Der er nok der skal købes ind, når man får en baby. Blandt de mere nødvendige ting kan nævnes en barnevogn, tremmeseng og en autostol hvis man har bil. Men der er også en masse babyudstyr på markedet, som virkelig ikke er strengt nødvendigt, og som de fleste ikke vil savne, hvis det spares væk.

Her har vi samlet 5 eksempler på unødvendige ting til baby.

Sisällysluettelo

Badetermometer

Et badetermometer bruges til at måle temperaturen i babys badekar, inden du lader guldklumpen bade i det. Vandet skal være 38 – 40 grader, hvilket passer ret perfekt med din egen kropstemperatur. Du kan derfor blot føle i vandet med din hånd eller albue, og hvis vandet føles en lille smule lunt eller hverken lunt eller koldt, så er det et perfekt babybad.

Er du typen der alligevel gerne vil være HELT sikker? Så kan du købe et badetermometer täällä.

Blespand

En blespand lyder praktisk – i teorien. Men i praksis er det egentlig bare rigtig besværligt at tømme blespanden jævnligt, skifte poserne, og i det hele taget have så mange bleer indenfor. Det er nemmere at smide dem i en lille blepose, og så ud med det samme.

Hvis du gerne vil se om en blespand er noget for dig, kan du få en gratis i babypakken fra Babysam – se mere täällä.

Hoved / halefad

Et hoved / hale fad er et fad med to rum, hvor man kan have vand til hovedet i det ene rum og vand til numsen i det andet rum. Et hovedhalefad koster oftest ret meget, og i virkeligheden kan du nøjes med en almindelig plastbalje eller to til formålet.

Hvis et hoved/ hale fad er den rette løsning for dig, kan du se flere varianter täällä.

Babyalarm med video

Selvom det kan være en dejlig tryghed at se på sin dejlige sovende baby hele tiden, så er det oftest nok med en almindelig babyalarm, hvor du blot kan høre barnet. Disse er så lydsensitive, at du kan kan høre stort set alle bevægelser. Hvis du føler det er nødvendigt at invistere i en babyalarm med video, så kan du købe en på Coolshop til normalprisen på 1.799 kr.