En gravko til sandkassen eller en anden gravemaskine til sandkassen, er noget nær det perfekte udendørs legetøj. En sandkasse er altid et populært sted for børnene at lege, og en gravemaskine er derfor et meget brugbart og populært legetøj.

Det er muligt at få en lille gravko, som selv de mindste fra 1 år kan køre rundt med og få meget glæde ud af. En større gravemaskine, som barnet kan sidde oven på og styre, er perfekt sandkasse legetøj til børn på 3 år og opefter. Her finder du masser af eksempler på gravko til sandkasse eller gravemaskine til sandkasser.

En stor gravko til sandkasse i en flot gul farve. Gravkoen har ekstra store hjul, hvilket gør den ekstra stabil og rustet til at køre i sandkassen. Gravkoen er 45 cm. lang, og har derfor en god størrelse til leg i sandkassen. Gravkoen har en ekstra stor skovl, så der rigtig kan fragtes sand rundt.

Sisällysluettelo

Rendegraver – Perfekt til leg i sandkassen

En stor rendegraver som denne er sjov at lege med i sandkassen. Rendegraveren skovle sandet rundt via den store grab. Måske kan hjælpe til at bygge flotte sandslotte, ellers kan den grave dybe huller. Den kan dog også bruges andre steder udenfor, end lige i sandkassen. en rigtig flot og stor gravemaskine, som der nok vil blive rift om hvis man har flere børn, eller naboen er på besøg. Rendegraveren forhandles hos Only4kids, hvor der også er mange andre spændende maskiner til sandkassen.

Gul gravemaskine og hjelm – perfekt til leg i sandkassen

Her er en stor gravemaskine, hvor barnet sidder oven på. Den vil garanteret blive et hit for ethvert barn, der elsker store gravkøet. Barnet kan sidde ovenpå gravemaskinen, og styre den med et håndtag. Med grabben kan man flytte sand rundt, eller grave et stort hul i sandet. En sjov leg, som der kan gå meget tid med. Bag på gravkoen er der en lille vogn, så der også er plads til at fragte ting rundt. Gravkoen har en god balance, og vælter ikke uden videre. Med til gravkoen følger der en arbejdshjelm.

Lille bulldozer / gravemaskine til sandkassen

En rigtig fin lille gravemaskine, som egner sig godt til leg i sandkassen. Den er 13 cm. lang, og kan fint bruges i sandkassen, men også indenfor netop på grund af dens praktiske størrelse. Legetøjet er fra mærket B Toys, som laver legetøj til børn i flotte og farvestrålende farver.

Farverig bulldozer til de mindste – Flot sandkasselegetøj

Endnu en super fin lille maskine fra B Toys, som især er god til de mindste. Gravemaskinen måler cirka 11 x 13 cm., hvilket er en perfekt størrelse for små hænder. De mindste børn fra omkring 1 år kan derfor uden problemer håndtere og lege med den fine gravemaskine i sandkassen. Denne model har flotte farver som orange, mørkeblå og turkis, som vil fange de mindstes interesse.

Sjove sandkasselegetøj fra B toys

Hvis sandkasselegetøjet skal være ekstra sjovt, kunne dette farverige stykke legetøj måske være et godt bud. Man kan hælde sand op i toppen, og derefter se det løbe ned igennem, og til ende i en gravko eller lastbil. En sjov leg, der stimulurer barnets sanser og motorik. Alt legetøj fra B Toys er flot og farverigt, og kommer i genvendeligt indpakning, så der også er tænkt på miljøet. Den forhandles hos Lirumlarumleg, gå til forhandler via nedestående link eller täällä.

Stor pedaltraktor med frontskovl

En stor gravko, som barnet kan sidde på, og køre rundt med ved hjælp af pedaæer. Denne udgave er en flot grøn pedaltraktor i rigtig god kvalitet. Traktoren har en frontskovl som gør at den også fungerer som gravko eller gravemakine til sandkassen. Traktoren har et komfortabelt sæde, hvorfra barnet kan sidde og træde i pedalerne. Køretøjet har store kraftige hjul, hvoraf de to forreste er drejehjul. Traktoren styres med rattet. En sjov pedaltraktor til børn på 3 år eller derover.  Denne gravemaskine har et meget autentisk udseende, og vil uden tvivl bringe begejstring børn, der elsker at grave. Du kan se mange flere pedaltraktorer täällä, eller gå direkte til forhandlere täällä.

Gravemaskine som tank

Stor gravemaskine til sandkassen, som barnet kan sidde oven på og styre. Overdelen kan dreje rundt, så det er nemt at flytte sandet rundt. En flot orange gravemaskine til sandkassen, denne model er  i virkelig god kvalitet. Den er produceret i Frankrig, og kommer fra mærket Falk Toys. Gravemaskinen har en god balance, og kan fint holde til at barnet graver sand. Gramkoen er bygget på den måde at den har 4 hjul i hver side, som hænger sammen på samme måde som en tank. Denne gravemaskine til sandkasse er set hos forhandleren Only4kids.

