Det geniale ved en Voksipose er, at den kan bruges i al slags vejr. Det er en multifunktionel kørepose der både kan bruges som sovepose, dyne og legetæppe.

Med en voksipose behøver du ikke længere pakke din baby ind i alverdens ulddragter og voldsomt overtøj. Baby holder sig nemlig dejlig varm i voksiposen blot med en hue, et par vanter og ellers det almindelige tøj.

Køb voksiposer billige her – køb allerede i dag, så din baby kan sove lunt og trygt i sin barnevogn

Scroll ned og se mere om de forskellige voksiposer og find den, der passer bedst til dig og din baby. Med en voksipose til barnevognen, får du mere tid og overskud til din baby, fordi putningen går som en leg.

Du kan bruge din voksipose en stor del af året. Afhængig af temperaturen kan den bruges fra september til maj!

Hvis du ønsker at bruge den hele året, er det muligt at købe sommerdyner.

En voksipose gør livet meget nemmere for dig, når du har en lille, der skal puttes mange gange om dagen.

Der findes forskellige modeller indenfor Voksi-serien ud fra størrelse, type og design. Til Voksi Classic modellerne kan man tilkøbe en bæreplade, så I kan bruge køreposen som lift i starten.

Nogle Voksiposer lukkes med lynlås og andre med bindebånd. Nogle af køreposerne kan sågar forlænges så barnet kan bruge den i en længere periode. Det er da genialt og betyder at man kan benytte Voksiposen til både barnevogn og klapvogn. Se flere udgaver her.

Find de bedste Voksi køreposer længere nede på siden – eller køb med det samme her

Læs mere herunder og få inspiration til de forskellige typer af køreposer indenfor Voksi-serien. Det er bestemt værd at læse om de forskellige størrelser, typer og designs, så I kan finde den Voksipose der passer bedst til jeres behov.

Indholdsfortegnelse

Voksi Classic – den mest populære voksipose

Meget anvendelig voksipose, der gør det til en leg at putte baby til middagslur i barnevognen.

Voksi Classic snøresystem, der gør det nemt at putte barnet med dyne og pude der fungerer som en og samme del.

Da denne Voksipose bliver leveret med vinterdyne vil den have udvendigt fyld af uld og indvendigt materiale af Økotex bomuld. Indvendigt måler denne Voksipose 80 x 50 cm. Voksi Classic findes i flere farver, hvor denne model hedder Classic Black Sand Dot.

Voksiposen er det rette valg, når kun det bedste er godt nok til din baby!

Husk, at de populære farver bliver solgt først, så køb din babys nye luksuspose allerede i dag. Køb billige voksiposer her.

Læs også:   Bedste gåvogn til baby - Gåvogn hvornår og hvilken

Vær opmærksom på at Voksi bæreplade og Voksi sommerdyne skal tilkøbes til modellen Voksi Classic, da det kun er vinterdynen der medfølger!

Voksi Classic + (Voksiposen, der har LIDT ekstra luksus)

Voksi Classic + anbefales fra 0-3 år. Denne model er en ny og forbedret udgave af Voksi Classic.

Her kan du vælge mellem endnu flere farver, så du kan finde den farver, der passer bedst til dig og din babys stil.

Husk at de populære farver ryger først – så køb din nye voksipose allerede i dag. Gå til butik her.

Hvis du er træt af timelange putninger, så er en voksipose løsningen. Baby føler sig tryk og omsluttet, og sover hurtigere og bedre i en voksipose.

Kørepose kan også bruges som legetæppe, da den har et blødt og isolerende underlag. Med en bæreplade kan man bruge Voksi Classic + som lift helt op til barnet runder de 9 kg.

Mål på denne Voksipose er 80 x 50 cm. og fyldet er af 100% uld i lækker kvalitet og som er ekstra isolerende. Samtidig kan uld transportere den overskydende varme væk fra barnet, hvorfor det er et fantastisk materiale at holde barnet lunt med. Voksi Classic + findes i mange forskellige farver.

Voksi Classic + Mini

Den perfekte voksipose til dig, der skal bruge den i klapvogn eller kombivogn. Dit barn holdes dejlig varmt, og vil sove skønt og længe i denne lækre pose.

Hver gang du putter din baby i barnevognen, kan du trygt stole på, at din baby ikke bliver hverken for kold eller svedig. Posen tempererer barnet perfekt via voksposen teknologier, der er udviklet gennem flere år.

Hvis du også vil prøve den mest populære kørepose nogensinde, så køb din egen voksipose allerede i dag på Babygear – Køb med det samme – (du får gratis fragt)

Voksi Classic + Mini anbefales fra 0-3 år. Denne model er fremstillet specielt til mindre barnevogne, kombivogne og multivogn. Det betyder at den har samme funktioner som Voksi Classic +, dog med mindre liggemål. Køreposen kan ligeledes bruges som legetæppe eller lift ved brug af den tilkøbende bæreplade. Yderstoffet er lavet af 100% bomuld og selve dynen er af det fineste uld som giver eminent isolation til barnet.

Voksi Active

Voksi Active anbefales fra 0-5 år. Denne model har en længde på hele 125 cm med tilhørende forlængerdel. Køreposen er vind- og vandafvisende. Hertil kan den åbnes helt op, så Voksiposen både kan bruges som dyne eller legetæppe. Den er antiskridsikker på bagsiden, så den sidder ordentlig fast i vognen. Der er fyld af 100% uld i underdelen og dun/fjer i overdelen. Selve ydrematerialet er lavet af nylon/polyester. Super lækker Voksi Active i farven Sky Blue.

