Billig Brio Gåvogn | Her kan du købe en billig Brio gåvogn

 

En Brio gåvogn udvikler barnets motorik, og opdordrer ham eller hende til at komme fremad og blive bedre til at gå.

En gåvogn er god for alle børn.

Sisällysluettelo

Køb Billig Brio gåvogn til kun 322 kr. hos Barnets Verden! 

Brio Gåvogn har en god balance, og tipper ikke. I vognen er der også plads til at fragte legetøj rundt, eller måske bamser og dukker.

 

Leder du efter flere gåvogne? Få unik rabat på gåvogne her!

Hvis du gerne vil se et større udvalg af gåvogne, og få muligheden for unik rabat, så klik dig videre täällä. 

 

 

 

Billig Brio gåvogn – i rød!

Den fine gåvogn fås også i rød. Den er gul inden i, og er rød på siderne. Her får du en farverig, gåvogn til den mindste i familien.

Køb Brio Gåvogn i rød billigt her – kun 322 kr. 

Billig Brio Gåvogn i rød

 

 

 

 

 

 

 

 

Gåvogn – hvornår?

Hvor gammel skal baby være, før det er et hit med gåvognen, er et spørgsmål der tit dukker op. Hvornår en gåvogn bliver et hit varierer naturligvis fra baby til baby. Nogen er kun 8 mdr. før de kan rejse sig op og trille stille afsted med vognen, mens andre er 12 – 14 mdr. før de kommer igang. Det kommer helt an på hvor langt baby er i sin udvikling. Uanset hvad, så vil Brio gåvogn støtte barnet det sted han eller hun er i udviklingen.

 

Er en gåvogn en god ide?

Kort sagt: ja!

Den klassiske Brio gåvogn har været populær i mange år. Her på siden kan du finde ud af hvor du kan købe en billig Brio gåvogn. Den er god til børn der er ved at lære og gå, men endnu ikke helt selv har balancen endnu. Bro Gåvogn kan bruges til at støtte sig op af, så baby kan komme fremad. Styret på Brio gåvogn kan indstilles sådan, at vognen er nem at gå med, og ikke kan tippe.

Lue myös:   LEGO Duplo Bondegård | Mange timers sjov med LEGO duplo bondegård!

I starten skal styret være indstillet sådan at det læner lidt fremad. På den måde giver gåvognen en rigtig god støtte til baby, når han går derudaf. Senere, når barnet går stabilt, kan styret indstilles sådan at vognen ikke er så “tung” at drege rundt med. Ligeledes kan hjulene indstilles til at være stramme eller løse. Når de er stramme, kører vognen langsommere, og minimerer risikoen for ulykker.

Derfor er Brio Gåvogn et godt valg

Brio gåvogn er en klassiker,  som i mange år har været brugt af babyer til at lære at gå. Gåvognen er stabil, og er super god at læne sig op af når man endnu er lidt usikker på benene. Styret på gåvognen har to forskellige indstillinger. Når styret sidder i de huller længst væl fra barnet, får gåvognen en mere stabil balance, og kan ikke tippe. Når barnet er blevet bedre til at gå, kan styret sættes i de andre huller, så vognen er nemmere at manøvre rundt med.

  • Indstilleligt styr
  • Indstillelige hjul
  • Kan også bruges af større børn

Hjulene kan også indstilles, så de enten er stramme eller løse. Når de er stramme, kan vognen ikke så nemt trille hurtigt afsted, hvilket minimere muligheden for at baby vælter.