Lue myös:   Keinu, jossa on liukumäki | Hauskat keinut lapsille

Stor rød lastbil med gult lad

En stor legetøjslastbil, der er perfekt som alternativ eller supplement til gravemaskinen til sandkassen. Denne lastbil har store, solide hjul samt et lad der kan tippe. På den måde er den god til at fragte sand rundt, især fordi den har en god størrelse. Den kører fint på både græs og sand. En sjov bil der egner sig til leg i sandkassen.

Lille sandkasse til 599 kr.

Hvis i ikke allerede har en sandkasse til jeres nye gravko til sandkassen, er det et bud på en god og billig sandkasse, der ikke fylder for meget. Børn i stort set alle aldre får stor glæde af en sandkasse, da den giver mulighed for virkelig mange lege. Især hvis man har en gravemaskine til sandkasse i den. Denne lille sandkasse fra Sundleg   er bæredygtig og fremstillet i holdbar og god kvalitet. I sandkassen kan børnene lege dagen lang, og lave sandkager og sandslotte, og naturligvis lege med gravko til sandkasse, eller en gravemaskine til sandkasse. Det er en god ide at placere sandkassen i et skyggeområde, eller alternativt under en parasol, så børnene ikke sidder for længe i den skarpe sol. Se mange flere sandkasser lige täällä.

Spand og skovl

En sæt som dette med en spand og skovl, er det perfekte sandkasselegetøj. Det kan barnet få virkelig meget tid til at gå med, da det giver mulighed for at bruge både fantasi og kreativitet. I sættet får man en spand, en skovl, en si og to sjove figurer som man kan bruge til at lave fine sandkager. Vælg mellem flere forskellige farver. Både sjovt og billigt legetøj til sandkassen.

Gode råd om udendørs legetøj

Her har vi kort opsummeret tre gode råd, du måske kan drage nytte af når du skal anskaffe nyt legetøj til udendørs brug.

  • Legetøjet skal kunne holde til det danske vind og vejr
  • Legetøjet bør ikke indeholde små dele, som er farlige for de mindste og kan falde af
  • Legetøjet skal gerne inspirere børnene til sjove lege i naturen

Selvom du ikke har en have, kan barnet stadig få stor glæde af legetøj til sandkassen, som for eksempel en gravko eller gravemaskine. Her skal du blot tænke i at det skal have en størrelse som er nem at medbringe til en legeplads, eller hvor det nu skal bruges. Du kan for eksempel kigge nærmere på de små gravkøer fra B toys, som har en passende størrelse. Disse kan også sagtens leges med indenfor.

Lue myös:   Paras leikkiteltta ja teltta lapsille

Når du er på udkig efter legetøj til udendørs brug, eller måske mere specifikt en gravko til sandkassen, er det ikke ligegyldigt hvilken gravko til sandkasse du vælger. Først og fremmest skal den være egnet til udendørs brug. Det vil sige at den skal være lavet af fx. hårdt plastik uden for mange kringelkroge, hvor der kan gemme sig skidt og snavs i legetøjet, som kan gøre at det ikke virker. Derudover skal en gravko eller gravemaskine til sandkasse helst kunne tåle en god omgang vand og fugt, da legetøjet uundgåeligt  vil blive udsat for dette udenfor. Ofte opbevares udendørs legetøj i kasser eller skure om vinteren, hvor forholdene ikke nødvendigvis er tørre. Men ofte får en gravko lov at stå ude selv i regn og somme tider måske også frost. Så vælg noget legetøj med en god holdbarhed. Sidst men ikke mindst skal det naturligvis være sjovt at lege med udenfor, og især egne sig til at grave med sand i sandkassen.

Det bedste udendørs legetøj til børn

Næsten alle børn elsker at lege udenfor. Her er der rig mulighed for at løbe hurtigt, blive snavset til og så videre. Med udendørs legetøj til , som for eksempel en gravemaskine til sandkassen, eller en gravko til sandkassen kan der somme tider gå timevis med at grave sand, og lave dybe huller eller bygge en sandslot. Ofte skal der ikke mere end et par gravkøer og måske en skovl til at børnene kan hygge sig i sandkassen. Sjove udendørs lege udvikler børnenes motorik og sanser, og de lærer en masse om naturen samtidig med at de bruger deres krop . Søger du en god gravko til sandkasse eller måske en gravemaskine til sandkasse, kan den bruges af børn fra 1 år, alt efter hvilken model du vælger. Større børn på helt op til 6 – 7 år kan dog også få stor glæde af en gravemaskine til sandkassen. Se det hele her på siden.