Drengelegetøj 2 år – Godt drengelegetøj til 2 årige

Et barn på 2 år er blevet mere motorisk stabil og elsker at løbe og hoppe rundt. Der skal ske noget spændende og barnet skal udfordres i sin leg, hvad enten det er i den stille eller aktive leg. I denne alder er nogle lege stadig ens for piger og drenge, men hos nogle børn begynder man at kunne se en vis forskellighed. Man kan se at legene bliver mere og mere rettet mod et bestemt køn og fra nu af begynder barnet så småt at interessere sig for at lege med andre. Uanset hvilket legetøj dit barn synes er interessant, så er det vigtigste af alt, at det er sjovt at lege med. Drengelegetøj 2 år, er legetøj såsom byggeklodser, togbane, musikinstrumenter, puslespil, biler, trækvogn, male og tegne osv.

Vi kommer med inspiration til godt drengelegetøj 2 år, så der er gode gaveideer at hente. Vi vil både komme med ideer til drengelegetøj der er til den kreative og aktive leg. Drengelegetøjet vi nævner er alt sammen noget som du kan bruge tid på sammen med dit barn, så I kan få nogle gode og hyggelige timer sammen. Læs mere om drengelegetøj 2 år herunder.

 

Sisällysluettelo

Godt drengelegetøj 2 år – Gode gaveideer

Herunder har vi listet nogle ideelle gaveideer til drengelegetøj 2 år, så du kan blive inspireret til årets julegaver. Vi har valgt drengelegetøj som både udfordrer barnets finmotorik, men også selve balancen. Det betyder at vi har udvalgt legetøj til det 2 årige barn med forskellige interesser. Se det seje drengelegetøj 2 år herunder.

 

 

                                                           BRIO ”Min første togbane”

Fin togbane fra BRIO der bør være en del af drengelegetøj 2 år. Her kan barnet lege lokomotivfører og køre med tog over og under den flotte bro med regnbuefarver. Der er mange forskellige måder, at sætte togskinnerne sammen hvilket giver legen uendelige muligheder. Her er det kun barnets fantasi der sætter grænserne. Den medfølgende togvogn har en cylinder der drejer rundt når selve vognen kører. Det smarte ved BRIO er, at barnet kan ønske sig forskellige togbaner og de kan alle sammensættes på kryds og tværs. Super fin gaveide til det 2 årige barn. BRIO ”Min første togbane” kan findes hos forhandleren LirumLarumLeg her.

Lue myös:   Disney Frost - Parhaat lelut Annan ja Elsan kanssa

 

 

 

 

Puky løbecykel

Smart løbecykel der er ideel til barnet der kan lide at udfordre motorikken. Løbecyklen er perfekt for barnet til, at øve overgangen til en almindelig cykel. Denne løbecykel fra Puky har skumdæk, der betyder at de er punkterfrie. Der er et sikkerhedshåndtag og tandbeskytter så barnet ikke slår tænderne ved fald. Løbecyklen er god til alt slags terræn og således perfekt drengelegetøj 2 år. Løbecyklen fra Puky fås i farverne blå, rød og lilla og kan findes hos forhandleren Børn i Balance her.

 

 

 

Hvis løbecyklen er købt, så vær opmærksom på at det 2 årige barn fortsat kan være usikker i sine bevægelser. Derfor bør man investere i en cykelhjem til sit barn. Hos Børn i Balance kan du finde en fin cykelhjem til de mindste, så barnet kan blive ordentlig beskyttet ved fald. Katso lisää täältä.

 

 

 

 

 

 

Puslespil med lyd

Fint puslespil med lyd der forestiller forskellige transportmidler. Her kan barnet høre lyden på det transportmiddel hvor brikken ligges rigtigt ned. Der er en flyvemaskine, en mortorcykel, en færge, et tog, en bil og en brandbil. Super sjovt drengelegetøj 2 år, hvor barnet har mulighed for at øve hånd-øje koordination. Barnet kan lære de forskellige lyde og gentage dem på egen hånd. Find puslespillet med transport eller andre sjove puslespil hos forhandleren Only4Kids her.

 

 

 

 

 

                                                           LEGO DUBLO

LEGO er ideelt legetøj til børn i alle aldre. LEGO DUBLO er til de mindste børn og er rigtig godt legetøj når barnets finmotorik skal udfordres. Det er også muligt at øve og lære hvad de forskellige figurer hedder. Med denne LEGO DUBLO Jungle, er der 86 brikker og 2 figurer. Her kan man sammen med barnet øve navnet på de forskellige dyr og hjælpe med at bygge et tempel eller træer ud af klodserne. Det er ideelt drengelegetøj 2 år, da barnet får lov at bruge sin fantasi og øve sine fingerfærdigheder. Se alt det forskellige LEGO DUBLO hos forhandleren her.

Lue myös:   Hiekkalaatikkopöytä - Piknik-pöytä, jossa on sisäänrakennettu hiekkalaatikko, on hitti.

 

 

 

 

Guitar fra B Toys

Sej guitar med 3 spillefunktioner såsom akustisk, elektrisk og en hylende hund. Der er mange sjove knapper for barnet at trykke på og mulighed for at lave sin helt egen koncert. Mange børn i 2 års alderen er meget musikglade og kan lide at bevæge sig. Denne guitar er super drengelegetøj 2 år, til en rytmisk lille fyr som elsker at udforske. Med denne guitar er der til mange timers sjov. Det er virkelig en god gaveide. Find den søde guitar fra B Toys hos forhandleren LirumLarumLeg her.

 

 

 

 

                                                     Legekøkken fra Hape

Super smart legekøkken i træ med en ovn, to kogeplader og en lille vask. Køkkenet har fine detaljer og er i rigtig god kvalitet. Ideel gaveide og som drengelegetøj til de 2 årige. Både piger og drenge kan i 2 års alderen godt lide at efterligne de voksne. Ved brug af dette legekøkken får de en fornemmelse af virkeligheden og kan selv bruge en masse fantasi til en super god leg. Dette fine køkken vil både passe fint til børneværelset eller som en del af legeafdelingen i stuen. Se dette eller andre flotte legekøkkener hos forhandlere Sundleg her.

 

 

 

Et legekøkken bør selvfølgelig indeholde virkelighedsnært legemad så barnet kan få den helt rigtige fornemmelse, af at lave mad. Der er meget forskelligt legemad at vælge imellem og meget af det er i dag lavet i træ. Det gør legemaden ekstra holdbar og utrolig realistisk. Se det store udvalg af legemad hos forhandleren her.

Lue myös:   Puulelut | Paljon kivoja puuleluja

 

 

 

 

                                                     Kridt- og magnettavle fra Viga

Sej bordtavle hvor der på den ene side er tavlefunktion til kridt og på den anden side er en magnetisk tavle til tus. Der medfølger whiteboard tus, kridt, magnetiske bogstaver samt en svamp. Selvom det 2 årige barn stadig er for lille til at skrive og regne, så kan man sagtens begynde at øve barnets kreative side. Med denne smarte tavle kan barnet tegne lige så tosset han vil, da man bare kan viske det hele ud igen og starte på ny. Det er også en god måde for barnet, at lære hvordan man tegner indenfor rammerne. Her kan man sagtens bruge nogle gode timer sammen som familie. Super gaveide og oplagt drengelegetøj 2 år. Find den smarte kridt- og magnettavle hos forhandleren Sundleg her.