Poikien lelut 3 vuotta - Siistit poikien lelut 3-vuotiaalle pojalle

En 3 årig er blevet mere bevidst om sine bevægelser og elsker at bevæge sig til musik og sang. Al motorisk leg er super interessant og stimulerer i den grad deres balance og koordination. Et barn på 3 år begynder så småt at inddrage andre børn i legen, således at der åbnes for en mere social leg. I den alder kan en leg dog godt starte og ende pludseligt, da en leg stadig vil være meget ustruktureret. Interessen kan hurtigt ændre sig og så er det måske noget helt andet legetøj som får opmærksomhed.

Vi kommer med gode ideer til drengelegetøj 3 år, så du kan blive guidet til hvilke interesser en 3 årig dreng kan have. Læs med nedenfor hvis du ønsker at blive inspireret.

Drengelegetøj 3 år – Hvilket legetøj hitter?

Interessant drengelegetøj 3 år er legetøj som barnet både kan lege med på egen hånd, men ligeledes sammen med andre børn og voksne. En 3 årig er fantasifuld og bruger det meget i selve legen. Ideelt drengelegetøj 3 år der hitter er blandt andet legetøj såsom bolde, byggesæt, biler af alle slags, simple puslespil, tegne- og malebøger, legetøj til at stimulere balancen og legetøj med lyd og fart. Se vores bud på sejt og spændende drengelegetøj 3 år herunder.

 

Hilltops fra Gonge

Her er 5 farverige Hilltops, der er inspireret af sten i vandet. Det er toppe som barnet kan bruge til balancelege, hoppe fra top til top eller lege jorden er giftig. Her er det kun fantasien der sætter grænser for nogle sjove balancelege med Hilltops. De smarte toppe har et skridsikkert underlag der ligeledes beskytter gulvet. De kan dog også bruges udendørs. De seje Hilltops er ideel drengelegetøj 3 år, da barnet får udfordret sin koordination og balance. Find de farverige Hilltops fra Gonge til 799 kr. hos forhandleren Børn i Balance her.

Lue myös:   Hiekkalaatikko lehtikuusesta | Hiekkalaatikot lehtikuusesta

 

 

 

 

                                                  Pedal traktor fra Falk Toys

Super sej traktor til drengen som elsker udelivet og store maskiner. Denne pedal traktor er produceret i Frankrig og er af meget høj kvalitet. Traktoren opfylder selvfølgelig EU´s sikkerhedskrav. Traktoren måler 139cm i længen og 60cm i bredden. Den har en max belastning på 40 kg. Sejt drengelegetøj 3 år, hvis man har pladsen til det. Find denne pedal traktor med frontskovl eller andre seje traktorer hos forhandleren Sundleg her.

 

 

 

 

 

Byggesæt i træ fra Janod

Sejt byggesæt med 50 dele, som kan give barnet mange forskellige muligheder og ideer til at bygge noget lige efter fantasien. Byggesættet indeholder værktøj såsom en svensknøgle og en skruetrækker, så det er nemt for barnet at komme i gang med at bygge. Sejt drengelegetøj 3 år, til den lille gemte håndværker. Med dette byggesæt bliver barnets finmotorik udfordret og så er der rig mulighed for at skabe lige det som barnet har lyst til. Find byggesættet hos forhandleren Børnenes Kartel lige her.

 

 

 

 

 

                                                         Gulvpuslespil fra DJECO

Med dette kæmpe gulvpuslespil med kørebaner og vejskilte er der rig mulighed for de mindste, at forene puslespil og at køre med biler. Når gulvpuslespillet er lagt, forestiller det små vejbaner, hvor der kan køre biler. Puslespillet indeholder 24 store brikker der har forskellige motiver såsom træer, huse og fodgængerfelt. Ligeledes medfølger der små skilte med vejarbejde, stop, indkørsel forbudt og lysregulering, der kan stilles hvor man har lyst. Det giver barnet et mere realistisk syn på kørebaner til biler. Samtidig kan man snakke med barnet om hvordan man skal reagere i trafikken på en nem og forståelig måde. Fed gaveide til drengelegetøj 3 år. Puslespillet kan selvfølgelig nemt pakkes væk når der ikke leges med det. Find gulvpuslespillet fra Djeco hos forhandleren LirumLarumLeg her.

Lue myös:   By KlipKlap - Upeat huonekalut lastenhuoneeseen

 

 

 

Bilrat i træ fra Mamamemo

Smart bilrat med kliklyd når barnet drejer på knappen til bilens lys. Barnet kan også flytte viserne på både benzinmåleren og speedometeret. Gearstangen kan både skifte til bakgear og til højere gear og så kan pedalerne trædes helt i bund. Her er der rig mulighed for, at barnet kan få en god fornemmelse af, at sidde bag rattet i en rigtig bil. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvilken bil som dit barn har lyst til at køre i. Super drengelegetøj 3 år, til den bilglade dreng. Bilrattet måler 56cm i højden og rattet er 18cm i diameteren. Bilrattet er CE godkendt og alt materiale er lavet i træ. Det seje bilrat kan findes til 499,95 kr. hos forhandleren Legebutikken her.

 

 

 

 

                                                           Brandstation i træ fra Hape

Denne store brandstation opfylder alle små drenges drøm om at blive brandmand. Den flotte brandstation i træ har en masse fine detaljer og der er god mulighed for mange timers leg. Med selve brandstationen medfølger der tilbehør så legen kan starte med det samme. Brandstationen måler 48x28x27 og er en super god gaveide. Ideel drengelegetøj 3 år, da de mindste drenge kan få en rigtig fornemmelse af hvad der sker på en brandstation. Find brandstationen med tilbehør fra Hape til 699 kr. hos forhandleren Sundleg her.

 

 

 

 

Løbehjul fra Puky

Fedt løbehjul med 2 store skumdæk. Løbehjulet har et sikkerhedshåndtag, et regulerbart styr, tandbeskytter, ringklokke, fodbremse, et skridsikkert trinbræt og støtteben. Sejt løbehjul som en del af drengelegetøj 3 år, hvis der skal fart over feltet. Løbehjulet er rigtig godt for barnet at øve balancen på. Det fås i farverne rød, lyseblå og lyserød til 629 kr. hos forhandleren Børn I Balance lige her.

Lue myös:   Rubensin lapsinuket

 

 

 

 

Find cykelhjelmen så dit barn er bedst muligt beskyttet når løbehjulet skal i brug. Cykelhjelmen fra Puky har flotte farverige designs og er super komfortabel. Cykelhjelmen findes i flere farver til 249 kr. hos forhandleren lige her.

 

 

 

 

 

 

Tegnebog fra DJECO ”Lær at tegne, trin for trin”

Smart begynder tegnebog, hvor barnet kan lære at tegne biler ud fra en trin for trin guide. Selve æsken indeholder en tegneplade og en pen som barnet kan tegne på og som kan tørres af efter brug. Det betyder at der kan blive tegnet til den helt store guldmedalje. Samtidig medfølger der 24 kort med forskellige skitser, som barnet kan lære at tegne efter. En sjov måde for barnet at være kreativ og derfor en oplagt gaveide til drengelegetøj 3 år. Find tegnebogen ”Lær at tegne, trin for trin” fra DJECO til 99,95 kr. hos forhandleren LirumLarumLeg her.