Bedste elevationsseng til dig

Søger du den bedste elevationsseng? Og må den gerne være til at betale også? Så er du landet det rette sted. Kig med her, hvor vi gennemgår forskellige elevationssenge både dobbelt elevationssenge og enkelte. Vi kigger på hvilke faldgrupper du skal være opmærksom på, når du skal investere i ny seng.

Prisen er et vigtigt parameter, når du skal investere i noget nyt. Heldigvis for dig er der virkelig meget konkurrence på sengemarkedet, hvilket betyder at du i dag kan købe en billig elevationsseng, som faktisk er i god kvalitet og produceret i Danmark.

En elevationsseng er den rette seng for dig, hvis du nyder at kunne sove i forskellige stillinger. Døjer du med hovedpiner nakke – og rygsmerter, kan det føles godt at hæve hovedgærdet en smule. Det giver en helt anden støtte, end hvis du blot bruger en pude.

Læs videre og bliv klogere på hvordan du vælger den bedste elevationsseng til dig.

Indholdsfortegnelse

👍 Fordele ved elevationsenge

Med et blødt tryk på fjernbetjeningen, hæves dit hoved en smule, og du kan nu nemmere læse, se tv eller blot sove behagelige med hævet hovedgærde. Lyder det som noget for dig?

  • Perfekt til dig med rygproblemer
  • Mulighed for at sove med hævet ben, og/eller hævet hovedgærde
  • Ideel til læsning eller se tv i sengen
  • Kan lindre snorken eller gener ved forkølelse (hæv hovedgærdet)

Er du allerede klar til at læse nærmere om din nye seng, så klik dig videre til Sengetid nu.

Læs inden du køber din nye seng…

Desværre er der mange elevationssenge på markedet som sælges til en meget billig pris, men hvor madrassen ikke er fleksibel nok, eller motoren er af dårlig kvalitet.

Alligevel bør du bruge lidt tid på at læse om de forskellige modeller, og hvad de kan tilbyde. Har du problemer som dårlig ryg, ondt i nakke og skuldre eller hovedpiner og træthed om morgenen, så skal du kigge dig godt for inden du køber.

En elevationsseng har mange fordele, men er ikke nødvendigvis den bedste seng for alle. Derfor anbefaler vi, at du læse om hvad en elevationnseng har af fordele og ulemper, samt hvad du bør holde øje med inden du beslutter dig.

Hvilken elevationsseng madras?

Det vigtigste må være, at topmadrassen kan deles, så du og din partner har mulighed for at indstille jeres senge individuelt. Dette er heldigvis tilfældet på langt de fleste modeller.

Læs også:   Vilde tilbud på senge online

Vær især opmærksom på madrassen, og læs om hvilke fjedre der er i, og hvilket materiale madrassen til elevationssengen er lavet af. De fleste er glade for det naturlige materiale latex, som både er åndbart og fleksibelt.

Fjedrene i madrassen er dog mindst lige så vigtige. Her bør du gå efter posefjedre. Fjedrene er inden i en pose, hvilket forhindrer at de filtrer sammen , og så øges deres levetid også.

I din nye seng vil du sove bedre og være mere frisk allerede i næste uge!

Køb din seng billigt online – er det en god idé?

Mange forbinder det at købe ny seng, med at gå ned i en fysisk butik og afprøve sengene inden køb. Det er naturligvis en god fornemmelse at have afprøvet sin seng inden man køber den.

Men dsværre ender mange med at vælge en alt for blød seng på denne måde. Der er nemlig stor forskel på, om en seng føles behagelig i 5 minutter, og hvordan kroppen føles efter en hel nat i sengen.

Derudover er der ofte ikke så stort et udvalg i fysiske butikker, som du finder online.

Fordele ved at købe seng online

  • Større udvalg af elevationssenge
  • MARKANT lavere prisere end i butikker
  • Mange muligheder for at tilpasse din seng og madras præcis til dig

Køb din elevationsseng billige online hos Bedre Nætter


🛌 DE BEDSTE ELEVATIONSSENGE


Hvor du får rigtig meget seng for pengene!

Jupiter Wood – god elevationsseng til prisen !


Søger du en elevationsseng med kraftig motor og hele 5 komfortzoner i madrassen? Så er denne Jupiter seng måske noget for dig.

Sengen har støttende pocketfjedre, som er de mest effektive til at støtte din krop optimalt. Motoren er meget lydsvag.

De gode fjedre og komfortzonerne betyder, at din krop vil synke længere ned på de tunge steder såsom bagdel, hofte og skuldre, hvis du ligger på siden. På den måde forebygger du smerter og træthed dagen efter.

Hele sengen er dansk produceret og lever op til strenge kvalitetskrav.

