Mange forældre er enige om, at tiden med baby går alt for stærkt. Fra man står med en lille nyfødt til man går hånd i hånd med sit barn på den første skoledag, kan for nogle føles som få sekunder. Minder og oplevelser ønsker man at forevige, men nogle gange går tingene bare stærkt. Det kan man til gengæld lave om på, ved hjælp af “Barnets bog”. Bogen fåes i mange forskellige udgaver og designs, men går helt enkelt ud på at man kan sætte billeder ind og skrive tekst til forskellige oplevelser, minder, milepæle og højdepunkter som man løbende har med sit barn. Nogle af bøgerne kan der allerede skrives i under graviditeten, da det kan omhandle forældrenes forslag til barnets navn, hvor de mødte hinanden og meget mere. Samtidig kan der være kapitler der hver især omhandler barnets oplevelser og minder år for år.

Se de bedste mindebøger længere nede på siden

Læs mere om de forskellige udgaver og få inspiration til hvilken “Barnets bog” som I synes bedst om, så I allerede nu kan starte med at forevige minderne.

Indholdsfortegnelse

Lad “Barnets bog” forevige de største begivenheder

Forældrerollen indebærer meget planlægning og ligeledes forskellige praktiske aktiviteter. Det kan derfor være svært, at holde styr på børnenes løbende udvikling. Det kan “Barnets bog” dog være behjælpelig med. Der findes mange forskellige udgaver af “Barnets bog”. De fleste har overskrifter, så man blot kan notere en eventuel begivenhed. Andre steder kan man skrive længere tekster og sætte billeder ind, når tiden er til det. Hver bog er super sød at have stående og man kan sammen med barnet læse og kigge billeder fra de foregående år. Dette kan både være en sjov og lærerig proces for dit barn. Læs med herunder hvor vi viser jer de bedste mindebøger til dit barn.

Barnets bog – Se de forskellige udgaver herunder

”Mine første år” – Minder og gemmer

Denne udgave fra Specialday er lavet i en version af ringbind. Bogen er inddelt efter Min fødsel, Den første tid, Min udvikling og Festligheder og gemmer. Der er ud fra hvert emne mulighed for at skrive tekster, indsætte billeder og udklip. Det kan blandt andet være scanningsbilleder, tanker og følelserne før og efter barnet er kommet til verden. Altså tanker og minder fra graviditeten, fødslen, barnedåben og hele barnets udvikling i den første tid. Bogen har flere små lommer hvor det er muligt at gemme barnets første hårlok, tegninger, vaccinationskort, hilsner og meget mere. Super hyggeligt at kunne gemme alle minderne et sted så alle de vigtige begivenheder bliver husket. Det er ligeledes muligt at tilkøbe ekstra sider til tekst samt fotolommer. Bogen måler 24 x 5 x 28 cm. og findes i farverne Lyserød, Grøn og Grå.

Læs også:   Efterårsferie under varmere himmelstrøg

“Barnets første bog” fra Design Letters

Denne søde bog kan udfyldes lige fra graviditeten til minder og oplevelser samt til fødslen og barnedåben. Der er ligeledes en masse plads til billeder og notater så man kan skrive lidt om de forgangne måneder med den lille ny. Bogen er lavet i en kraftig og fin kvalitet. Som en fin detalje har bogen en elastik udenpå, som er med til at holde bogen lukket og alle minderne gemt inde. Barnets første bog fra Design Letters findes både i farverne Sort, Rosa og Turkis.

”Mine første år” fra SpecialDay

I denne barnets bog har du mulighed for at gemme oplysninger, billeder og sjove minder. Bogen er i hardback version og er derfor en lidt mindre udgave end versionen med ringbind. Det er en super scrapbook som rigtigt kan forevige de første skønne minder med dit barn. Denne bog starter fra fødslen og helt til barnet runder de 7 år. Der er god plads til notater, fodaftryk, det første hårlok og en masse billeder. Man kan både få bogen i en pige og drengeudgave.

Barnet bog ”Fra fødsel til konfirmation”

Sød bog i flotte farver og designs. Denne bog giver anledning til at samle alle de skønne minder, milepæle og oplevelser med barnet helt frem til konfirmationsdagen. Der er både plads til at skrive om fødselsdage, barnedåben, den første tand, de første ord, den første skoledag og meget meget mere. Der er også plads til at familie og venner kan skrive en lille hilsen til barnet på de såkaldte gæstesider. Denne barnets bog ”Fra fødsels til konfirmation” findes både i en drenge- og pigeudgave.

