Näin valitset parhaan joululahjan tytölle. Olemme listanneet joukon upeita leluja ja muuta inspiroivaa, jotta löydät juuri etsimäsi joululahjan tytölle.

Sisällysluettelo

Julen er børnenes fest

Det er vist ingen hemmlighed, at børnene forventninger til juleaften efterhånden er ret høje. Derfor kaldes julen for “Børnenes fest”, og dertil hører naturligvis masser af gode julegaver til børn.

Top 3 julegaver til piger – BEDSTE julegave til pige!

Dukkeklapvogn

En dukkeklapvogn er en rigtig god julegaveide til en pige. Denne model er fra mærket Molly, og er meget robust i sit design. Den har derfor en god holdbarhed. Kalechen kan slåes op og ned, en sele til dukkerne, samt en varekurv under vognen. Set til 299,95 kr.

Værktøjskasse fra Brio

Flot værkstøjskasse fra Brio med en masse tilbehør. Så er der rig mulighed for den lille håndværker til at reperere, hamre og skrue. Børn elsker at efterligne det de voksne gør, så det er masser af mulighed for leg med denne flotte værktøjskasse (fra 3 år).

Barbie dukker og tilbehør

Barbie har igennem mange år været noget af det mest populære legetøj til piger, især som julegave og fødselsdagsgave. Hos Gucca finder du mange forskellige Barbie dukker, og et væld af tilbehør. Alt sammen er med til at skabe masser af mulighed for rolleleg.

Julegave til pige: Et dukkehus bringer meget glæde

Nu hvor du leder efter den bedste julegave til en pige, bør du overveje et dukkehus. Børn, måske især piger, har leget med dukkehuse i mange generationer – og med god grund. Et dukkehus er nemlig en fantastisk gaveide, som giver mulighed for timevis af leg. Udover at være ideel til rollelege, så er dukkehuset en god gaveide til jul eller fødselsdag, da pigen kan blive ved med at ønske sig mere tilbehør. Der kan gå timevis med at indrette de forskellige rum, og udleve dukkernes hverdagsliv.

Derfor er et dukkehus en god julegave til en pige

 • Ideel til rolleleg
 • Pigen kan ønske sig mere tilbehør efterhånden
 • Mulighed for af indrette dukkehuset igen og igen.

Overvejer du et dukkehus som julegave til en pige, så har vi her samlet tre eksempler på flotte dukkehuse. Du kan købe masser af tilbehør til alle de nævnte dukkehuse.

Djeco dukkehus – moderne design

Er du på udkig efter et dukkehus, der har et moderne udseende, så er dette fra Djeco et godt bud. Det er produceret i Frankrig og har store glasfacader og derfor masser af lysindfald. Det er en super flot julegave til en pige. Til Djeco dukkehuse kan der købes virkelig meget tilbehør.

Frozen legetøj: Julegaver til piger med Anna og Elsa

Disneys kæmpesuccesfilm Frozen, på dansk Frost, havde premiere i USA i 2013 og har siden bredt sig til resten af verden. Mange børn er så vilde med de to hovedroller, Anna og Elsa, at de også ønsker sig legetøj i Frozen tema i julegave eller fødselsdagsgave. Der er virkelig meget forskelligt legetøj med Frost. Vi har her valgt at vise noget af det bedste, og linker videre til forhandlere, hvor du kan finde meget mere legetøj med de kendte roller fra Frost. Hvis dit barn (også) elsker Frost, så vil frost legetøj helt sikkert være en god julegaveide til piger.

Frost natlampe og lommelygte i én

Mange børn er rigtig glade for en natlampe, der kan lyse op i mørket. En natlampe med Anna og Elsa er en god julegaveide til en pige. Den er nemlig både sjov og spændende, og samtidig en praktisk julegave, som glæder både barn og forældre.

Frost legetøjskasse i træ

Denne kiste, eller kasse, til opbevaring af legetøj er endnu en god og praktisk julegave. Brug kassen til at skabe mindre rod på værelset. Den er ret rummelig og har plads til en del legetøj. Kisten er prydet med flotte billeder af Anna og Elsa. Mål: 62.23 L x 39.37 W x 33.66 H cm

Frost hylde – pynter på værelset

En flot hylde til børneværelset, med masser af plads til gode bøger. På hylden er der flotte billeder af karakterene fra Frost. En rigtig god julegave til en pige, der også skaber mere orden på værelset.

Babyborn dukke: Julegaven til pigen, der elsker dukker

Babyborn er en dukke i plastic, som især egner sig til de lidt større piger. Dukken kan bevæge arme, ben og hoved. Der er meget tilbehør at købe til Babyborn dukken, hvilket helt sikkert har været med til at gøre den så populær, igennem de sidste mange år. Dukken er en god julegave til en pige, da hun kan ønske sig mere tilbehør til den løbende.

Babyborn dukke

Den søde babyborn dukke har i alt 8 funktioner. Dukken siger til når den er tørstig, og har behov for trøst når den græder. Med i pakken kommer der en masse tilbehør.

 •  Potte
 • Tallerken
 • Ske
 • Venindearmbånd
 • Suttekæde
 • Sutteflaske
 • Ble
 • Sut
 • Grød
 • Fødselscertifikat

Hver dukke har sit eget fødselscertifikat, og er en helt unik dukke. Babyborn gør dukkelegen lidt sjovere på grund af de mange funktioner den har.

