Hvad skal jeg give ham i julegave? Det er helt sikkert et spørgsmål som mange stiller, og derfor leder efter de bedste julegaveforslag til ham. Heldigvis findes der masser af gaver som selv manden der har alt, vil blive begejstret for.

Scroll ned og se de bedste julegaveforslag til ham

Indholdsfortegnelse

En tur i helikopter

Hvis din mand eller kæreste er til action, så er en tur i helikopter en perfekt gave til ham. Oppe fra luften får man bogstaveligt et helt nyt perspektiv, og det er noget man ikke glemmer lige foreløbig. En meget speciel gave til ham, og en anderledes julegaveide.

Vin og madsmagning

Her er der mulighed for at lære hvordan man sætter den rette vin til maden. Det er den perfekte gave til ham, der er vild med både mad og vin. Samtidig er det også en personlig gave til ham, da den passer til hans interesser. På kurset lærer Mads Cortsen fra sig, og man kan lære at om noter, aromaer og druesorter.

Dette indeholder gaven:

  • 2 timer med vin og showcooking.
  • Grundregler for vin- og madsammensætning til hverdag og fest.
  • Smagning af 9 forskellige vine.
  • 6 små retter i 3 serveringer; forret, hovedret, dessert.

Lær kunsten at bage på Birks bageskole

En personlig gave til ham, der elsker at stå i køkkenet. Denne oplevelse indeholder blandt andet et 5,5 timers kursus med den talentefulde bager, Benjamin, der  i flere år var underviser hos Meyers Madhus. På bageskolen vil deltagerne lære at folde croissanter, arbejde med koldhævet hvededej, og surdej. Herudover får man lov at blande sit eget unikke rugbrød fyldt med lækre råvarer, der alle er inkluderet i prisen. Perfekt gave til ham, der elsker at bage eller gerne vil lære mere om håndværket.

Læs også:   Black Friday tilbud: Møbler, senge, dyner, spisebord, spisestole, sofa og meget mere

Oplevelsen indeholder:

  • En god start på dagen – friskbagte boller, ost og marmelade, the, kaffe og most i Sigfreds Kaffefabrik
  • 5,5 timers kursus i brød, crossainter og surdej
  • Frokost med jeres eget bagværk med charcuteri og en salat
  • Det bagværk, der vil være til overs, kan du tage med hjem

Guidet tur i Aarhus, der kombinerer gastronomi med hyggelige historier

Byen Aarhus byder på masser af oplevelser for smagsløgene. For 399 kr. pr. person kan du komme på en guidet tur rundt i byen på en guidet Food Tour. På turen vil du opleve hvad de små steder har at byde på af lækre gastronomiske oplevelser. Alle de steder som I skal besøge er nøje udvalgt, så I får de bedste smagsoplevelser. En fantastisk gaveide til madglade personer, der ikke er bleg for nye indtryk.

Mødestedet er Aarhus Domkirke, Store Torv, 8000 Aarhus C. Turen varer 2 timer og er på cirka 2 km. Så husk tøj til forholdene, godt humør og appetit.

Julegaveide til ham der elsker vin

Den perfekte gave til ham der elsker en god vin til maden. Dette gavekort kan bruges i Aarhus eller København, og byder på en fantastisk rejse gennem vinens smagfulde og komplekse verden. Der er to forskellige typer smagninger at vælge i mellem, så det er op til den enkelte at vælge den der frister mest.

Vinsmagningen varer i 2-3 timer og der serveres 6-8 vine, samt brød og vand til vinen. Arrangementet foregår hos Kjær Sommerfeldt der siden 1875 har været en af de mest prominente vinforhandlere i Danmark.

Læs også:   Mor-bloggere | Bloggere, der tør at skille sig ud

Julegave til ham der har alt

De fleste kan vist nikke genkendende til, at det kan være super svært at finde en gave til ham der har alt. Med fare for at lyde en smule generaliserende, så er det ofte at mænd ikke ved hvad de skal ønske sig fordi de har alt, og selv køber det de mangler. Og det gør det jo en smule svært at købe den perfekte gave til ham. Hvadenten det er din far, mand, kæreste, bror eller noget helt andet, så skal han naturligvis have en gave på juleaften eller i anledning af hans fødselsdag. Det kan også være jeres årsdag eller bryllupsdag, som er anledning for at give ham en god gave.

Julegaveideer til ham

Især i juletiden kan det være svært at finde gaven til ham, da det jo er en højtid hvor alle skal have gaver. Derfor har vi her på siden valgt at komme med en masse af de bedste julegaveideer til ham. Især oplevelsesgaver er i høj kurs blandt populære gaver til mænd. Det er den perfekte julegave til ham, der ikke mangler noget. Gode oplevelser kan man jo altid bruge, og der er også rig mulighed for lidt action, hvis man er til det.

Billig julegave til ham

Heldigvis behøver det ikke at være en dyr fornøjelse at finde julegave til ham. Det er nemlig muligt at købe en oplevelse helt ned til omkring 300 kr. pr. person. Prøv fx. at se nærmere på Bridgewalking på Lillebælt her.  Det er en rigtig god, men billig julegave til ham.

Læs også:   Mad til børnefamilien: Disse bloggere skal du følge

Fræk julegave til ham

Hvis du er ude efter en julegave til ham der er din kæreste eller mand, er det da en god ide at kigge efter en fræk julegave. Det er altid rart at få prioriteret parforholdet med en fræk julegave til ham. Find masser af inspiration til oplevelser for par hos Duglemmerdetaldrig. 

Romantisk julegave til ham

En romantisk julegave til ham kunne være en lækker middag for to eller måske et spaophold. Hvis du er på udkig efter en romantisk, men speciel gave til ham så kunne det også være en tur i en fed racerbil eller lignende. En oplevelse er en personlig julegave, som giver minder for livet – så det er et godt bud hvis du går og tænker hvad skal jeg give ham i julegave…

Gå på opdagelse efter gavekort til fede opleveler på Duglemmerdetaldrig.