Julegaveideer 1 – 2 år | En masse gode julegaver til de 1- 2 årige 2017

Julen nærmer sig, og alle begynder at efterlyse julegaveideer, eller en ønskeseddel kan vi også kalde det, til de små. Men det kan godt være udfordrende som forældre at skulle overskue hvilket legetøj der ville hitte lige nu, eller også er det simpelthen bare svært at finde på de rigtige gaver. Det har vi forsøgt at gøre nemmere ved at liste en masse super gode julegaveideer til de små børn mellem 1 – 2 år. Alt legetøjet på listen er udvalgt, så det passer specielt godt til denne alder og det udviklingstrin som børnene er på nu. Selvfølgelig er alle børn er forskellige, og har forskellige interesser. Så selvom en dukke er den bedste gave for det ene barn, så er den det ikke nødvendigvis for det næste. Måske kan du finde ud af hvad barnet ønsker sig ved at holde øje med hvad hun leger med nu. Måske er det byggeklodserne der er et hit, eller måske er det mere vilde lege det er sjovt. Så kan en trampolin eller gyngestativ måske være sagen.

Sisällysluettelo

Liste med julegaveideer til børn 2017

På listen har vi valgt at nævne julegaveideer i forskellige prislejer. Det er nemlig ikke altid den dyreste julegave er den bedste. Derfor finder du på listen gaver fra omkring 100 kr., og op til cirka 4.000 kr. Hvis du ikke finder den rette gave på listen med julegaveideer til 1 – 2 årige, så bør du næsten kigge på nogle af de mange andre indlæg er på Startpakke omkring legetøj og hvilket der er godt til forskellige aldersgrupper. >>Gå til vores store legetøjsguide for at finde ud af mere. Husk at når du køber julegaver til børnene online, så tilbyder langt de fleste butikker en udviddet returret. Så selvom du køber julegaven i november, så kan du tit og ofte bytte den helt frem til 24. januar, hvis den alligevel ikke er et hit, eller måske fordi junior har fået to af den samme julegave.

Stableklodser

Stableklodser er sjove for børn i alderen 1 – 2 år. De kan både stables ovenpå hinande, puttes ind i hinanden, og så er der tilmed sjove billeder på eller måske tal. Stableklodser styker koordinationen og balancen. Og så er det ikke det mest dyre at ansakffe sig, i forhold til hvor meget sjov børnene får ud af dem.

Vælg mellem flere forskellige stableklodser hos Lirumlarumleg

 

 

Fint farverigt køkken. 1.099 kr. Osta täältä

Legekøkkken

Et legekøkken er en af de helt store julegaveideer. Legekøkkenet indbyder til masser af sjov og rolleleg, og der er rig mulighed for at supplere køkkenent med diverse gryder og mad. Et legekøkken er en skøn julegave, da det er en leg der er sjov i mange år frem.

Har du svært ved at finde det helt rigtige legekøkken? Så gå til liste med de bedste legekøkkener 2017 her.

 

 

 

Työkalupenkki

Har din dreng eller pige en indre håndværker i sig? Eller måske er han bare en rigtig pilfinger? Der er masser af leg og sjov med denne værktøjsbænk. Der kan både skrues, hamres og gøres ved.

Værktøjsbænken er i træ, og kan holde til mange års leg. Køb værktæjsbænk fra Hape her. 799,95 kr. (kategori: rolleleg)

Lue myös:   4 adventsgaver til børn 2017 | Fire gode adventsgaver til børn 0 - 3 år

 

 

 Lego Duplo – byg, konstruer og leg godt!

Lego står for leg godt. Og det må man sige de små gør med deres populære Duplo legoklodser. Klodserne har en god størrelse, så de ikke udgør nogen fare for selv små børn på 1 år. Lego Duplo klodserne indeholder et væld af sjove figuer, farver og meget mere. Der er med andre ord rig mulighed for at lade fantasien få frit løb.

Køb Lego Duplo Bondegård nemt her til 549, 95 kr.

Når du køber bondegården får du 121 klodser. Barnet lærer at konstruere og bygge

  • 3 bygninger
  • Hegn
  • Mini Traktor
  • Dyr
  • Minifigurer
  • En masse sjove accessories

Vælg mellem mange andre sjove varianter fra Lego Duplo her.