Barnets første bog af Simone Thorup Eriksen

Denne søde bog om barnets første tid er en klassisk scrapbog. Her kan man skrive alle de vigtige informationer, oplevelser og minder med og om barnet som man bare ikke må glemme. Det er samtidig super hyggeligt at tage bogen frem efter noget tid og samme med barnet læse og kigge gamle billeder. Der er både plads til notater og en masse billeder. Super sød mindebog med et flot design. Bogen måler 24,9 x 17,8 cm. og indeholder 94 sider.

Barnets bog – Mine første minder

Denne fine mindebog fra Moulin Roty er lavet i pap med små skuffer. I skufferne kan man gemme barnets første minder som eksempelvis den første hårtot, det første billede, den første tand, et håndaftryk og meget mere. Ligeledes er der lavet en lomme til barnets tegninger, papir og billeder. Inde i bogen er der malet et fint stamtræ hvor I kan sætte billeder ind af den nærmeste familie. Så kan I sammen med barnet kigge bogen igennem efter noget tid og se tilbage på de fantastiske minder og oplevelser. Bogen er skrevet på engelsk og er designet med Moulin Roty´s velkendte motiver af dyr. Bogen måler 29 x 23 x 9 cm.

Læs også:   Madkasse | De bedste madkasser til børn

Mindebog fra Design Letters

Design Letters har ligeledes udarbejdet denne bog, der kan beskrives som en mindebog over barnets første 7 leveår. Her er der plads til barnets første tegninger, skrive om barnets første ord, der er plads til at skrive om de første 7 fødselsdage og hvordan den første skolestart er forløbet. Denne mindebog er derfor genial til at huske alle de fantastiske stunder igennem barnets første 7 leveår. Bogen er lavet i god og kraftig kvalitet med tykke sider. Samtidig har bogen en smart detalje med en elastik der holder bogen lukket og holder alle minderne gemt inde i bogen. Bogen er på engelsk, måler 30 x 22 cm. og findes både i en pige- og drengeudgave.

”Mit første år” – Kaninerne ved Vigen

Denne barnets bog indeholder 40 sider til at gemme alle de fantastiske oplevelser og minder fra barnets første år. Der er både plads til at skrive om graviditeten, selve fødslen, de første ord, de første skridt og meget mere. Bogen har plads til en masse billeder og notater så man kan få lavet en flot scrapbog. Det er super hyggeligt at tage bogen frem efter nogle år, og sammen med barnet sidde og kigge på de skønne billeder.

“Mine første år” – Minder og gemmer

Denne mindebog er en speciel udgave af babybogen fra Specialdays i forbindelse med deres 10 års jubilæum. Det betyder at denne bog har gulddetaljer i et smukt design med søde illustrationer. Her kan du både skrive om graviditeten, selve fødslen og alt fra barnets første leveår. Bogen er genial til at samle alle tanker, oplevelser og værdifulde minder med og om barnet igennem den første tid. Det er også super sjovt at se tilbage på, da denne bog helt sikkert vil blive værdsat mange år frem. Bogen indeholder 180 sider, måler 23,5 x 23,5 cm. og findes både i en drenge- og pige udgave.

”Barnets bog” fra With White

Denne mindebog er lavet i ringbind, så du nemt kan tilføje flere sider til bogen. Samtidig er det muligt at tilføje barnets tegninger, udklip og billeder. Bogen kan altså fyldes op med alt fra barnets første år af minder og oplevelser. Mindebogen starter fra graviditeten og helt frem til barnets 6 års fødselsdag og første skoledag. Det betyder at der er god mulighed for at få skrevet om alle de fantastiske stunder med og om barnet. Alt i bogen er håndmalet og i 80 siders helt neutrale farver.

”Min barndom” fra Specialday

Fin scrapbog så alle de fantastiske minder og oplevelser med barnet kan blive husket. Denne bog kan bruges lige fra fødslen og helt op til barnets konfirmation eller 15. år. Selve bogen er lavet i ringbind med lommer til billeder og andre specielle ting, landkort og sider til notater. Det er ligeledes muligt at tilkøbe ekstra sider til tekst og lommer til billeder. Mindebogen er en god mulighed for at huske alle de specielle og gode minder og oplevelser med barnet. Når bogen er udfyldt kan barnet få overrakt bogen, og det kan give anledning til hyggelig nostalgi og tilbageblik over barndommen minder og specielle øjeblikke. Bogen måler 24 x 5 x 28 cm. og findes i en neutral udgave.

“Barnets bog” – Oplagt gaveide 

“Barnets bog” er en oplagt gaveide til enten et babyshower, som barselsgave eller til barnedåben. Fælles for de mange forskellige udgaver af “Barnets bog” er, at de allesammen er med til at samle højdepunkter og oplevelser som barnet gennemgår de første år. Bogen er med til, at forevige alle de fantastiske minder med og om barnet. “Barnets bog” er derfor en bog, som alle forældre kan få glæde af sammen med deres børn i mange år frem.