Hele kollektionen bag Design Letters er blevet utrolig populær blandt de danske børnefamilier. Kollektionen udvides løbende, men rummer blandt andet spisesæt, legetøj og interiør. De såkaldte spisesæt er blevet en klassiker og står på manges ønskeliste til dåb og fødselsdage. Hele Design Letters kollektionen er af meget fin kvalitet og utrolig holdbar til de små.

 Se et stort udvalg indenfor Design Letters produkter længere nede på siden

Produkterne er oplagte gaveideer til enten dåb, fødselsdag eller jul, da udvalget er stort og indenfor forskellige farver og prisklasser. Læs mere herunder og få god inspiration til en bestemt gave.

Indholdsfortegnelse

Om Design Letters

Virksomheden fremstiller fine børneprodukter indenfor blandt andet spisesæt, legetøj og interiør til eksempelvis børneværelset. Design Letters blev grundlagt af Mette Thomsen, der er uddannet journalist og som havde en særlig forkærlighed for bogstaver. Derfor er hele sortimentet designet med en særlig typografi opfundet af den kendte arkitekt Arne Jacobsen. Selve typografien var først designet til Århus Rådhus, men den er nu kendetegnet for hele designprofilen bag Design Letters.

Design Letters som gaveide

De fine produkter fra Design Letters er oplagt som gaveide til enten dåb, fødselsdag eller jul. Da kollektionen indeholder alt lige fra spisesæt til legetøj, så er der en masse inspiration at hente. Produkterne findes ligeledes i forskellige prisklasser, der gør det nemt at finde den helt rigtige gave til en bestemt lejlighed. Produkterne fra Design Letters er af virkelig lækker kvalitet og derfor også super holdbare. Vi viser et stort udvalg indenfor alt til spisetiden med børnene, legetøj og interiør til eksempelvis børneværelset. Læs mere herunder.

Spisetid med Design Letters – Se et udpluk af spisesæt herunder

Design Letters Dækserviet

Sin og enkel dækserviet i sort og med hvidt bestik og tallerken fra samme serie printet på. Dækservietten er ideel til når de helt små skal lære at spise selv og så kan de lære præcis hvor de forskellige ting skal placeres i forhold til designet på dækservietten. Den er fremstillet i 100% LFGB og FDA silikone og måler 44,5 x 33, 5 cm.

Design Letters Drikketud

Til den populære kop er det muligt at tilkøbe en drikketud så de mindste har nemmere ved at drikke på egen hånd. Den er super nem at tage på og af og passer til alle bogstavkopperne i melamin fra samme mærke. Den tåler opvaskemaskine og er BPA fri. Findes i farverne hvid, sort, pink og turkis.

 

Design Letters Bestik

Fint og enkelt bestik i hvid med alfabetet trykt i sort der er designet af Tobias Jacobsen (Arne Jacobsens barnebarn). Bestikket består af en kniv, en gaffel, en spiseske og en teske. Alle delene har runde kanter og er nemt for barnet at holde omkring. Det er fremstillet i melamin og tåler opvaskemaskine, dog kun temperaturer til og med 70 grader.

Design Letters Flad Tallerken

Fin tallerken med design af Arne Jacobsens kendte typografi. Tallerkenen er ideel til når barnet skal lære at spise selv, da den er fremstillet i melamin. Den er nem at rengøre og tåler opvaskemaskine. Den flade tallerken måler 21 cm. i diameteren, men den findes også i 24 cm.

Design Letters Dyb Tallerken

Flot og enkelt dyb tallerken med design af Arne Jacobsen. Tallerkenen er super praktisk til de helt små, da den er fremstillet i melamin. Den tåler opvaskemaskine, dog ikke mikrobølgeovn. Den dybe tallerken måler 17 cm. i diameteren og 3 cm. i højden.

Design Letters Skål

Fin skål med den populære påtrykte typografi. Skålen kan bruges til forskellige formål f.eks. til fredagsslikken, morgenmaden eller til snacks. Ideel til de mindste, da den er fremstillet i melamin. Den tåler opvaskemaskine og måler 11 cm. i diameter og 5 cm. i højden.

Design Letters Firkantet Tallerken

Praktisk tallerken i melamin med 3 inddelte rum til f.eks. snacks. Designet er af typografien bag Arne Jacobsen. Super praktisk tallerken som tåler opvaskemaskine. Dog ikke mikrobølgeovn. Den måler 11 x 22 cm.

Design Letters Snackbox

Sød og smart lille hvid boks med teksten ”Snack” på låget som har samme typografi som resten af kollektionen. Den er super fin til alt slags snacks og holdes fint tørt når låget er på. Den tåler opvaskemaskine og måler 6,8 x 9 x 5,5 cm.

