Leder du efter de mange flotte Schleich dyr? Så er du kommet til det rette sted! 🙂

Indholdsfortegnelse

Indholdfortegelse

Klik for at se de forskellige figurer.

Derfor er Schleich dyrene så populære

De flotte dyr og figurer fra Schleich er enormt populære hos børn i alle aldre. Dyrene er i virkelig god kvalitet, og kan holde til masser af leg, også selvom det er lidt voldsomt. Dyrene er fremstillet i blødt plastik, så de ikke knækker eller går i stykker uden lige. De er nemlig fleksible.

Du kan vælge mellem stort set alle dyr på kloden. Intet dyr er for småt eller anderledes, og det er en af de helt store styrker ved Schleich. Det er ikke kun nuttede kaniner og smukke heste, men også skorpioner, slanger, drager og dinosaurer. Schleich dyrene er derfor en virkelig oplagt mulighed for at lære dine børn om verdens forskellige dyr og dyrearter.

Håndmalet og unikke

Alle dyrene er håndmalet, og fremstår derfor helt unikke. Det er smukt og godt håndværk, hvor der er lagt meget arbejde i det. Priserne går helt fra omkring 39,95 kr., for en lille kat, og op til 229,95 kr. for en stor dinosaur, for eksempel den farlige T- Rex.

Sunde materialer

Schleich har kun anvendt materilaer der er udvalgt og testet som værende sikre. De er under kvalitetskontrol og opfylder alle nationale og internationale sikkerhedsregler. Materialerne er testet af uafhængige laboratorier.

Her kan du købe Schleich dyr

De flotte dyr forhandles her og her.

Schleich hestestald | Stor hestestald med masser af tilbehør

Flot og virkelighedstro hestestald, hvor hestene kan stå når de ikke skal rides. Alle schleich produkter er udformet, så de ser utrolig realistiske ud. Alt er håndmalet. Her får du et rigtig flot stykke legetøj, der kan holde i mange år. Den bedste gave til det hesteglade barn. Schleich hestestand koster 999,95 kr.

Schleich stald indeholder

  • hestestald m. båse
  • 2 hest
  • hegn til indhegning
  • en rytter m. sadel, grime og udstyr samt
  • forskellig slags foder

Islansk pony

Rigtig flot islandsk pony. Schleich heste er enormt populært, og der er virkelig mange forskellige racer at vælge i mellem. Det er også muligt at få hestestald og diverse tilbehør til schleich heste.

Araber hingst

Stor og flot schleich hest. Her er racen en araber hingst. Der er mange racer at vælge i mellem blandt schleich heste.

Schleich hestevask

Nu er det tid til at  gøre hesten i stand. Sættet indeholder 9 dele, og der medfølger både hest og ridepige. Der er masser af mulighed for at lade fantasien få frit løb.

Schleich dyr

Blandt Schleich dyr findes næsten alle slags dyr…

Stor schleich elefant

En stor elefant han. Blot en af de mange Schleich elefanter, der er at vælge i mellem. Alle Schleich dyr er håndmalede, og utrolig holdbare.

En skorpion

En flot skorpion på med sten, der kun koster 39,95 kr. En virkelig god måde at lære børnene om alle slags dyr, der lever i naturen.

Schleich andrik

Rap rap! En sød and, som børnene kender fra deres egen hverdag.

Schleich fugl | En tukan

En smuk eksotisk fugl. Håndmalet og super holdbart legetøj fra Schleich.

Schleich dinosaurer

Flotte forhistoriske dyr – alle schleich dyr er håndmalet og virkelighedstro.

Schleich dinosaur | Brachiosaurus

Langhalset planteæder, som nok er en af de mest klassiske dinosaurer. Dinosauerer interesserer mange børn, da de er særligt store og naturligvis helt anderledes end de andre dyr vi kender, som lever i dag.

Schleich dinosaur | Tyrannosaurus Rex

Rigtig stort rovdyr. Denne T- Rex er anledning til mange spekulationer og historier. Nu kan du få din helt egen T Rex som en Schleich dinosur, her i medium størrelse. Dinoen er utrolig virkelighedstro, og fremstår endda en smule skræmmende.

Schleich dinosaur | Allosaurus

Endnu en dinosaur med store tænder. Denne Schleich dinosaur vil helt sikkert bringe begejstrin hos dino-glade børn. Den er håndmalet og kan holde til mange års leg og sjov.

Schleich drage

De store fantasidyr er enormt spændende for børnene.

En stor rød drage

En frygtindgydende drage! Dyret er håndmalet, og har de flotteste detaljer. Den vil se flto ud som dekoration, samtidig med at den sagtens kan holde til at blive leget med. En virkelig flot julegave eller fødselsdagsgave.

Schleich drage med blå nuancer

Alle schleich dyr er håndmalet, og det gælder også denne flottte drage i smukke nuancer. En oplagtr gave til børn, der elsker alt med drager.

Schleich Julekalender

Nyt Schleich dyr hver dag frem til jul.

Schleich julekalender med vilde dyr

24 sjove stykker legetøj fra Schleich. Nogle af gaverne er vilde dyr såsom panda og tiger. Andre er lidt mindre ting, som også er sjove at lege med, og passer ind i temaet “vilde dyr”. En rigtig sjov ide, der gør december måned meget mere spændende.

Schleich julekalender med bondegårdstema

Endnu en julekalender, der vil give masser af nyt indhold til bondegården. Her er der både hund, ko, høne og meget mere der passer perfekt ind på gården. Denne skønne julekalender kan give timevis af leg!

Schleich julekalender med bondegårsdyr og bondegårdstilbehør

Masser af nye dyr og tilbehør til bondegården. En skøn julekalender, som et et virkelig godt alternativ til chokolade julekalenderen. Hver dag kan barnet åbne en ny låge, og få et nyt dyr eller fint stykke tilbehør til sin bondegård.