Hos Bedre Nætter har du altid 100 dages prøvetid! Invester i en ny seng nu, og oplev mere overskud og færre smerter og ubehag i nakke, skuldre og ryg.

Krone Deluxe Elevation – til dig, der skal bruge en god enkeltseng

Sengen måler 90 x 200 cm 

Denne seng kan styres via en app! Du har garanteret alligevel altid din telefon liggende på sengebordet, så hvorfor ikke bruge den til at indstille din seng?

Læs også:   Bedste sommerdyne til voksne & børn

Madrassen har 5 komfortzoner, som sikrer at du ligger optimalt i de timer du sover eller hviler dig. Nyd muligheden for at aflaste ryggen ved at ændre instillingerne i sengen. Motoren er meget lydsvag.

Sengen har et eksklusivt look med træben og flot stel. Det hele er dansk design og med i købet får du 15 års garanti.

Hos Sengetid kan du søge om rentefri finansiering af din nye seng. Invester i din søvn og dit helbred, og kom et skridt nærmere en hverdag med mere energi.

💰 Billig elevationsseng

Leder du efter en billig elevationsseng? Så kan du finde et stort udvalg af billige elevationssenge her.

Denne seng kommer med en lækker topmadras i latex. Latex er et naturligt materiale, som de fleste fortrækker. Det er nemlig både blødt og fleksibelt.

Vær opmærksom på, at denne madras har en hårdhed, der egner sig bedst hvis du vejer under 85 kg.

Med i købet på denne seng får du hele 5 års garanti på motoren. Køb den billige elevationsseng allerede i dag, og nyd at du kan sove godt uden at blive ruineret!

🤔 Hvilken elevationsseng skal jeg vælge?

Hvilken seng du ender med at vælge, kommer helt an på dit behov og naturligvis dit budget. Men generelt kan det siges, at sengen er et dårligt sted at spare penge.

Vi tilbringer trods alt op mod 1/3 af vores liv i sengen, så her kan det godt betale sig at bruge lidt flere penge. Når du starter dagen efter en god nattesøvn føles det trods alt en del bedre, end at starte den med ondt i ryggen.

Hvis du kan lide at læse eller se fjernsyn i sengen vil du få stor glæde af en elevationsseng. Døjer du med rygsmerter eller ømme ben, kan en elevationsseng mindske dine smerter.

Elevationssengen er igennem de seneste år blevet utrolig populær. De kan købes i mange forskellige prisklasser og kvaliteter.

Her er det dog vigtigt at holde sig for øje, at bare fordi en seng har elevation, er det ikke nødvendigvis den bedste seng til dig.

Læs også:   Billig elevationsseng på tilbud

Det, der i høj grad afgør prisen på en elevationsseng, er topmadrassen og motoren. Topmadrassen skal være egnet til at være i forskellige niveauer.

Dernæst har motor og sengens størrelse og andre detaljer naturligvis også indflydelse på prisen.

Især hvis du døjer med ømme og hævet ben eller føler dig generet af din partners snorken, kan du opleve meget glæde ved en elevationsseng.

Ved at hæve hovedgærdet lidt, mindskes generne ved både snorken og forkølelse. Ømme ben, måske vand i benene, lindres ved at ligge med dem højere end resten af kroppen, så væsken igen kan fordele sig i kroppen.

Dette kan også løses med en pude under benene, men det bliver ofte svært at finde en god sovestilling.

Det skal du også vide

Som med alt andet, har en elevationsseng også sine ulemper. Det er naturligvis vigtigt at overveje alle aspekter, inden du investerer i elevationssengen. Hos de fleste vil de store fordele dog opveje ulemper.

  • Du får flere ledninger i soveværelset og øget strømforbrug
  • Sengen er tung / mere besværlig at flytte
  • En elevationsseng er ofte en dyr investering

Det skal du overveje inden køb af elevationsseng

Madrassen er især noget du skal være opmærksom på, når du køber elevationsseng.

Topmadrassen skal være egnet til at justeres op og ned, og det samme gælder naturligvis madrassen nedenunder. Overvej om du ønsker to seperate topmadrasser til dobbelsengen (ofte den bedste løsning), eller en der er samlet pånær en split i hovedenden. Med den sidstnævnte løsning undgår du en revne midt i mellem de to madrasser, som er træls at ligge i.

Den rette fasthed på madrassen

Du bør vælge en madras der passer til dig og din vægt. Det er klart, at jo mindre man vejer, jo mindre tryk bliver der på madrassen. Derfor skal madrassen være en anelse blødere, hvis du vejer under 75 kg., end hvis du vejer over.

Valget af madras kan være vanskeligt, hvis din vægt ligger lige på grænsen, altså præcis eller lige omkring de 75 kg. I dette tilfælde bør du kontakte butikken og spørge til råds. Umiddelbart siger man at madrassen hellere skal være for hård, end for blød.