Hvornår leger børn med Babyborn?

Babyborndukken er egnet til børn fra 3 – 7 år ifølge producenten. Du kan dog sagtens give dukken som julegave til en pige på 2 år, da hun også vil få glæde af dukken. Mange piger på 2 år har nemlig allerede stor interesse i dukker.

Lift til Babyborn dukke

Når dukken skal puttes, passer denne lift perfekt til Babyborn. Den kan dog også bruges til andre dukker. Liften er en god julegave til piger, da den styrker muligheden for rolleleg.

Nuken vaunut

Er det noget bedre end at være ude og trille en tur? Det er muligt med denne flotte dukkevogn, der passer til Babyborn dukken. Med til vognen følger der pusletaske, der matscher designet. Kalenchen kan klappes op og ned. Styret er justerbart, så det kan indstilles efterhånden som barnet vokset. Selve barnevognskassen kan vende begge veje, så dukke kan kigge fremad eller mod dukkemor/far.

Noget af det sjoveste ved dukkeleg, er nok at klæde dukke af og på. Tøj til babyborn dukken, er derfor en god julegaveide til en pige. Der er mange forskellige sæt tøj at vælge i mellem. Det viste sæt er et “street” sæt, som dukke bliver rigtig sej i.

Perler og perleplader til børn

Hvis der er noget der hitter hos børn lige i øjeblikket, så er det perler og perleplader. De mest populære perler er Hama Perler og perleplader, som er super god kvalitet, og fås i mange farver. At ligge perler på perleplader er en rigtig god leg for børnene. Udover at det er sjovt, så kommer finmotorikken virkelig på prøve. Det er en leg, det kræver at man koncentrerer sig, og endda sidder stille, hvilket altid er godt at øve sig i. Perler er en god julegave til piger og til drenge, hvis de godt kan lide at fordybe sig og lave noget kreativt.

Perlerne fås i tre forskellige størrelser:

 • Hama Maxi perler (bedst til børn)
 • Hama Midi perler
 • Hama Mini perler

Maxi perlerne er i de fleste tilfælde det bedste valg, når du skal vælge julegave til piger. De er lidt større, og derfor nemmere at lege med. Husk altid at holde dit barn under opsyn, når hun leger med perler. Især de mindre børn, der stadig kan finde på at putte dem i munden eller lignende. Perler anbefales til børn over 3 år.

Hama perler – vælg mellem mange farver

Har du besluttet dig for at købe Hama perler i julegave til din pige, så er der rigtig mange farver at vælge i mellem. Måske er der en yndlingsfarve,  du kan vælge men ellers er det bare at vælge den farve der er flottes. Der er også guld -og sølvperler.

Strygepapir til perleplader

Når man er færdig med en perleplader, så kan den stryges. På den måde kan man gemme billedet, og hænge det op til pynt. Til det skal du bruge et strygejern, strygebræt og strygepapir.

Læs nedenunder hvordan du stryger perlerne med bagepapir.

Stryg perleplader – Sådan gør du

Når junior har lavet en flot perleplade, og gerne vil forevige den, så kan du ret nemt stryge den. Når du skal stryge en perleplade ligger du den på strygebrættet med en stykke bagepapir eller strygepapir over. Stryg forsigtigt henover alle perlerne – ikke trykke for hårdt, så du rammer selve perlepladens takker.

Når du har strøget den ene side, kan du forsigtigt tage perlerne af perlepladen. Perlerne skal af i ét stykke. Stryg nu forsigtigt den anden side. Lad perlerne køle af, indtil de er tørret ind. Lig den herefter i pres i en bog eller under noget andet tungt. Så undgår du nemlig at hjørnerne bukker op.

 • Tryk ikke for hårdt, når du stryger
 • Brug bagepapir eller sølvpapir (undgå staniol – det sætter sig fast på strygejernet og perlerne)
 • Lig perlerne i pres, når de er kølet af og ikke klistrer mere

Når perlerpladerne har ligget i pres et par timer, er de klar til at blive hængt op i en snor. De kan også bruges som rigtig flot julepynt til hjemmet eller juletræet.

Lego klodser

Lego har i mange år været super populært legetøj til børn i alle aldre. Der er ikke grænser for hvad man kan bygge med lego klodserne. Det er derfor en super god julegave til piger, såvel som drenge, da børnene virkelig får mulighed for at bruge fantasien. Der er mulighed for at købe mange forskellige slags pakker med alle mulige figurer og former.

Lego laver to slags Lego klodser: Lego Duplo og amindelige lego klodser til de lidt større børn.

Lego Duplo – Lego til de mindste

Lego duplo klodserne er større end almindelige klodser, og udgør derfor ikke nogen form for kvælningsfare for børn under 3 år. På pakken anbefales lego duplo til børn fra 2 – 5 år. Mange børn kan dog allerede før de er 2 år have stor glæde af klodserne.

Lego Duplo bondegård

Så er det tid til at holde styr på dyrene på gården. I dette sæt medfølger der både dyr, traktor, hegn, stalde og meget mere. Der er rig mulighed for timevis af sjov for de mindste, med denne Duplo bondegård.

Minnie Mouse sløjfebutik

Her er julegaven til pigen, der elsker Minnie Mouse. Æsken er fyldt med klodser i flotte, lyserøde farver. Pakken indeholder 70 forskellige dele, og en Minnie Mouse samt Andersine figur.