Byg selv garderobeskab – din personlige stil

Byg selv garderobeskab og bliv herre i eget hus! Endelig den garderobe, som passer perfekt til din bolig og din stil.

Hvis du har overvejet at bygge dit garderobeskab selv, men er bekymret for om projektet bliver overvældende, dyrt og besværligt? Bare rolig. Du behøver heldigvis ikke at være hverken tømrer eller ingeniør for at konstruere din egen garderobe. Læs med her på siden og bliv klar til projekt byg selv garderobe.

Vidste du, at du faktisk nemt og hurtigt kan bestille alle de nødvendige materialer online? Du får dem tilsendt direkte til din adresse, så du hverken behøver stressende ture til byggemarkedet eller besværet med at få de store materialer ind i din bil.

Køb alle materialer og få dem leveret til din adresse, og byg selv garderobeskab på ganske få dage. Det kræver blot, at du ved hvor du skal lede. Men det kan vi hjælpe dig med her.

Byg selv garderobeskab med skydelåger

Du kan mange forskellige metoder, når du skal i gang med projekt byg selv garderobeskab. Hvis du gerne vil have en nem og funktionel løsning, som ikke kræver den helt store renovering i hjemmet, så kan du overveje skydelåger. De monteres i loft og gulv, og giver dig mulighed for helt selv at designe din garderobe.

Med skydelåger kan du:

Byg selv garderobe med alverdens individuelle tilpasningsmuligheder – du bestemmer helt selv hvor mange hylder, trådkurve og skuffer din nye garderobe skal have

Det er den perfekte løsning, hvis du gerne vil bygge garderoben selv, men uden at du skal bruge dagevis på at samle og bygge selve garderoben.
Hos Decoslide kan du vælge at indrette din egen garderobe med trådkurve, hylder, skuffer, plads til sko og meget mere.

Du bestemmer selv hvor dyb og lang garderoben skal være afhængig af dine muligheder. Det bedste ved selv at bygge hele din garderobe må være, at du netop kan tilpasse den lige præcis dine behov.

Denne form for byg selv garderobeskab er egnet til både små og store hjem, men er især benyttet i soveværelser.

Sådan monterer du skydelåger i dit hjem

Hvis du vælger skydelåger som metode til din byg selv garderobe, så skal du selv montere skydelågerne i både loft og gulv. Du får du en udførlig vejledning med i køber, og ellers er hjælpen aldrig længere væk end et telefonopkald. Selve det at montere skydelågerne tager faktisk ikke særlig lang tid.

Læs også:   Bedste elevationsseng til dig

Du kan hurtigt finde videoer og flere guides på Decoslides hjemmeside – klik her og gå i gang med dit byg selv garderobeskab allerede i dag!

Husk at være opmærksom på, at denne form for byg selv garderobeskab ikke kan flyttes igen. Det er derfor den mest oplagt løsning for dig, der ejer din bolig. Skydelåger er meget anvendte i både lejligheder og huse.

Fordele ved at vælge skydelåger til byg selv garderobeskab:

Når du vælger at montere skydelåger frem for andre løsninger, så opnår du en masse fordele og det bliver på mange måder både nemmere mere overskueligt for dig at bygge garderobeskab selv.

Du behøver ikke at bygge hele garderobeskabet fra bunden, men kan faktisk nøjes med at sætte skydelågerne i, og så er du i gang. Herefter kan du koncentrere dig om at indrette din nye garderobe.

Nemt og hurtigt at købe online

Når du køber online hos Decoslide får du maser af god service, og der sidder altid nogen klar bag skærmen til at hjælpe dig. Du behøver hverken at være ekspert i garderobeskabe eller IT for at kunne købe den helt rigtige løsning til dig online. Hvis du stadig er i tvivl, så husk at du helt ekstraordininært har 30 dages fuld returret.

Desuden sparer du det fordyrende mellemled som er butikken. Dine skydelåger sendes direkte til dig fra lageret, og derfor får du en god kvalitet til en markant lavere pris end der udbydes i butikkerne.

