Hvis dit barn er vild med alt der har at gøre med polit, så er du landet på den rette side! Her har vi nemlig samlet et lille udvalg politilegetøj til børn i alle aldre.

Scroll ned og se politilegetøj til børn

Sisällysluettelo

Håndjern – så skal der fanges røvere

Sjove håndjern til børn, der elsker at lege polit. Så kan der holdes styr på røverne. Håndjernene er lavet i hårdt skum, så de kan ikke komme til at sidde fast eller gøre ondt på anden vis. Kan bruges både til leg og udklædning. Set hos Lirumlarumleg til 69,95 kr.

Politi “motorcykel” i træ

  • Pris 499 kr.

Er dit barn vild med at lege politibetjent, så er denne løbecykel aka motorcykel perfekt. Den er lavet i træ, og dekoreret som en rigtig politimotorcykel. Der kan komme fuld fart over feltet med denne seje cykel. Den kan indgå både i leg og til transport i hverdagen.  Løbecyklen passer til børn fra ca. 3 år, alt afhængig af barnets højde. Her får du en rigtig fin cykel i god kvalitet, der ikke koster en formue. Set hos Cykelpartner.

Stor Lego City politistation – fra 5 år

Hos Legen.dk kan du få den seje og realistiske polititation til 899 kr., men er ofte på tilbud til en lavere pris. Politistationen bygges af en med cellevæg, der kan eksplodere hvilket de fleste politiglade børn nok vil synes er sejt. Der medfølger der politihelikopter, politibil, politimotorcykel og skurkenes lastbil, syv minifigurer og politihund. Masser af mulighed for at lege og bygge med politi. Rigtig sejt politilegetøj til børn!

Lego City politihelikopter og biler

Her er et eksempel på politilegetøj til børn fra 5 år og opefter. Med dette finge sæt fra Lego er der rig mulighed for at lege polit og samtidig udfordre finmotorikken. Pakken er en tilføjelse til Lego City politistation, men kan selvfølgelig også bruges alene. Man får både politihelikopter og to biler med, der giver mulighed for masser af leg. De mindste børn skal nok have hjælp af en voksen, når sættet skal samles. Som alt andet fra Lego City er dette i meget god kvalitet og med mange realistiske detaljer. Set billigt hos Legen.dk.

Legetæppe med veje – perfekt tilbehør til politilegetøj

Et flot biltæppe, der er perfekt til at danne rammerne om politilegen. Biltæppet har tegninger af andre ting på, som gør det sjove at køre rundt i landskabet. Kan med fordel bruges til at køre med små metalbiler på.Køb tæppet med bilbanen her

Poliisin lelut lapsille

Synes dit barn også at WiiU WiiU og BANG BANG! Er det sjoveste i hele verden? Så er politilegetøj til børn helt klart noget for dit barn! Politi legetøj til børn kommer i mange former og forskellige legetøjs serier, hvor dit barn har muligheden for at simulerer den vildeste politijagt eller håndhæve loven på egen hånd med et rigtigt politi kostume! Politi legetøj til børn er super populært blandt især drengebørn, hvor realistiske legetøjsbiler er noget af det sejeste der findes, og som er perfekt til samlingen af legetøjsbiler!

Miniature politi legetøj til børn

Politi legetøj til børn fås i forskellige størrelse legetøjsbiler, hvor nogle er helt små og andre større, hvor nogle er helt stationære legetøjsbiler som kan skubbes over gulvet på sine hjul, og andre kan åbne døre og tilmed har sirener med lyd til. Hertil kan man selvfølgelig også få legetøjsmotorcykler i ægte politistil. Politi legetøj til børn i form af miniature biler er legetøj som giver børn mulighed for rigtigt at lege politi, hvor alle virkemidler kan spille ind, som eksempelvis bamser der er taget til fange. Politi legetøj til børn fås desuden i en række serier hvor blandt andet LEGO har udviklet politi legetøj, hvor dit barn kan bygge sin egen politistation og jagte tyveknægt i politibiler.

Politilegetøj i fuld størrelse

Dit barn har desuden muligheden for at lege politibetjent med et ægte politi kostume til børn, som gør det ekstra sjovt at jagte skurke i haven, og måske med sin helt egen politihund. Hertil fås politi legetøj til børn i form af sjove og børnevenlige køretøjer, som eksempelvis en plast scooter der er markeret som en rigtig politi motorcykel, og som kun gør det nemmere i jagten på skurke og tyveknægte. Politi legetøj til børn fås i et væld af arter og stile hvor en ting er helt sikkert, loven skal nok blive håndhævet i legen som politi.

Lue myös:   Leluja Teddyn, kanan ja ankan kanssa | Teddyn kuvakirja