Lamper til børneværelset

Er du på udkig efter lampe til børneværelset? Og må den godt være lidt mere spændende end en hvid rispapirslampe? Så er du landet det rette sted. Her på siden finder du flere bud på flotte og dekorative lamper til børneværelset, der både skaber et hyggeligt lys og samtidig ser flotte ud i indretningen på børneværelset.

Når du skal investere i en lampe til børneværelset er det altid en god ide at starte med at overveje hvad lampens funktion skal være. Skal det være en hyggelampe, som I skal læse godnathistorie ved? Eller skal det være en loftslampe, som skal lyse hele værelset op?

Scroll ned, og find de bedste lamper til børneværelset her på siden

Hvilken lampe, der er den bedste til børneværelset, kommer nemlig helt an på hvad den skal bruges til.

Tænk også over hvilke farver, du har på børneværelset. Nogen børneværelser er i pigefarver, mens andre er i drengefarver. Men rigtig mange har også mere neutrale farver på værelset.

Indholdsfortegnelse

Sjov eller funktionel belysning?

Hvis lampen til børneværelset primært skal bruges til at skabe lys, så vil langt de fleste fortrække en loftslampe til børn. Sådan en monteres i loftet og tilsluttes strømmen, så den kan tændes via kontakten på væggen.

Når du begynder at kigge efter lamper til børneværelset, vil du garanteret hurtigt opdage, at der findes en hel del sjove lamper. Det vil sige lamper, som forestiller dyr eller bamser. Der er endda lamper, som barnet kan have med i seng og putte med som en bamse.

Overvej om lampen skal være sjov og kun skabe hyggebelysning, eller den rent faktisk skal benyttes til at lyse værelset op.

Er lampen til hyggelæsning ved sengen, så er en væglampe et rigtig godt valg. Her skal du dog være ekstra opmærksom på ledningen. Den skal være fæstnet grundigt til væggen, så den lille på ingen måde kan få den ind i sengen. Du kan sætte den fast på væggen med små ledningsholdere, som kan købes i ethvert byggemarked.

Læs også:   Trådkurve til skabe

Er du klar til at kigge på de helt rigtige lamper, så spring bare næste del over, og du kommer til lamperne.

Dette gælder især små børn under 3 år, der har det med at pille i alting. Hvis der skal være en lampe ved tremmesengen er det måske bedste helt at undgå en ledning i nærheden.

Til de helt små kan du dog med fordel vælge de nye smarte natlamper, der kører på batteri. Så slipper du helt for den besværlige ledning. Heldigvis findes der et stort udvalg af lamper til børneværelset i alverdens farver og stilarter, så det er bare med at gå på opdagelse, og finde den helt rigtige form for lampe til børneværelset.

Væglampe til børneværelset

Har du en lille dreng eller pige, der bare ikke kan få nok af køretøjer? Så er denne søde lampe helt sikkert et hit. Den ser nemlig fin ud uanset om den er tændt eller slukket. Lampem monteres nemt på væggen, og kaster et hyggeligt skær ud over børneværelset.

Lampen er ideel til godnatlæsning inden sengetid, da lyset ikke er alt for skarpt. Lampen koster 499,95 kroner.

Den populære kanin lampe

Måske har du allerede set den søde, hvide kanin figurere på instagram? Denne lampe er måske den mest populære lampe til børneværelser – måske fordi den bare ser rigtig sød ud, og samtidig er sikker for barnet at være omkring.

Barnet kan frit røre ved lampen, bøje dem og endda lege med den. Kaninen ser enormt sød og dekorativ ud på et bord, men kan også stå på gulvet eller måske i vindueskarmen. Den fås i flere forskellige størrelser. Find den populære lampe til børneværelset her.

Læs også:   Billeder til børneværelset

Hyggelig lyskæde

Skab en rigtig hyggekrog med denne lampe til børneværelset! Lyskæderne skaber et enormt hyggeligt lys, og så er det endda en ret billig lampe til børneværelset.

Billedet viser en lyskæde i neutrale farver, der vil passe fint til både drengeværelset eller pigeværelset. Men de fås også i andre farver, som både ser dekorative ud i slukket tilstand, men også skaber en meget hyggelig stemning, når de er tændt om aftenen. Hæng dem eventuelt op i et hjørne for at skabe ægte hygge med denne lampe til børneværelset!

Loftslampe til børneværelset

Alle børn vil elske at betragte denne flotte lampe til deres værelse! Lampen vil virkelig give indretningen på børneværelset et ekstra pift, da den skaber en eventyrlig og helt særlig stemning.

På lampen er der flotte billeder af eksotiske dyr og små søde fisk og fugle – denne lampe har det hele. Samtidig er det en rislampe, som er super nem at montere og vedligeholde.

Dinosaurlampe til børneværelset

ER dit barn vild med at kigge på flotte billeder inden sengetid? Eller når han eller hun blot trænger til en hyggestund med ro på? Denne lampe kan give begge dele. Dit barn kan selv vælge mellem eventyrlige billeder, som han eller hun kan betragte inden øjnene glider i efter en lang dag.

Nogen børn vil elske at falde til ro ved billederne, mens andre måske snarere vil blive holdt vågen. Så her må du overveje hvilken type dit barn er.

Flot designerlampe – en loftslampe

Denne lampe er den rette til dig, der leder efter noget lidt mere eksklusivt end de traditionelle lamper til børneværelset. Denne smukke lampe er i pink farver, og vil derfor passe virkelig flot ind på pigeværelset. Det er design by Us Ballroom Molecule. Lampeskærmene er håndblæst glas, og spreder effektivt lyset ud i værelset, men uden det bliver for voldsomt.

Læs også:   Køb Garderobeskab Black Friday

Dette er til gengæld ikke den billigste loftslampe til indretningen på børneværelset, da den koster 10.895 kroner hos Andlight.

Praktisk loftslampe eller væglampe

Her er en lampe til børneværelset der vil lyse rummet godt op. Den kan monteres på enten væggen eller i loftet. Den er ret neutral i sit udtryk, og vil derfor passe godt ind i langt de fleste hjem, Design af Jasper Morrison for Flos. s

Stilren lampe til børneværelset

Her er en loftslampe, der både er neutral og funktionel. Det er en designlampe, der kan monteres på enten væg eller loft – det bestemmer du helt selv. Designet af Joan Gaspar for Marset.

Held og lykke med at finde den helt rigtige lampe til børneværelset!