Design Letters Drikkedunk

Smart drikkedunk med skriften ”To Go” der har samme typografi som resten af kollektionen. Drikkedunken har et sort låg som nemt kan skrues af og på. Ideel til når man er på farten. Den tåler opvaskemaskine og findes i farverne pink, grå og sort.

Leg med Design Letters – Se et udpluk af legetøjet herunder

Design Letters Køkkensæt

Super fint køkkensæt i hvid med sort skrift der består af en ovn og komfur fremstillet i pap. Hertil en pande, en gryde, en kasserolle og et ovnfast fad. Selve køkkenartiklerne er fremstillet af polyproplen, hvilket gør at der ikke kan vokse batterier på overfladen. Ideel gaveide til barnet der elsker at hjælpe til i køkkenet.

Design Letters Lege Værktøjskasse

Fint trælegetøj der er udformet som realistisk værktøj. Selve værktøjskassen er i pap med fint motiv af værktøj. Heri er der både en hammer, skruetrækker, sav, lineal, bormaskine og en svensknøgle at finde. Alle delene tåler opvaskemaskine. Super fint til den lille håndværker der gerne selv vil i gang med at bygge. Oplagt gaveide.

Design Letters Træklodser

Fine hvide træklodser med sorte bogstaver trykt på hver enkelt klods. Klodserne kan bruges til at stable, lege ordlege med børnene eller som pynt på børneværelset. Der er mange muligheder. Sættet indeholder klodser med bogstaver fra A-Ø, det vil sige at Å ikke indgår. Træklodserne måler 4 x 4 cm.

Design Letters Malebog og farveblyanter med tal

Sej malebog der har sider trykt med tal, så børnene kan øve sig i hele talrækken derhjemme. Malebogen har en elastik der holder siderne på plads og en smart snor, så malebogen kan hænge fremme. Det er også muligt at tage hver enkelt side ud og hænge på køleskabet eller børneværelset. Malebogen måler 15,8 x 21 cm.

 Opbevaringsrøret med farveblyanterne indeholder 7 styk. med farverne sort, hvid, gul, blå, orange, pink og grøn. De er hver designet med sorte tal fra 0-9. Det er nemt lige at pakke farveblyanterne ned i røret og tage med under armen. Farveblyanterne er runde og derfor nemme at holde om. De måler hver 15 cm.

Både malebog og farveblyanter findes også i udgaven med alfabetet.

 

Dekorér med Design Letters – Se et udpluk af interiør herunder

Design Letters Højdemåler

Seje højdemålere der er fremstillet som en wallsticker i sort/hvid. Det er både muligt at vælge mellem en mand i jakkesæt der holder en bowler hat i hånden eller en fin dame med en is i hånden. Super dekorative og som vil pynte så fint på henholdsvis drenge- og pigeværelset. Hver højdemåler går fra 40-130 cm. så det er muligt helt præcist at følge barnets udvikling.

 

Design Letters Pudebetræk

Fint hvidt pudebetræk hvor det er muligt at vælge sit helt eget bogstav i sort. Super hyggeligt for børnene som samtidig lære deres eget bogstav at kende. På bagsiden af betrækket står der ”Good Night”. Betrækket er fremstillet i 100% bomuld og måler 63 x 60 cm.

Design Letters Message Board

Fin opslagstavle til at lære bogstaver og tal eller til små noter. Vil både pynte på børneværelset, i stuen, køkknet og entreén. Skab dit helt eget personlige udtryk. Opslagstavlen er fremstillet i træ med en sort plast ramme. Forsiden af tavlen har en masse huller som fungerer som en opslagstavle, hvori bogstaver og tal fra samme kollektion kan sættes fast. Den måler 21 x 28 cm. Bogstaver og tal skal købes separat.

Design Letters Babysengetøj

Smart sengetøj til baby i fine farver og med print af sorte bogstaver på både dyne og pude. Både dyne og pude lukkes med en lynlås i bunden. Dynebetrækket måler 70 x 100 cm. og pudebetrækket måler 40 x 45 cm. og er begge fremstillet af 100% økologisk GOTS certificeret bomuld. Sengetøjet findes også i junior størrelse i farven hvid med sort skrift.

Design Letters Månedskalender

Fin kalender i sort/hvid der er inddelt i måneder. Den er med spiralryg og med typografi af Arne Jacobsen. Kalenderen er super praktisk og giver et godt overblik over hele familiens gøremål og fødselsdage. Med selve kalenderen følger der klistermærker til eksempelvis fødselsdage, ferie og weekend. Den måler 25 x 39 cm.