Sistema produkter er blevet super populære, specielt hos de kære børnefamilier. Med det store sortiment udvalg er det muligt at have mad og drikke opbevaret i en tæt emballage der nemt kan tages med på farten, i børnehave, i skole, på job eller som skal en tur i fryseren. Til de helt små er det muligt at lave portioner af mos og grød der nemt kan fryses ned i små bøtter og tages op efter behov. Der er mange muligheder og sortimentet byder også på andre praktiske opbevaringsløsninger som gør hverdagen lidt nemmere.

Se det fine udvalg indenfor Sistema produkter længere nede på siden

Vi viser dig forskellige produkter indenfor Sistema serien som eksempelvis madkasser og drikkedunke. Det er opbevaringsløsninger der er super praktiske når man skal på tur med børnene. Se det fine udvalg og få god inspiration.

Om Sistema

Sistema er kendt for opbevaringsprodukter i transparent plastic i flotte farver og af særdeles høj kvalitet. Produkterne er godkendt til fødevarer, er uden phtalater, BPA fri og materialerne er blyfrie. Indenfor Sistema serien findes der både madkasser med forskellige løsninger, drikkedunke og andre opbevaringsløsninger der alle har fine innovative detaljer. Hele sortimentet har ligeledes smarte lukkemekanismer der er fuldstændig tætte, så man undgår at væske og madrester lander i tasken. Produkterne tåler fryser, mikrobølgeovn samt opvaskemaskine.

Sistema Madkasser

Fin madkasse med et stort rum der kan indeholde 1,2 liter. Madkassen har en praktisk lukkeklips med gummibelægning som er med til at sikre at maden holdes frisk. Den tåler både mikrobølge uden låg, fryser samt opvaskemaskine. Målene er på 15,5 x 15 x 8 cm. og den findes i flere farver.

Smart madkasse der lukker tæt, så maden holdes frisk. Madkassen har et stort rum til f.eks. salat, en sandwich eller håndmadder og to små rum til f.eks. kiks, frugt eller andre snacks. Super praktisk til institution- eller skolebarnet. Den måler 6 x 15 x 19 cm. og tåler opvaskemaskine.

Denne madkasse har fem inddelte rum og et bæger til f.eks. yoghurt. Den har en størrelse på 1,25 liter og er perfekt til institutions- eller skolebarnet. Tre af rummende er faste hvor der indeni to af disse rum kan sættes to indsatser. Det betyder at der er god plads til at have maden opdelt. Den lukkes helt tæt med en klips og er nem at rengøre i opvaskemaskinen. Den har en længde på 18,5 cm., en bredde på 16,8 cm. og en højde på 7,7 cm. Findes i flere farver.

Læs også:   3 gode råd | Sådan overlever du ”the terrible twos"

Denne madkasse er inddelt i to rum, så det f.eks. er muligt at adskille frugt og brød. Den har en fin lukkeklips og tæt pakning, så maden holdes frisk. Madkassen måler 4,2 cm. i højden, 11,6 cm. i bredden og 16 cm. i længden. Det vil sige at denne madkassen mest er beregnet til små madder eller frugt og snacks. Den tåler opvaskemaskine og findes i flere farver.

Denne madkasse er perfekt til at opbevare en sandwich eller rugbrødsmadder, så de holdes friske og ikke bliver mast undervejs. Madkassen er med et stort kvadratisk rum og et tæt låg der kan klikkes helt af. Der kan være 450 ml. og den tåler både fryser, opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Den måler 4,3 x 15 x 15,5 cm. Findes også i en 3-pak med forskellige farver.

Praktisk madkasse der har 3 inddelte rum. Her kan børnene både have madder og eftermiddagssnacks med uden at det hele ligger i samme rum. Madkassen har en tæt lukkeklips der holder maden frisk og lækker. Den tåler opvaskemaskine og er specielt velegnet til institution- og skolebørn. Den måler 10 x 14 x 14 cm. og findes i flere farver.

