Lelujen säilyttäminen: hyvät ratkaisut lelujen säilyttämiseen olohuoneessa tai huoneessa

Sisällysluettelo

Det er guld værd at have gode løsninger til opbevaring af legetøj i hjemmet. Det bliver nemmere for børnene at finde det de gerne vil lege med, og det skaber et mere roligt og ryddeligt hjem. Læs med her og se de bedste måder at opbevare legetøj på.

En ting mange forældre opdager, efter de har fået børn, er at hjemmet hurtigt bliver fyldt med legetøj. Dag efter dag leget ungerne med lego, dukker, legekøkken og meget andet legetøj. Og når dagen er slut, er legetøjet overalt. Derfor er det vigtigt med den rette opbevaring af legetøj.

De fleste børn vil gerne lege der hvor mor og far er, hvilket oftest er i stuen. Men det betyder ikke, at stuen behøver at ligne et legemekka. På børneværelset er der også god grund til at lede efter gode måder at opbevare legetøjet på, da det ellers hurtigt bliver uoverskueligt.

 

Kurve til opbevaring af legetøj

Kurve er geniale til opbevaring af legetøj. Der kan være meget i, og rummer også plads til for eksempel bamser og dukker. De fleste børn kan godt lide at de selv kan tage legetøjet op og tømme kurven. Samtidig er det nemt at putte det hele op i kurven igen.


Stor rummelig stofkurv

Kurven fra Liewood er i en lækker kvalitet, og fremstår elegant med sine to læderhanke. Kurven måler 62 cm i højden, så her er der god plads til masser af legetøj. Fås også i sort. Pris 500 kr.

Osta se täältä.

 

 


3 Kurve fra Done by Deer

Her får du 3 kurve, der passer flot sammen til 249 kr. Kurvene i tre forskellige farver. I kurvene er der masser af plads til legetøj opbevaring. Højden på den støreste kurv er 33 cm. Vælg mellem 3 forskellige farver.

Osta ne täältä

 

 


Super søde kurve fra Kanvas

Den søde kanin stofkurv fra Kanvas er dekorative i sig selv. Du kan vælge mellem flere søde varinter her.

Lue myös:   Kävelijät - Siistit kävelijät autoa rakastaville lapsille

Kurvene måler 30 cm i højden, så den kan bruges til de lidt mindre legesager. Pris: 199,95 kr.

Osta se täältä.

 


Sebra stofkurv

Denne fine stofkurv fra Sebra vil pynte på ethvert børneværelse. Som de fleste andre af Sebras produkter er kurven holdt i pastel farver og prydet med hyggelige illustrationer. Denne er fra serien ” Farm Girl” , men findes naturligvis også til drenge. En skøn stof kurv til opbevaring af legetøj. Set til 299,95 kr.

Køb kurven her.

 


Kasser til opbevaring af legetøj

Kasser er geniale til at opbevare legetøj. De er nemme at rengøre, og de er rigtig praktiske hvis de har låg og kan stables. Kasser til legetøj opbevaring fås i mange forskellige kvaliteter og priser. Her gennemgår vi de bedste kasser.

Er prisen vigtig for jer, kan I passende overveje, om kasserne behøver være beregnet til legetøj. Der er mange andre sjove og flotte muligheder, hvis man ved hvor man skal lede.

Lego kasser

Lego er et helt klassisk legetøj, og findes i de fleste børnefamilier i forskellige varianter og udformninger. Det er dog nødvendigt med et godt sted til opbevaring af legoklodser, da man ellers har dem over hele huset. Og hvilken forældre frygter ikke at træde på en legoklods med bare tæer midt om natten?

Legokasse i grå. Normalpisen for kasse med 8 dutter er 279 kr. Set hos Pixizoo – klik her.

Legokasserne er gode til at opbevare lego i, men kan naturligvis også bruges til andet legetøj.

Det bedste ved kasserne er at de kan stables. Faktisk kan de sættes oven på hinanden ligesom rigtige legoklodser. Desuden er kasserne meget dekorative, og ser pæne ud når de er stablet. Kasserne fås i mange farver og størrelser.

