Garderobeindretning

Få en bedre garderobeindretning i dag –

Alle de tips, som du ikke kender, men burde kende!

 • Kunne du tænke dig mere overblik og overskuelighed i din garderobe?
 • Leder du altid efter et bestemt stykke tøj, men kan aldrig finde det?
 • Og er det altid krøllet, når du så endelig finder det?

Alt det bliver fortid med din nye garderobeindretning!

Heldigvis behøver din vej til en bedre garderobeindretning ikke at være hverken at være dyr eller besværlig. Faktisk kan du med ret få midler opnå en langt bedre indretning i garderoben. Læs videre her, og bliv klogere på hvordan du laver en god garderobeindretning.

Overskuelighed er vejen frem

Vi kan ikke komme udenom det. En god garderobeindretning ser overskuelig ud, og giver dig hurtigt et overblik over hvad du har. Det betyder, at din garderobe ikke skal være overfyldt med ting og sager som du alligevel aldrig bruger. 

En god garderobeindretning har både nok plads på hylder, på bøjlestangen og giver samtidig mulighed for at opbevare småting såsom sokker, undertøj, tørklæder mm. 

Er du allerede nysgerrig efter at se konkrete muligheder for garderobeindretning? Så klik her

Få mere overskuelighed med:

 • Trådkurve
 • Hylder
 • Bøjlestang
 • Evt. skydelåger

Indret med trådkurve, hylder, bøjlestang osv.

Vejen til en bedre garderobeindretning starter optimalt set med mere plads i din garderobe. Men det er jo desværre ikke muligt i alle hjem. Derfor må vi kigge på hvordan du får mere ud af den plads, som du allerede har.

Det første du skal gøre er at sortere alt det unødvendige fra. Ud med de gamle sko, og den der jakke, som egentlig var et kæmpe fejlkøb.

Når du først har sorteret godt ud i dine ejendele er det på tide at få dem mere organiseret inde i skabet. Du kan vælge at have små hyggelige kurve på hylderne, hvori du kan have for eksempel undertøj, sokker og andre småting. Hver ting skal have sin egen kurv.

Så bliver det ikke kun nemt for dig at finde hvad du skal bruge, men det bliver også meget nemmere at holde orden samtidig.

Overvej at skifte dit garderobeskab ud med skydelåger. Ikke nok med at de udnytter pladsen i hjemmet langt bedre end et traditionelt skab – det giver dig også muligheden for lave din helt egen garderobeindretning fra bunden.

Skydelågerne installeres i loft og hvor de kører i skinner. Du kan derfor ubesværet skubbe en låge til side, og få et fuldt overblik over hvad du har i skabet.

Inde bag skydelågerne – her starter den virkelige magi! For du kan nemlig lege med din garderobeindretning, så den bliver 100% personlig, og kommer til at passe lige til dig og dit hjem.

Du kan vælge mellem alverdens tilpasningsmuligheder, når det kommer til din garderobeindretning.

 • Trådkurve
 • Små hylder
 • Store hylder
 • Plads til sko
 • Skuffer
 • Og meget mere! 

Se alle mulighederne og hvordan du køber lige her.

Du kan nemt og hurtigt klikke både hylder, bøjlestænger og det hele hjem, så de leveres direkte til din adresse!

Slut med at bruge weekenden på en kedelig og stressende tur til byggemarkedet for at købe nyt til garderobeindretningen. Klik det hele hjem i dag, og du kan organisere din garderobe allerede samme uge.


Lyder det besværligt at købe online? Bare rolig – der er masser af hjælp at hente og søde mennesker bag skærmen, der kun venter på at du ringer. Du behøver ikke være hverken it-ekspert eller ingeniør for at bestille dine nye garderobe billigt på nettet.


Sådan bestiller du på nettet:

 1. Klik dig videre til Decoslide – de har det største udvalg af garderobeindretning i god kvalitet
 2. Kig rundt på de løsninger, der tiltaler dig
 3. Ring eller skriv til eksperterne, der sidder klar til at hjælpe dig. Der er telefontid næsten hele dagen.

Trådkurve – hvorfor er det en god ide?

