Du finder brugt ventetøj på dba.dk, Reshopper eller diverse Facebookgrupper.

Sparetippet sparer dig penge – og så er det jo også godt for miljøet at genbruge. Win win!

 

3. Hent de mange gratis baby startpakker

I flere butikker kan du få en gratis babystartpakke, når du er gravid eller lige har født. Mange af pakkerne indeholder lækre produkter til både mor og baby. blandt andet bleer, cremer, shampoo og lidt legetøj til baby. Se listen på forsiden med alle gratis babystartpakker.

Se listen med gratis baby startpakker her.

Lækker baby startpakke fra Rema1000.