Billig legekøkken & ting til legekøkken

Leder du efter et billigt legekøkken og sjove ting til legekøkkenet? Så finder du de bedste priser og kvaliteter på legekøkkener i diverse online forretninger. Her fra siden har vi fremhævet de bedste legekøkkener til fornuftige priser.

Et legetøjskøkken til børn er nok en af de mest populære stykker legetøj. Her kan børnene nemlig efterligne hvad de voksne laver, og det er næsten altid den sjoveste leg. Netop fordi denne type legetøj er så populært, findes der i dag et væld af forskellige typer legekøkkener til børn. Du kan få den helt fra et par hundrede kroner og op til mere end 2.000 kroner.

Her på siden har vi kigget på de billige legekøkkener, hvor det heldigvis er muligt at få ret meget for pengene.

Sisällysluettelo

Husk tilbehør og legemad til køkkenet

Før at køkkenet bliver rigtig sjovt at lege med, bør der naturligvis være ting og legemad. Det er utroligt hvor meget tid børnene kan få til at gå med noget så simpelt som en gryde og en ske.

Hvis du synes at legegryderne er lige lovlig dyre, så kan du smutte en tur forbi din lokale genbrugsforretning, hvor du garanteret finder små kasseroller, suppesker og andet som vil være perfekt til køkkenet.

Bliv her på siden, og find det perfekte billige legekøkken til dit barn.

Legetøjskøkken

Dette køkken koster kun omkring 500 kr., men har alligevel rigtig mange sjove ting såsom vask, skab og søde detaljer.

Sødt testel til te-selskab

Skal bamser og dukker være med til teselskab? Eller måske dit barns venner? Dette søde stel er perfekt som tilbehør til legekøkkenet, og så koster det kun 122 kr.

Lue myös:   LEGO City Poliisiasema - Halpa Lego City - Lego Cityn poliisiasema

Sødt komfur

Det fylder ikke meget , men er alligevel sjovt at lege med. Det passer perfekt til pigeværelset med de lyserøde farver.

Lille legekøkken

Dette legekøkken er billigt fordi det er meget lille. Det kan nemlig stå på en hylde eller på et bord, og derfra kan barnet lege med det. Et smart løsning, hvis I ikke har så meget plads derhjemme, men alligevel vil give barnet mulighed for at lave mad. Køkkenet er i træ og i super god kvalitet.

Lille legekomfur

Smart lille komfur med rig mulighed for at lave lækre retter. Med til komfuret følger der hele 4 pander og gryder som barnet kan lege med. Det er fra Design Letters og er lavet i netutrale farver til kun 199,95 kr.

Fødselsdagskage

Der findes mange fine ting til legekøkken. Denne kage er sjov at lege med uanset om barnet rent faktisk har et køkken eller ej. Kagen kan skæres ud i stykker og lysene kan tages op og sættes i. Super flot legemad fra MaMaMeMo.

Sødt legekøkken til under 1.000 kr

Et billigt legekøkken, der alligevel har mange detaljer. Selvom prisen måske ikke er det billigste legekøkken, så er det bestemt en god pris i forhold til at det er et legekøkken i træ med mange detaljer.

Lyserødt køkken

Et sødt lille køkken, der ikke fylder meget, men alligevel har rigtig mange detaljer i form af skab, komfur, vask og kogeplader. Køkkenet er lavet i træ, og kan nok passe ind på de fleste børneværelset.

Lue myös:   Baby motorik: Sådan laver du motorik øvelser med din baby

Mini-køkken

Det perfekte bud på et billigt legekøkken der giver mulighed for rigtig mange lege, men uden at det koster en formue eller fylder en masse. Med til hører der en gryde og diverse tilbehør.

Er et billigt legekøkken godt nok?

Som altid har prisen betydning, og det gælder naturligvis også når du køber legetøj til de små.

Inden du køber det billigste legekøkken du kan finde, skal du naturligvis overveje om dit barn gider at lege med det. Ellers er pengene jo spildt.  Dog bliver mange også nød til at tænke på, hvor meget køkkenet fylder i hjemmet.

Nogen legetøjskøkkener er meget store, og det er jo ikke alle der lige har en ledig plads til dette. Derfor kan et lille legekøkken være en løsning.

For eksempel et sødt legekomfur med to kogeplader. På dette kan barnet i princippet lege alle de samme lege som i et stort legekøkken, og så koster det ikke meget.

Inden for legekøkkener, er det et væld slags og det kommer helt an på hvad der passer ind i dit hjem, og måske dit barns værelse. Nogen køkkener er meget pigede og lavet i lyserøde farver, mens andre er mere neutrale hvilket måske er at fortrække hvis det skal stå i stuen eller i jeres fællesrum. Se på modellerne her på siden og find legekøkkener i træ eller legekøkkener i plastik.

Ting til legekøkkenet

Der skal naturligvis være mad og andre ting til legekøkkenet som gør det super sjovt for de små at lege med. Derfor har vi her på siden også samlet fine ting til legekøkkenet og henvist til hvor du kan købe dem billigt. Du skal blot klikke dig videre herfra siden, så kommer du til forhandler hvor du kan købe nye sager til dit barn for en billig pris.

Lue myös:   Taittopatja - Älykkäät taittopatjat leikkiin ja viihtyisyyteen

Grunden til at dette legetøj er i næsten alle vuggestuer, børnehaver og mange børnefamilier, er at mange børn simpelthen elsker at lege og lave mad. De elsker at være med i køkkenet og hvad er så bedre end at have sit eget køkken?

Så snart de kære små kan rejse sig op, kan de stå og lege de laver mad ved komfuret eller vaske hænder i vasken. Legetøjskøkkenet og ting dertil er derfor også en populær fødselsdagsgave til de små, eller måske en dåbsgave. Mange giver det i dåbsgave.

Når børnene bliver ældre og begynder at lege mere sammen kan de servere mad for deres venner eller familien. Køkkenleg er også en god måde at lære navne på forskellige typer mad, frugt og grøntsager. På den måde kan børnene lege og lære på samme tid. Desuden er det jo god øvelse til den dag børnene selv skal stå i køkkenet og lave mad, så du kan jo kun drømme om at din lille kok en dag vil lave lækker mad til dig.