Trådkurve til skabet er din vej til en overskuelig garderobeindretning. Slut med uoverskuelige bunker i skabet, hvor du alligevel aldrig kan finde det du søger.

Læs også:   Bedste bedside crib babyseng

Det smarte ved trådkurve er at du med det samme kan se, hvad du har. Trådkurvene giver et godt overblik i din garderobeindretning fordi du med det samme kan hvad hver enkelt kurv indeholder. Du skal blot at trække skuffen ud, og tage det du tøj skal bruge – helt uden at rode det hele til.

Trådkurve til skabe er perfekte til at organisere din garderobeindretning.
Trådkurve til skabet er også meget anvendelige til børnetøj, legetøj og til børneværelser i det hele taget.

Det er nemt for de små selv at ligge deres tøj ned i kurvene, og tage det op igen. Samtidig behøver du ikke bøvle så meget med at arrangere tøj i små størrelser, da det hurtigt kommer til at ligge pænt nede i kurven uden at rode til konstant.


Bestil dine nye Decoslide trådkurve i dag, og få styr på garderobeindretningen

Skydelåger – moderne og stilrig indretning til netop din bolig

Hvis det er den helt store renovering du er i gang med, så er det måske på tide at skifte hele skabet ud og i stedet installere smarte og æstetiske skydelåger.

Skydedøre til garderoben – måske den perfekte løsning til en flot garderobeindretning?

Se flere løsninger her

Skydedøre til garderoben er en af de mest moderne løsninger, når det kommer til opbevaring af tøj, sko og andre sager. Skydedøre udnytter nemlig alt det plads du har mellem gulv og loft.

Med skydedøre til garderoben slipper du for et stort klodset skab, som optager en masse plads i hjemmet og samtidig har en masse spildplads mellem skabets top og loftet.

Skydelåger til garderoben får rummet til at syne større

Skydelåger har den store fordel, at de får rummet til at syne større og generelt bare moderne og stilet. Skydedørene kan nemlig købes i rigtig flot design, som passer lige til dit hjem og stil.

Hvis du ønsker skydelåger i et rum der ikke er så stort, så er der heldigvis råd for det. Vælger du en glat og lys overflade til dine skydelåger, eller måske endda et spejl, ja så syner rummet altså meget større, end det egentlig er.

Skydelåger med spejl er en god løsning til mange mindre hjem, da du samtidig får et stort spejl, som du kan bruge hver dag.

Bliv her på siden og få endnu flere konkrete tips og ideer. Glem ikke at læse vores garderobeguide nederst på siden!

Læs også:   Skydelåger til garderoben

Når du vælger skydedøre, der passer til dit hjem, behøver du ikke at beregne plads til at åbne lågerne ud i rummet. Det er en fordel de fleste nyder. Især hvis du er en af dem, der har garderobe i soveværelset, hvor der ofte ikke er meget plads til overs, når der også er en dobbeltseng.

Det bedste ved at vælge skydelåger som løsning til en god og nem garderobeindretning er at de kan fås i lige præcis den størrelse, og de mål, som passer ind i dit hjem.

Du kan nemlig både købe skydelåger efter standardmål eller efter specialmål.

Skydelåger efter mål er noget som rigtig mange benytter sig af. Det er ikke kun smart i forhold til din garderobeindretning, men i forhold til din indretning i det hele taget.

Hvis du kun vil have noget af din garderobe gemt bag skydelågerne, så er der intet i vejen for at bestille to skydelåger, der dækker det som du har behov for.

Husk at du kan indrette garderoben præcis som det passer dig, når det kommer til at benytte skydelåger som løsning til en god garderobeindretning.

Skydelåger kan købes i mange kvaliteter, former og farver. Her gælder der om at gå efter nogen, som passer lige til dit hjem og din stil.

Hvis du vælger nogen med spejl på, så vil dit rum som med et trylleslag virke meget større. I stedet for at dit skab var en klods i indretningen, så vil du rent faktisk få rummet til at syne meget større.

Når du har gæster på besøg vil de garanteret blive overrasket over din flotte garderobeindretning, og bliver forbavset over, hvor meget plads du rent faktisk har. Det hele går op i en højere enhed når du tænker mange forskellige elementer med i den rette garderobeindretning.

