Club Matas ønsker at forkæle de kommende mødre med gode produkter. Hos Matas kan du derfor hente en Mamma-pakke bestående af 3 lækre gravidvenlige produkter når du tilmelder dig Club Matas Mamma på deres hjemmeside. Du får herefter tilsendt en bekræftelsesmail, hvorefter du kan gå ned til din lokale Matas butik og hente din Mamma-pakke.

             Ønsker du at bestille den gratis Mamma-pakke fra Matas, så vil linket være at finde længere nede på siden.

Vi har beskrevet hvad Mamma-pakken fra Matas indeholder, så du kan få stillet din nysgerrighed. Efterfølgende har vi kort skrevet vores vurdering af Mamma-pakken fra Matas.

Indholdsfortegnelse

Matas Micellar Water

Matas Micellar Water er en alt-i-en Ansigtsrens til tør/sart hud uden parfume, men med indhold af allantoin og E-vitamin. Den både renser og fjerner makeup samtidig med at den beroliger og giver huden fugt. Ansigtsrensen er Svanemærket og ligeledes uden parabener og phthalater. Matas Ansigtsrens kan anvendes dagligt og i Mamma-pakken får du hele 250 ml. med.

Matas Fodbalsam

Matas Fodbalsam er uden parfume, men med sheasmør og glycerin som blødgøre og fugter. Matas fodbalsam er derfor ideel til tør hud. Fodcremen kan anvendes dagligt og i Mamma-pakken får du 150 ml. fodbalsam med så du rigtig kan forkæle dine fødder under graviditeten.

Mamma-pakken fra Club Matas kan bestilles på linket nedenfor og vil kunne afhentes i din lokale Matas butik når du har modtaget en mail med bekræftelse.

Vores vurdering af Mamma-pakken fra Club Matas

Club Matas sætter fokus på, at kommende mødre skal forkæles med lækre produkter under graviditeten. De har derfor valgt at sammensætte velkomstgaven fra Club Matas Mamma til dig som gravid og kommende mor, i stedet for specifikke produkter til baby. Mamma-pakken indeholder både produkter til hænder, fødder og ansigt hvilket er en god kombination til ren forkælelse. Det er en fin og overskuelig gave fra Club Matas som er super lækker til pleje at huden under graviditeten. Få fat i de lækre produkter ved at tilmelde dig Club Matas Mamma under linket ovenfor.