Du kan få dine skydelåger lavet på mål

Mange boliger har enten lavt til loftet, eller meget højt. Især mange huse fra omkring 1970’erne har lavere til loftet, end man ville gøre det i dag. Det kan gøre det svært at finde de rigtige skydelåger, men heldigvis kan du også købe dem på mål. De laves præcis efter dine mål i din bolig, og du har endda returret, hvis du alligevel ikke bliver helt tilfreds.

Læs også:   Lamper til børneværelset

Eksempel på udregning af garderobemål. 

Du udnytter din væg som en del af klædeskabet

Skulle du byg selv garderobeskab helt fra bunden, så måtte du egentlig i gang med at lave hele fire sider, og altså båder bagside og det hele. Men det behøver du ikke med skydelåger, for her udnytter du den bagerste væg som bagside af skabet, og ofte også en anden væg som siden. Det gør det både nemmere og hurtigere for dig at gå i gang med din byg selv garderobe.

Mere plads til opbevaring

Med indbyggede skydelåger opnår du også den store fordel, at du faktisk får udnyttet hele pladsen mellem gulv og loft. Det vil sige, at du ikke behøver at have et klodset klædeskab med et rum ovenpå, som du skal sørge for at rengøre.

Mulighed for din helt personlige garderobeindretning

Den sidste – og måske bedste – fordel er at du netop her virkelig kan lege med din garderobe og skabe den præcis som du gerne vil. Det er formentlig den primære grund til at du har kastet dig ud i projekt byg selv garderobeskab. Du kan have små hylder, store hylder, trådkurve og meget mere til.

Gode råd til dig der selv bygger garderobeskab

Her har vi samlet nogen gode råd til dig, som du med fordel kan læse igennem, inden du for alvor kaster dig ud i projektet.

Det kan bestemt være overvældende at bygge noget selv. Måske har du svært ved at se det færdige resultat for dig, eller også er du bekymret for om budgettet løber løbsk, og du ender i træls situation, hvor du lige mangler de sidste penge? Læs denne korte guide med gode og praktiske råd til dig, der selv skal bygge dit garderobeskab.

I tvivl om størrelsen? Prøv at ligge aviser på gulvet!

Ja – det lyder måske skørt. Men hvis du har svært ved at forestille dig hvor dybt eller bredt dit nye klædeskab skal være, så kan du faktisk lægge aviser ud på gulvet, hvor du planlægger at skabet skal være På den måde bliver skabet nemme at ”rykke rundt med” – og du får også et godt indtryk af hvor meget gulvplads du har til overs, når du er færdig med projekt byg selv garderobe.

Læs også:   Indeklima på børneværelset

Vær klar til at forhandle om prisen – det kan ofte betale sig

De fleste forretninger er lige så interesseret i at gøre en god handel, som du er. Derfor vil vil naturligvis gerne sælge dig deres produkter frem for at du går til over konkurrenten og bruger dine penge der. Vær derfor ikke bange for at gribe telefonen og spørge ind til både priser på produkter, levering eller muligheder for rabat. Det er guld værd at få slået et par tusind kroner af prisen, og måske især når du bygger selv og gerne vil holde prisen på et fornuftigt niveau.

Hvis du ikke er vant til det, kan det måske føles akavet først men efter lidt øvelse og en succesoplevelse bliver det hurtigt en vanesag, og det føles skønt at få et afslag i prisen.

Læg et budget

Det er næsten altid en god ide at lægge et budget. Det tvinger dig til at overveje alle udgifterne, og ikke mindst giver det dig et godt overblik over projektets omkostninger. Du kan lave budgettet i hånden eller i et Excel ark på computeren, hvis du er tryg ved det.

På den måde kan du hurtigere finde ud af hvad dit hjemmelavede garderobeskab cirka kommer til at koste. Start med at lave budget over den garderobe du virkelig gerne vil have – uden at spare på noget. Herefter kan du altid nedjustere, så prisen rammer det beløb du havde regnet med. På den måde undgår du at hele budgettet vælter, og du får samtidig en fin ide om hvor meget eller lidt økonomisk råderum du har.

Held og lykke med dig projekt – du kommer helt sikkert ikke til at fortryde, at du har bygget dit eget garderobeskab.