Garderobeguide: Få styr på din garderobeindretning


En god garderobeindretning starter med en grundig oprydning i skabet. Selvom det måske er en kedelig opgave, så kan det virkelig betale sig i sidste ende.

Her finder du en nem guide til hvordan du nemt får mere overblik i din garderobe. Tricket er at have lidt, men godt og samtidig sørge for at din garderobeindretning er velorganiseret og overskuelig.

Du kender garanteret denne situation:

Du er på vej ud ad døren, men bliver pludselig i tvivl om dit tøjvalg er godt nok. Du står overfor det klassiske dilemma: Et skab fyldt med tøj, men intet at tage på. Heldigvis har vi gode nyheder! Du kan undgå disse ubehagelige situationer i fremtiden ved at indrette garderoben på ny. Læs med her og find ud af hvordan du kommer i gang.

Kender du til store bunker af tøj, og skal du nogle gange lige give lågen et ekstra skub før den vil lukke? Så trænger din garderobeindretning til en opdatering.

Ryd op og sorter i dit tøj

Først og fremmest må du i gang med det hårde og måske lidt kedelige arbejde. Nemlig at vælte alt dit tøj ud på gulvet, og gennemgå det stykke for stykke. Du har garanteret et par jeans, du ikke har kunne passe længe, og den der flotte kjole som du aldrig rigtig har fået brugt. 

Læs også:   Bedste sovesofa med chaiselong

Nu er det på tide at sende det tøj du ikke bruge videre til genbrug, så du får plads til det tøj, som du rent faktisk benytter og kan passe. Du kan aflevere dit tøj i genbrugsbutikker hvor de enten sælger det videre, eller sender det til udsatte områder.

Når du først får ryddet ud opdager du hurtigt hvor meget plads du egentlig har. 

I fremtiden er det en god ide at overveje en ekstra gang, inden du køber nyt til garderoben. Så sparer du både pengepungen og sørger for at din garderobeindretning forbliver overskuelig.

Ved at undgå dumme impulskøb kan du undgå at din garderobeindretning igen bliver uoverskuelig. 


Lav en helt ny garderobeindretning

Nu hvor dit skab er helt tomt er det klar til at du ligger alle dine ting på plads igen. Men gentænk lige hvor tingene skal være henne. Lig dit tøj ind på en ny måde, der måske giver mere mening og gør hverdagen lettere.

Trådkurve 

I stedet for at have sokker, underbukser og andre småting liggende løst på hylderne kan du med fordel opbevare dem i trådkurve i dit garderobeskab. Trådkurve er meget anvendelige til at lave en mere overskuelig garderobeindretning. Kurvene er nemme at trække ud, så du kan hurtigt kan se, hvad der er i dem.

Køb billige trådkurve her

Nok plads på bøjlestangen

Det er ikke kun skjorter, der skal hænges på bøjlestangen. Fine kjoler, eller tynde tunikaer har også bedst af at hænge på en bøjle. Ellers bliver det hurtigt krøllet og kedeligt at se på.

Det kan derfor anbefales at prioritere bøjlestangen lidt mere, end du måske ellers havde gjort. Den bliver nemlig hurtigt fyldt op!

For at få mest mulig plads til bøjlestangen der det en god ide at investere i et par skydelåger til garderoben. Fordi de installeres fra gulv til loft får du den høje på din bøjlestang, som dine kjoler netop kræver.

Bestil skydelåger til garderoben her 


Hvad er dit yndlingstøj?

Du har garanteret nogen få stykker tøj, som du tager på, så snart det er vasket og tørt. Forestil dig, at alt tøj i fremtiden skal være dit yndlingstøj! Så du undgår et skab fyldt med kjoler, bukser og andet godt, som du alligevel ikke bruger og ikke kan passe.

Prøv også at finde nye kombinationer i dit tøj, så du kan bruge det du har mere, end du allerede gør. Måske er din gamle skjorte igen moderne hvis du bruger den med opsmøgede ærmer og en t-shirt under? En simpel garderobe med enkle, men lækre stykker tøj er langt mere overskueligt end et kæmpe rodet skab.

Held og lykke med projektet!