Læs også:   Guide til den bedste vugge og bedste tremmeseng

Voksi Urban

Voksi Urban anbefales fra 0-6 år. Denne model er både funktionel og af super kvalitet. Voksi Urban består af to overdele, således at køreposen kan vokse med barnet. Voksi Urban er både vand- og vindafvisende, har en varmeisolerende evne og så er den brandsikker. Køreposen måler 115x 45 cm med forlængerdelen. Samtidig har den en materialekombination af dun/fjer og uld.

Design by Voksi

Design by Voksi anbefales fra 0-3 år. Denne model har en regulerbar åbning ved hovedet og er samtidig vand- og vindafvisende. Som noget smart er der lavet anti-skrid belægning på bagsiden af Voksiposen, således at den sidder ordentlig fast i barnevogn eller klapvogn. Mål på denne Voksipose er 100 x 50 cm. og er af 100% bomuld indvendigt og 100% dunet polyester udvendigt. Design by Voksi køreposen findes i flere forskellige designs, hvor denne model hedder Sweet Panda Rosa.

Voksi Brezze Light

Voksi Brezze Light anbefales fra 0-3 år. Denne model kaldes multifunktionel da den er ideel til dage med skiftende temperaturer. Voksiposen har lynlås foran, men kan ved åbningen omkring barnets hoved justeres med snøre, således at man kan regulere alt efter temperatur. Køreposen er af Økotexbomuld og denne Voksipose måler indvendigt 80 x 50 cm. Det er både muligt at lyne op ved fodenden af køreposen samtidig med at hele overdelen kan lynes af. Denne model hedder Dark Grey/Light Sand.

Voksi Move

Voksi Move anbefales fra 0-1 år. Denne model er specielt brugbar til autostole i vægtklassen 0-13 kg. og har åbninger i posens ryg, som gør den let at montere. Ligeledes findes der 2 åbninger i Voksiposens ryg, så køreposen kan vokse med barnet. Voksi Move måler 42 x 82 cm. Overdelen er med for af 70% dun og 30% fjer, hvor underdelen er i 100% ren uld. Det betyder at barnet vil holdes tør og have det behageligt, da uld har den egenskab at kunne transportere overskydende fugt væk.

Voksi Move Light

Voksi Move Light anbefales fra 0-1 år. Denne model er specielt til barnet som ofte er med forældrene på farten. Køreposen er velegnet til både autostolen og klapvognen med en åbning bagtil der gør den nemt at justere. Samtidig kan den bruges som legetæppe. Voksiposen har lære detajler og er nem at få barnet i, da man kan åbne op i både øvredel og fodenden. Der er regulerbar åbning ved hovedet og en skridsikker bagside så køreposen sidder ordentligt i vognen eller autostolen. Denne Voksipose måler 80 x 40 cm. og selve fyldet og ydresiden er lavet af bomuld og fyld af dunet polyester. I forhold til Voksi Move er Voksi Move Light modellen mere let i materialekombinationen, da det er bomuld og polyester i stedet for uld og dun og fjer.

Læs også:   Voksen sengetøj til børn

Voksi Sky Light

Voksi Sky Light anbefales fra 0-6 år. Denne model er både multifunktionel og kan vokse med barnet, så den har en lang levetid. Voksi Sky Light passer både til barnevogn og klapvogn. Her kan den tilpasses som sovepose, kørepose eller legetæppe. Denne Voksipose har super lækre detaljer og kan i bunden forlænges med det ekstra forlængende stykke der medfølger. Der er en skridsikker bagside så køreposen sidder ordentligt i vognen og så har den en regulerbar åbning omkring hoved. Køreposen er lavet af 100% bomuld med fyld af polyester. Denne model hedder Voksi Sky Light – Light Grey, men findes i flere farver.

Voksi Køreposer

Vi har skrevet om de forskellige Voksiposer på markedet, så I kan få god inspiration og finde den kørepose som passer til jeres behov. Nogle af Voksiposerne kan variere aldersmæssigt og i forhold til hvilket fyld der er valgt til de forskellige modeller. Læs mere herunder og find nærmeste forhandler under hvert link

Lidt om Design by Voksi

Design by Voksi har længe været et af de førende mærker indenfor køreposer til børn. Voksi benytter sig kun af naturmaterialer og er et håndværksprodukt af høj kvalitet. De kendte voksiposer er produceret af de fineste materialer indenfor for eksempel uld, dun og silke. Til Voksi Classic modellerne kan man forlænge brugen af voksiposen fordi man kan udskifte sommer- og vinterdynen. Det anbefales at bruge Voksi sommerdyne med dun eller silke fra omkring 15-17 grader, selvfølgelig afhængigt af dit barns naturlige temperatur. Til den kolde tid vil det anbefales at bruge vinterdynen med uld. Uld er super ideel fordi det sørger for, at transportere dit barns overskudsvarme væk. Husk at det vil være sommerdynen der skal købes separat hvis du ønsker begge dele. Til Voksi Classic modellerne kan du ligeledes tilkøbe en bæreplade, så køreposen kan benyttes som lift i starten.