 

Gyngestativ – en af de mest populære gaveideer

Et gyngestativ i større eller mindre udgave findes i mange danske hjem og på stort set alle legepladser. At gynge er bare sjovt, og det er nok også derfor at et gyngestativ er en af de mest populære julegaver ideer. Der findes gyngestativer i virkelig mange kvaliteter, størrelser og materialer. Du kan garanteret finde det helt rette gyngestativ som julegave, ved at kigge på vores liste. >>Gå til liste med de bedste gyngestativer

Gyngestativ med rutchebane

Dette sjove gyngestativ har både en gynge og rutchebane. Selvom det er et gyngestativ i træ, er det ikke det dyreste på markedet. På stativet er der også et sjovt legetårn, hvor børnene kan kravle op.

Mukavan keinutelineen voi ostaa Only4kidsistä, ja se maksaa 3 999 Tanskan kruunua.

→ Læs mere og køb gyngestativet her. 

 

 

 

Rubens Barn dukke. Der kan tilkøbes tøj, lift, sut og sutteflaske. Mene jälleenmyyjälle

En sød dukke

En dukke er endnu en rigtig god julegaveide. Dukker fås i mange størrelser og varianter. Til de helt små omkring 1 år kan det være rart med en blød dukke, som er lige til at kramme. Det vil sige en dukke, hvor kroppen er lavet af stof.

Når børnene bliver 2 – 3 år kan de have meget glæde af en dukke som kan lidt mere, og hvor der medfølger diverse tilbehør.

 

 

Søde dukker fra franske Corolla

Disse fine dukker er designet og produceret i Frankrig. Dukkerne er en god julegaveide til børn fra omkring 18 mdr., men kan også sagtens bruges før, da de er dejlig bløde. Dukkerne måler 30 cm. og er derfor en god størrelse til de mindste. Dukken dufter mildt af vanilje, som er den samme duft der anvendes i aromaterapi. Duften siges at skabe indre ro. (Duften er naturligvis godkendt og testet for skadelige stoffer. )

Køb de søde Corolla dukker her

>>Vil du se flere dukker, så gå til vores liste HER, hvor du kan se mange flere søde dukker

 

 

Nuken vaunut

En dukkevogn er endnu en god julegaveide. Dukke kan sove dejligt i dukkevognen, og den er sjov at trille rundt med. Husk også at anskaffe en dukke til dukkevognen 🙂

Smallstuff dukkevogn – sød dukkevogn i flet

Smallstuff dukkevogn er en god julegave. MEd sin buede, bløde former og retroinspirerede design, er vognen både flot at kigge på, og sjov at lege med for de små. Smallstuff dukkevognen fås i flere farver. Her er den vist i naturfarve. Se alle farver her.

Lue myös:   Ulkona käytettävät lelut 2 vuotta | Hauskoja ulkoleluja 2-vuotiaille!

Læs også: Dukkevogn i træ | Se hvilken dukkevogn du skal vælge

Nuken sänky

Endnu et stykke godt tilbehør til dukkelegen. Dukkesengen passer perfekt ind på børneværelset, hvor den ser hyggelig ud og opfordrer til masser af leg med dukke. I dukkesengen er der plads til både dukke og bamser kan tage en dejlig middagslur. Der er mange forskellige dukkesenge at vælge i mellem, alt efter hvilken stil og og look man har på børneværelset. >>Se de mest populære dukkesenge her

Kids Concept dukkeseng i træ

Her er en rigtig fin dukkeseng med stjerne i gavlen. Sengetøjet og puden skal købes seperat. Dukkesengen er hvidmalet, og kan holde til mange års leg. Det neutrale udtryk passer perfekt ind på næsten alle børneværelser. Og så gør det jo ikke noget at denne julegave ikke koster en formue med prisen på 329,95 kr.

 →Køb dukkesengen her

 

 

Sandkasse – en fantastisk julegave

Næsten alle børn elsker at lege i sandkasse! Selvom en sandkasse er en af de lidt større invisteringer, så er det med garanti også noget som der vil blive brugt mange hyggelige timer i. Sandkasser fås i mange forskellige udgaver og materialer. Sandkasser i trykimprægneret har en god holdbarhed, og kan med minimun vedligeholdelse klare sig i det danske vejr i op til 20 år. >>Læs: Sådan får du en sund og sikker sandkasse

 

Sandkasse i træ

Dejlig sandkasse i træ. Den er lavet i blødt træ med afrundede kanter. Under de farverige brædder er der plads til at opbevare børnenes legesager, så de ikke bliver væk. Træet er FSC- certificeret, hvilket betyder at der ikke er fældet mere træ end skoven kan nå at reproducere. Sandkassen er bæredygtig.

Købes hos Sundleg til 799 kr.