Smart madkasse der både indeholder bestik, dipbæger og køleelement, så du kan spise lige der hvor du befinder dig. Den kan rumme 1,3 liter og har et stort rum. Madkassen er ideel til salater, råkost, madrester eller en helt almindelig madpakke. Den tåler både mikrobølgeovn, fryser og opvaskemaskine, dog skal køleelementet tages ud. Madkassen måler 19 x 19 og 9,8 cm. i højden og findes i denne transparente farve med lilla detaljer.

Sistema Drikkedunke

Smart drikkedunk med plads til 480 ml. der åbnes og lukkes ved at dreje på skruelåget. Når drikkedunken skal fyldes eller tømmes, skrues den øverste del nemt af. Den tåler både fryser og opvaskemaskine, måler 18,5 cm. i højden og findes i flere farver.

Klassisk drikkedunk der har en firkantet form. Den har et 100% tæt skruelåg og er meget nem at rengøre. Drikkedunken kan indeholde 475 ml. Super smart at have med på tur eller blot til at have kolde drikke klar i købeskabet. Findes i flere farver.

Fin drikkedunk med skruelåg og en bred drikkeåbning. Den har et meget tætsluttet låg, er nem for både store og små at holde om og er nem at rengøre. Drikkedunken kan indeholde 600 ml. og kan både gå i fryseren og opvaskemaskinen. Den findes i flere farver.

Flot drikkedunk der kan indeholde 475 ml. og som er nem at holde om med dens praktiske timeglas form. Når flasken skal åbnes, hiver man op i det smarte håndtag foroven, som ligeledes kan bruges til at bære drikkedunken i. Når drikkedunken skal tømmes eller fyldes, skrues det store låg af. Den tåler både fryser og opvaskemaskine og måler 18,5 cm. i højden og 7 cm. i diameteren. Findes i flere farver.

Simpelt drikkedunk der er nem at holde om og er med den populære twist N´ sip lukning der er perfekt til at have med på tur. Den kan indeholde 330 ml. og tåler både vaskemaskine og fryser. Findes i flere farver og størrelser.

Sistema Isterningbakker 

Disse smarte isterningsbakker findes i tre forskellige størrelser – lille, medium og stor. De er velegnet til at fryse babymad, isterninger og saucer ned. Her kan du f.eks. lave en stor portion frugtmos, fryse det ned og tage lidt op ad gangen når det skal bruges. Låget er tæt forseglet og så kan bakkerne stables. Der kan være 6 terninger i den lille udgave, 12 terninger i den medium udgave og 21 terninger i den store udgave. De tåler både fryser, mikrobølgeovn samt opvaskemaskine.

Læs også:   Køb den bedste autostol

Sistema Opbevaring

Fine små bægre til f.eks. yoghurt, frugt, babymad eller andre snacks. Bægeret kan indeholde 150 ml. og findes med låg i forskellige farver. Det tåler både fryser, mikroovn og opvaskemaskine.

Fin snack boks der både har et stort rum og et lille rum med særskilt låg til f.eks. rosiner eller nødder. Selve snack boksen har et stort låg med tæt gummipakning. Den tåler både opvaskemaskine, fryser og mikrobølgeovn. Den måler 19 x 7,8 x 5,9 cm. og findes i flere farver.

Smart bøtte hvor du nemt kan opbevare morgenmaden eller mellemmåltidet når du er på farten med børnene. Selve bøtten kan opdeles i to lag, således at yoghurten f.eks. kan være nederst og drys/topping kan være øverst. Der findes ligeledes en to-delt ske under det øverste lag, så du har alt hvad du skal bruge. Bøtten har en god og tæt lukning og kan indeholde 530 ml. Den tåler både fryser, opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Den findes i flere farver.

Små bøtter til f.eks. dressing, olier, dip eller andet til madpakken. Super praktisk med skruelåg der holder tæt. Det er en 4-pak og de kan hver indeholde 35 ml. De tåler opvaskemaskine, men er meget nemme at rengøre.

Fine beholdere til f.eks. rosiner, perler eller andet der skal kunne pakkes væk. Beholderne rummer hver 62 ml. og tåler fryser samt opvaskemaskine. De findes i en 4-pak med forskellige farvede låg.