Se dem alle her.

 

Lue myös:   24 kalenteri lahjoja 2017 | Täydellinen luettelo kalenteri lahja ideoita pojalle

Sjovt info! Derfor gør det så ondt at træde på en legoklods

En af de ting der følger med til at blive forældre, er den voldsomme smerte, der skyder op igennem foden, når man uvidende træder på en legoklods. Grunden til smerten kan få tårene frem i øjenen, er at vores fødder er et meget sensitivt område på vores krop. Derudover er en legoklods hård og skart, og giver på ingen måde efter for trykket. Faktisk kan en legoklods tåle et tryk på 423 kg, før den giver efter.

Så er der endu mere grund til at få ryddet de klodser op i kasserne 🙂

Kilde: Todayifoundout.com


Dekorative kasser fra Ferm Living 

Fire flotte kasser fra Ferm Living. Kasserne er lavet af kraftigt pap, og kan sagtens holde til masser af leg.

Normalprisen er 249 kr.

Køb dem her. 

 


Rustik gammeldags ølkasse

Leder du efter noget lidt anderledes, kan du opbevare dine børns legetøj i en ølkasse. Denne er fremstillet af genbrugstræ og fås i flere farver. Prisen er 199 kr.

Køb ølkassen her.

 

 


Stor kasse i filt – perfekt til rumdeler eller reol

Flot kasse i filt, der hjælper med at holde udtrykket rent og ryddeligt. Perfekt  til børnenes rumdeler, men kan også sagtens bruges i stuen til legetøj eller andre ting.

Prisen er 149 kr. uden låg. Et lås kan tilkøbes til 75 kr.

Kasserne fås i flere farver. De kan købes hos boxdelux.dk, der har specialiseret sig i smarte opbevaringsløsninger til hjemmet.

Osta täältä. 

Dekorativ rummelig filtkurv. 149 kr. Osta täältä.

Låg til filtkasse. 75 kr. Købes her

 


Flot kiste i træ

En flot måde at opbevare legetøjet på, er i en trækiste. Denne trækiste i solid bøg kan købes hos Min Egen Verden til 2569 kr. Et kvalitetsmøbel som dette kan bruges i mange år frem, og den behøver ikke kun at blive brugt til legetøj opbevaring, men kan også bruges til meget andet.

Lue myös:   Puiset leikkiruoat leikkikeittiötä varten

Osta se täältä. 

 

 


Få styr på legetøjet

Hvis du føler, at hjemmet er ved at drukne i legetøj, er det en god ide at se på om I har den optimale legetøj opbevaring, eller om der skal noget nyt til. Det kan også give mere ro at sortere legetøjet, og skabe bedre plads til det i hjemmet.

  • Sorter legetøjet i kasser eller poser.
  • Ryd op hver dag – det er en god vane
  • Gennemgå om noget af legetøjet skal pakkes væk eller sælges

 

Lav et legehjørne med plads til opbevaring af legetøj

Det er en god idé at lave et lille område, hvor legetøjet hører til. Det gør det nemmere at overskue for både mini og hendes forældre. Afgræns eventuelt området med et skumgulv eller legetæppe, som er hyggeligt at sidde eller ligge på.

Se de bedste legetæpper her 

Sorter legetøjet

Har i valgt nogle gode løsninger til opbevaring af legetøjet, så er det nemt at sortere legetøjet i kategorier. Så kan mini vælge hvad han gerne vil have frem og lege med, og I undgår måske at det hele bliver taget frem hver dag. Sorter legetøjet i kasser eller poser.

Gør det til en god vane at rydde op hver dag

Gør det til en vane, at I sammen rydder op hver dag inden puttetid. Det hjælper med at holde rodet nede, og det er en god vane at give sit barn.

 

Er legetøjet alderssvarende?

Hvis det er flere måneder siden den bette har leget med stabelklodserne eller knop-puslespillet, så er det måske på tide at pakke det væk, sælge eller donere det. Så er der jo også bedre plads til den næste jule -eller fødselsdagsgave.