Hvad leger en 10 årig med: Et 10 årig barn er blevet mere præget af selvstændighed, er meget harmonisk med omgivelserne og tænker mere konstruktivt. Indenfor det man nu kan kalde fritid er det både interessant at læse bøger, spille computer, se tv, tegne og opholde sig med venner og nu også kærester.

Find det bedste legetøj 10 år længere nede på siden

Sisällysluettelo

Sisällysluettelo

Vi har lavet en indholdsfortegnelse så du nemt kan finde de bedste gaver til en 10 årig. Vi giver dig en masse inspiration til årets fødselsdagsgave eller julegave.

Klik på punkterne for at læse mere om legetøj 10 år.

Kreativt legetøj

Dukker og tilbehør

Bøger til skolebarnet

Legetøj til enhver smag

Autokaista

Puslespil

Interiør til børneværelset

Legetøj 10 år – Hvad hitter mest

I denne alder kan interessen for legetøj godt variere en del mellem kønnene. Hos de 10 årige piger er det mest dukker, tøj, kosmetik, smykker, spil, at tegne, læse bøger, at cykle, spille bold, bamser og ting til værelset der hitter. Hos drengene er interessant legetøj 10 år især biler, LEGO, spil, computerspil, værktøj, blade/serier, spille bold, læse bøger og at tegne.

Hama Midi perler

Hama Midi perler er 0,5 cm. i diameter. De findes i mange forskellige farver. Lad fantasien få frit spil eller tilkøb de flotte perleplade mønstre. I denne æske er der hele 10.000 Hama Midi perler

Spil Matador

En klassiker indenfor brætspil er helt sikkert Matador. Her kan der være lagt op til flere timers underholdning med vennerne.

Guide til det bedste legetøj 10 år

Vi har lavet en liste med det bedste legetøj 10 år. Da piger og drenge i 10 års alderen godt kan have forskellige interesser, vil legetøjsguiden 10 år være opdelt efter kategorier. Så er det nemmere at finde det helt rette, når der skal købes fødselsdags- og julegaver. Få inspiration igennem vores legetøjsguide 10 år herunder.

Kreativt legetøj

Tegn flotte illustrationer

Med denne artbook kan pigerne lære at tegne mennesker efter skitser og illustrationer. Bogen indeholder 18 sider med forskellige motiver. Ideel til barnet der elsker at tegne og kun ønsker at blive bedre.

Byg med LEGO Super Heroes

Dette sæt er fra LEGO Super Heroes hvor der er mange fine detaljer med hele 7 minifigurer. Ideel gaveide til de kreative drenge.

Farveblyanter fra Design Letters

I dette smarte opbevaringsrør med hætte fra Design Letters er der 15 forskellige farveblyanter der er super nemme at holde omkring. Både røret og farveblyanterne er dekoreret med bogstaver på siden, så I samtidig kan øve alfabetet.

Neglelak i fine farver

Smart neglelak fra Snails der er uden kemikalier og toksiner. Den kan let fjernes med vand og sæbe. Hvis farven skal holde lidt længere kan man vælge at købe den tilhørende topcoat, der får neglelakken til at holde minimum 2 dage. Der er mange forskellige farver at vælge imellem.

Sy egne smykker

Denne æske består af 2.000 perler, låse, elastiktråd og nylonsnor, så det er muligt at sy sine egne smykker. Der medfølger en vejledning.

Saml flotte dekorative papirstjerner

Lav flotte papirstjerner med en trin-for-trin guide. Der medfølger både nål og tråd så stjernerne efterfølgende kan hænges op og nydes på værelset.

Dukker og tilbehør

Dukke fra Smallstuff

Fin dukke i hæklet kvalitet der er fremstillet i 100% bomuld og fyld af 100% polyester. Den er super blød og lige til at lege med sammen med veninderne.

Dukke fra Our Generation

Fin dukke i smart kjole og med hår som kan farves med de medfølgende 4 kalkfarver. Her kan fantasien få frit spil og der kan rigtig blive hygget med veninderne.