  • Bæredygtig produktion
  • Inkl. dækken og bunddække
  • Runde kanter

 

Spand med motiv fra

Legetøj til sandkasse

Gør sandkasselegen endnu sjovere med masser af legetøj til sandkassen. Så er der rig mulighed for at skovle sandet op i spande, eller lave fine sandkager. Børn i næsten alle aldre elsker at lege i sandkasse. Det er en både sjov og udfordrende leg.

Se legetøj til sandkassen her

 

Legehus – En helt unik julegaveide

En af de helt specielle julegaver er et legehus. Et legehus giver mulighed for timevis af sjov og leg. Legehuse i træ er super godt rustet til at stå ude i det danske vejr i mange år. Trygimprægneret træ er især holdbart med minimun vedligeholdelse.

Læs også: Sådan får du børnene ud og lege! 10 sjove udnedørs lege

 Legehus i træ

Dette klassiske legehus er en virkelig flot julegave. Legehuset er fremstillet i bæredygtige materialer, så naturen ikke har lidt overlast under produktion. Legehuset er lavet i cedertræ, der er modstandsdygtigt overfor svamp og råd. Cedertræ er meget holdbart, og nemt at vedligeholde. Du kan vælge at male legehuset i en fin farve, eller blot give det grunder. Set hos Sundleg til 2.999 kr.

Køb legehuset i træ her.

 

Tøj – en brugbar julegave

Nyt tøj er skønt, og børnene vokser jo lynhurtigt ud af tøjet, og har brug for noget i en størrelse større. Nyt tøj eller nye sko til næste sæson er derfor næsten altid en god julegaveide til babyer, og børn i det hele taget.

Lue myös:   Lamaze legetøj til baby | Se den søde lamaze elefant!

Kids Worldissa on suuri valikoima vauvanvaatteita kaikilta suurilta tuotemerkeiltä, kuten Hummel, Joha, Mikkline jne.

Mene Kids Worliin ja löydä upeita vaatteita

 

Løbecykel

En løbecykel kan være en rigtig god gave  til et barn på 1,5 – 2 år. I denne alder har han eller hun ret godt styr på at gå, og det er derfor en sjov udfordring at komme fremad på løbecyklen. Til de mindste kan man vælge en løbecykel med 3 eller 4 hjul, så den er nem at holde balancen på. Til barnet der næsten er 2 år kan det godt være at en på 2 hjul kan fungere. Det hele kommer naturligvis an på hvad barnet fortrækket. Uanset hvad, så er en løbecykel en fin julegaveide til børn 1- 2 år.

Sort løbecykel i træ fra Krea

God løbecykel  fra Krea, som anbefales til børn fra 2 år. Cyklen er i sort træ, og et godt valg som den første løbecykel til dit barn. Løbecyklen koster normalt 679 kr.

Hvis denne løbecyjel ligger under juletræet, så bliver julen med garanti en succes. Cyklen har punkterfrie dæk, og en refleks foran, så dit barn er synlig i trafikken.

Du kan købe løbecyklen fra Krea her

 

 


Sådan vælger du den bedste julegave 2017

Når du vælger julegave til dit barn på 1 år eller 2 år, så er det selvfølgelig en god ide først og fremmest at gennemgå deres nuværende legetøj. Det kan være legetøj som de har fået i fødselsdagsgave, eller måske julegave et af de andre år. Hvis der er noget de ikke leger med mere, kan du overveje at donere det til velgørenhed, sælge det, eller måske bare pakke det væk i en periode. Når du gennemgår legetøjet, så lig mærke til hvilket legetøj han eller hun lige nu bruger mest tid på at lege med. Hvis du finder legetøj der minder om dette, så vil det højst tænkeligt være en af de gode julegaveideer til børn på 1 år – 2 år.

Derfor er det en fodel at købe julegaver online

Mange forældre køber julegaver til deres børn online. Man slipper for at stå i kø i overfyldte butikker, og det er nemt at overskue julegaveideer og ønskeseddel på den måde. På ønskesedlen kan man nemlig nemt linke til det legetøj, som barnet ønsker sig i fødselsdagsgave. Samtidig er der ofte også penge at spare ved at købe julegaverne online. Her sælges de nemlig tit til en lavere pris end i fysisk butik. Samtidig er det ret nemt at holde pakkerne skjult ofr børnene, for man kan ikke se hvad der er inden i, når de kommer fra online butikker. I forbindelse med julen og det store salg af julegaver, tilbyder flere legetøjsbutikker at pakke gaverne ind. Det er endnu en dejlig måde at spare tid på, og nyde juleindkøbene. Det er skønt at finde gode julegaveideer til børn, og se glæden i deres øjne når de åbner deres julegaver.