Halpa syöttötuoli vauvalle

Hyvä ja edullinen syöttötuoli vauva on tarpeen, kun pikkuinen istua pöydässä. Markkinoilla on monia malleja, ja onneksi kalleimmat eivät aina ole parhaita. Tässä tarkastelemme halpoja vauvan syöttötuoleja.

Useimmat ihmiset ovat varmasti samaa mieltä siitä, että vauvojen ja lasten hoito ei yleensä ole erityisen halpaa. Siksi ei ole häpeä etsiä halpoja vaihtoehtoja vauvan tarvikkeille, ja se voi olla esimerkiksi halpa syöttötuoli.

Sisällysluettelo

Joustavuus jokapäiväisessä elämässä

Markkinoilla on hyviä ja kalliita malleja, mutta halpa vauvatuoli voi olla yhtä hyvä. Monet täältä löytämistämme malleista ovat sekä halpoja että helposti kokoontaitettavia ja mukaan otettavia.

I hverdagen med en baby giver det mening med fleksibilitet og nogen af stolene kan derfor nemt slås sammen, eller justeres til en højde så baby kan sidde med ved sofabordet.

Find den rette billige højstol til dit barn i udvalget herunder!

Billig højstol til under 500 kr.

Er du ude efter en højstol, der ikke sprænger budgettet, men samtidig giver dit barn mulighed for at sidde med til bords, så er denne model et godt bud. Den har tilhørende bakke, og kan endda slås ned, så den lille også kan sidde med ved sofabordet.

Også nem at slå sammen og have med på farten.

Stol på bord

Smart løsning, hvis du mangler en siddeplads til baby der ikke skal koste alverden. Denne er genial til at have med når I er på besøg, eller hvis du har brug for at flytte meget rundt på babys siddeplads grundet pladsmangel. Denne fås til kun 298 kr. Køb via linket under billedet.

Lue myös:   Tutista vieroittaminen - Milloin tutista vieroitetaan?

Højstol til sofabord og alm. bord

Endnu en smart og billig højstol til baby, der endda kan indstilles i flere højder, hvis I somme tider spiser ved sofabordet. Den fås i flere farver, og anbefales til børn fra 6 mdr. – 3 år. Stolen koster 898 kr.

Højstol med bord

Til de mindste er det virkelig praktisk at stolen har sit eget bord. Så er det både nemmere for baby at nå maden, og rengøringen bliver mere overskuelig. Når baby bliver større kan bordet tages af. Denne stol kan holde til 85 kg., så den kan bruges hele barndommen.

Babystol og legebil i ét!

Denne smarte stol kan både fungere som en smart siddeplads til baby, men den kan også klappes sammen, så det bliver til en sjov legebil! Det er altid dejligt, når tingene kan bruges på mere end én måde. Stolen er set til 1.095 kr, køb den med gratis fragt via knappen under billedet.

Babydan højstol – vælg mellem flere farver

Klassisk og brugbar højstol fra Babydan. Stolen koster knap 1.000 kr., og udgør en rigtig fin stol til den lille. Du kan vælge mellem flere farver, så du kan få den der passer ind i din stil og indretning. Køb den og få gratis fragt via knappen under billedet!

Find den rigtige stol

Typisk bliver der behov for en egentlig højstol til baby, når han eller hun er 4-6 mdr. gammel. Det er nemlig i denne alder at de skal introduceres til rigtig mad, og derfor er det rart og praktisk at have dem siddende i en højstol ved bordet.

Lue myös:   Name It babypakke - Se den lækre babypakke fra Name It

Når baby selv kan sidde, er det også rart at de kan sidde med noget legetøj ved bordet mens du for eksempel laver mad.

Det kan dog godt være svært at vælge den rigtige højstol, og især hvis det også godt må være en billig højstol. Derfor har vi her skrevet nogen punkter som du kan bruge til inspiration, når du står og skal købe babystol.

  • Er stolen nem at gøre ren?
  • Kan den slås sammen, hvis I skal have den med ud af døren?
  • Sidder baby godt i den?
  • Og er prisen fornuftig?

Dyre og billige højstole

Der findes mange gode men dyre modeller på markedet, som du blandt andet kan kigge på blandt de bedste højstole til baby.

De dyre stole som Stokke, Nomi og Tripp Trapp er uden tvivl et godt valg, og barnet kan bruge dem længe. Ulempen er at de er dyre i anskaffelse og derudover er de ofte meget tunge og fylder meget.

Derfor er det en god ide også at overveje de billige højstole til baby som alternativ. Vi har gjort det nemt for dig ved at fremhæve gode og billige højstole fra forhandlere.

Også praktisk at læse om babys første måltider

Når baby begynder på mad og ikke kun mælk er det en helt ny verden for både dig og baby. Her kan du læse mere om hvordan du griber det an, og hvad der måske er praktisk at have klar til når baby begynder at spise mad.

Find mere information via disse link

Lue myös:   Barnevogn eller kombivogn? Se fordele og ulemper

 Milloin vauva voi istua syöttötuolissa?

De fleste forældre spørger sig selv om hvornår baby sidde i højstol. Det er dejligt når baby er stor nok til at sidde med ved bordet. Det anbefales at når baby sidder stabilt, må den lille sidde i sin stol. Før det kan baby spise i sin skråstol eller på skødet hvis du synes det er nemmere. Mange babyer sidder dog i højstolen lige inden de selv kan sidde men så skal de have støtte af en pude fx,., og ikke sidde der så længe.

Hvor kan du købe billige højstole online? 

Højstole til babyer billigt på nettet, hvor du også ofte finder dem på tilbud. Der findes også mange mærker, som laver gode højstole og mange modeller er nemme at have med på farten, når I skal på besøg.

Du får højstole i alle farver, former og designs, men husk at spørge forhandleren om sikkerheden for stolen, før du forelsker dig i udseendet og designet. Nogen højstole har bestået sikkerhedstest med glans, men andre ikke lever helt op til standarterne.