Fin dukkeseng fra Smallstuff

Dukkeseng i træ fra Smallstuff hvor der medfølger madras. Super sød seng med flotte detaljer. Findes i flere farver

Dukkesengetøj fra Smallstuff

Dukkedyne og pude med betræk fra Smallstuff. Super sødt design i 100% økologisk bomuld.

Læs og bliv klog – Bøger til skolebarnet

Læs selv med Gummi Tarzan

Her kan børnene få øvet læsningen med klassikeren af Ole Lund Kirkegaards ”Gummi Tarzan”. Der er 124 sider i bogen, så der er til en masse hyggelige timers læsning.

Læs selv med bogen om “Mira”

Fin bog som er let-læselig der handler om Miras liv. Her kommer man blandt andet ind på det at have venner, føle sig ensom og blive forelsket. Bogen er på 112 sider.

Legetøj til enhver smag

Lav egne perler af genbrugspapir

Med dette sæt kan der laves egne perler på en anderledes måde med genbrugspapir. Her kan både bruges papir, aviser, ugeblade mm. I sættet medfølger et specialdesignet værktøj som kan rulle perlerne.

Kæmpe oppustelig bold

Denne bold kan man til at starte med holde i hånden, men når den bliver pustet op vil den kunne blive helt op til 50 cm. i diameter. En bold som kan bruges til forskellige boldlege, også til udendørs.

Hop løs med et fint sjippetov

Dette fine sjippetov er med træhåndtag og udformet som små rådyr. Super sødt design som helt sikkert vil kunne få de 10 årige piger ud og hoppe med veninderne.

Rugby bold

Sej rugby bold i Neopren som er behagelig at kaste med. Ideel til at kaste med i haven eller på stranden da den er vandafvisende. Bolden kan pumpes med en foldboldpumpe og leveres i et net så den er nem at have med på tur.

Bilbane med Porsche 918

Fed bilbane med en Porsche 918 Spider racerbil med original Darda motor. Banen kan bygges på 3 forskellige måder og har 3 loops. Sættet kan kombineres med andre Darda sæt. Perfekt til den bilglade dreng.

Spil til playstation eller computeren

Det er et hit for drengene i denne alder at spille spil med vennerne over playstation eller computeren. Det kan både være spil indenfor sport, eventyr og krig. Find nogle seje spil til drengene.

Puslespil med verdenskort

Med dette puslespil kombineres leg og læring. Her er der et projekt for venner og familie. Der kan øves lande på verdenskortet og ligeledes lande med deres respektive flag som ses i toppen og bunden af det samlede puslespil. Bagefter kan det limes sammen med det følgende lim og rammes ind eller man kan pakke det sammen og starte på ny en anden god gang.

Interiør til børneværelset

Super sødt fuglebur i metal fra Numero 74 med den fineste fugl samt sommerfugle i lyserød velour. Perfekt til et rigtig prinsesse værelse. Fugleburet findes i flere størrelser.

Fin lomme ophæng fra Småfolk som kan hænge over skrivebordet, bag døren eller for enden af sengen. Her er der plads til at få styr på alle de små nips ting til værelset. Findes både i farven Grå, Cream og Pink.

Fin plakat fra Sebra i str. 50 x 70 cm. med forskellige arktiske dyr der er beskrevet på engelsk. Fin plakat der vil pynte fint på børneværelset og samtidig kan være meget lærerig for børnene.

Sød natlampe i håndlavet design der er udformet som en svane med krone. Natlampen findes både i farven hvid og i træ. Super sød til pigeværelset.

Gaveideer til en 10 årig

Interessen for bestemt legetøj varierer stadig en del selvom man er 10 år gammel. Når der skal købes gaver til et 10 årigt barn, så kan det være en god ide at finde ud af hvad der hitter hos barnet i øjeblikket og samtidig vælge noget legetøj som også kan bruges selvom barnet bliver ældre. Det kan eksempelvis være diverse spil, bøger, skoleting eller interiør til børneværelset mm. Det vil også være hyggeligt med gaver som man kan sidde sammen om som familie og hygge sig med. Legetøj 10 år er en bred kategori, da børn er meget forskellige. Se vores legetøjsguide 10 år ovenfor og bliv inspireret til årets fødselsdagsgaver og/eller julegaver.