Bedste ammetøj | Find pænt ammetøj her!

Indholdsfortegnelse

Når du ammer mini, bliver det meget nemmere, hvis du ikke skal bruge flere minutter på at tage trøjen halvt af inden der er adgang til maden for din sultne baby. Samtidig er det rart at iføre sig noget pænt ammetøj, især hvis du skal til konfirmation eller stor familiefest. Derfor har vi her fundet det bedste ammetøj.

Det bedste ammetøj er både behageligt, og giver nem adgang til madkasserne når sulten melder sig hos din lille guldklump. Det kan godt være svært at finde pænt ammetøj i fysiske butikker, og udvalget er ofte begrænset. H&M sælger nogen udmærket ammetoppe, som ikke koster så meget. Ammetoppe er gode at have som basis ammetøj.

Er du på udkig efter pænt ammetøj, kan det anbefales at lede online. Her er udvalget større, og det er muligt også at finde ammetøj i store størrelser.

Find det bedste ammetøj

Ammetøj ligner helt “almindeligt” tøj. Forskellen er blot, at der er en ammeåbning i tøjet, som gør det både praktisk og nemt at amme. Det bedste ammetøj gør det nemt at amme alle steder. Du behøver ikke at løfte op i blusen og blotte post-graviditetsmaven for at amme, hvilket mange mødre er glade for.

I dag kan man heldigvis får meget pænt ammetøj, så man ikke umiddelbart kan se at det er ammetøj. Måske tænker du, at du ikke behøver at invistere i ammetøj, fordi du jo alligevel kun skal amme i en periode. Og mange klarer sig da også med en god amme bh. Men der er alligevel en del unikke fordele ved at købe ammetøj:

  • Du kan amme diskret, og alle vegne
  • Det er hurtigt og nemt at give din baby mad
  • Der er meget pænt ammetøj at vælge i mellem
  • Du behøver ikke hive op i blusen, og blotte din mave og risiskere at blive kold
Læs også:   Skitøj børn - Varmt overtøj til skiferien

Her kan du købe pænt ammetøj

Leder du efter pænt ammetøj, er det en god idé at starte med at kigge online. Her er det forhandlere, der har specialiseret sig i at sælge det bedste ammetøj.

Milker ammetøj

Milker ammetøj er ikke kun populært i Danmark, men sælges også til resten af verden. Her finder du det bedste ammetøj, hvis du er på udkig efter pænt ammetøj i mange forskellige designs. Priserne ligger i den høje ende, men du får også god kvalitet for pengene. Bl.a. finder du meget økologisk tøj. Hos Milker har de et stort udvalg af flotte ammekjoler, bluser og meget andet.

Gå til Milker webshop her. 

Top i frisk pink farve med diskret ammeåbning. Vælg mellem mange farver og mønstre. Pris 439 kr. Køb den her.

Økologisk bluse i bomuldsstrik. Her får du pænt ammetøj, som du kan bruge til næsten enhver anledning. Se flere flotte farver her. Pris 569 kr.

Lækker sommerkjole i smukt print. Fås i flere farver. Pris 799 kr. Køb den her.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Asos graviditets – og ammetøj

Er du på udkig efter noget lidt billigere ammetøj, så kan du prøve at kigge hos Asos.com. De har et ret stort udvalg af tøj som du både kan bruge som gravid eller som ammetøj. Her har de meget pænt ammetøj at vælge imellem, og du kan helt sikkert finde en pæn ammekjole til en overkommelig pris.

Gå til Asos graviditets- og ammetøj