Børnebestik – Baby spisesæt med ske og gaffel

Din baby skal selvfølgelig have et godt spisesæt at spise med. Vi har her fundet en række børnebestik, som er populære valg. Tre af de nævnte baby spisesæt med ske og gaffel, kan du oven i købet få for 0 kroner, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

[newsletter_signup_form ID=2]

Indholdsfortegnelse

Gratis børnebestik i forbindelse med andre køb på Sundleg.dk

Børnebestik med Hello Kitty – Spisesæt med gaffel og ske

Er du og ikke mindst din baby helt pjattet med Hello Kitty, så er dette børnestik i rustfrit stål et godt spiseredskab for den lille. Det er en ske og gaffel som tåler at komme i opvaskemaskinen, og så er den selvfølgelig BPA fri! Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, så sender vi dig en gavekode, så du kan få dette børnebestik for 0 kroner i forbindelse med køb af andre produkter på Sundleg.dk.

Børnebestik med Frost fra Disney – Spisesæt med ske og gaffel

Frost er super populært blandt alle de unge, og du kan selvfølgelig få et rigtig fint baby sæt til dine børn i rustfrit stål. Normal prisen for dette spisesæt til børn, er 49 kroner, men hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, så har du også her mulighed for at få det til 0 kr i forbindelse med andre køb på Sundleg.dk.

Børnebestik med Starwars – Spisesæt med gaffel og ske

Har du fået en dreng, så vil han sikkert ikke spise med bestik med Hello Kitty eller Frost. Til gengæld er Starwars ofte et rigtig populært bud! Normal pris er også for dette bestik 49 kr, men på samme måde som med ovenstående, så har du mulighed for at få det for 0 kroner, når du handler hos Sundleg.dk. Det kræver kun at du tilføjer den gavekode, som vi sender til dig, lige så snart du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev.

Læs også:   Paraplyklapvogn | De bedste paraplyklapvogne

Intet krav til ordrestørrelse for at få gratis børnebestik

For at få det gratis bestik, så skal du selvfølgelig købe noget andet også. Der er dog intet krav til hvor stor en ordre du skal lægge for at få det populære børnebestik.

Andre populære spisesæt fra Sundleg.dk

Har du mere end et barn, så kunne du vælge at købe andet børnebestik for at få et af ovenstående spisesæt gratis. Nedenfor vil vi nævne nogle af de andre populære skeer og gafler du kan købe hos Sundleg.dk til en god pris.

Spisesæt i bambus

Mangler du et helt spisesæt til din baby, og vil du gerne have det naturligt og sunde look til din baby, så er dette spisesæt i bambus et utrolig populært valg. Her får du en dyb tallerken, en skål, en kop, en ske og en gaffel i en samlet pakke. Selvom det er lavet i bambus, så tåler det at komme i opvaskemaskinen.

Du kan købe dette flotte bambus spisesæt og service her

Cirkeline bestik fra Krea

Er der en dansk tegnefilm som er populær blandt de små, så må det helt sikkert være Cirkeline. Derfor har du også mulighed for at købe et rigtig sødt sæt med ske og gaffel med Cirkeline i ABS plast og rustfrit stål. Dette bestik tåler også at komme i opvaskemaskinen.

Du kan købe Cirkeline bestikket her.