Lego City Politation er en stor politistation, der garanter mange timers sjov. Først skal Lego City politistation samles, og herefter er der masser af leg med den. De store samleobjekter fra Lego er både til børn og voksne. Se mere her og find ud af hvor de er billigst.

Læs om både Lego City og Technic her på siden!

Sisällysluettelo

Lego City politistation på tilbud

Hos Legen.dk kan du få den flotte polititation til en billig pris på blot 899 kr., men ofte på tilbud. Her kan du også få mange andre produkter fra Lego City til en rigtig god pris. Politistationen bygges af en med cellevæg, der kan eksplodere og så medfølger der politihelikopter, politibil, politimotorcykel og skurkenes lastbil, syv minifigurer og politihund. Masser af mulighed for at lege og bygge med politi.

Lego City politihelikopter og biler

Så går den vilde jagt! I denne tilføjelse til Lego City politistation får man både politihelikopter og to biler med, der giver mulighed for masser af leg. Sættet er laves til børn mellem 5 og 12 år. De mindste børn skal nok have hjælp af en voksen når sættet skal samles. Som alt andet fra Lego City er dette i super kvalitet og med mange fine detaljer. Set billigt hos Legen.dk.

Legocity politistation: Bjergpolitiet

Denne Lego City Politistation er base for Bjergpolitiet. Derfor er der her behov for køretøjer med brede dæk, samt to helikoptere. Det hele samles i en høj politistation med trapper. Mange timers leg i denne pakke, først med at samle sættet og herefter masser af sjov med leg og ændringer i konstruktionen. I politistationen er der en fængselscelle til farlige forbrydere, 4 fartøjer, 7 minifigurer og en pumafigur. Se mere om Lego City politistation her.

Lego City Politistartsæt – perfekt til at begynde på Lego City

Hvis du er i tvivl om hvorvidt dit barn har interessen og modenheden for et stykke kompliceret legetøj som Lego City, så er dette fine startsæt en rigtig god begyndelse. Det er et ret lille sæt til blot 100 kr., med klodser til en politi ATV (køretøj), fire figurer, hæveautomat og en politihund. En god mulighed for at komme i gang med at bygge Lego City, og hvis interessen er der så kan det sagtens kombineres i brugen af Lego City Politiation

Få styr på tyveknægtene med LEGO City politistation

Er du klar til at fange skurke og tyveknægte? Så er muligheden der, og specielt med en politistation fra LEGO City. LEGO City er et koncept som udspiller virkeligheden og alle dens elementer. Dette sker eksempelvis gennem politistationen, hvor virkelig bliver til leg.  

Lue myös:   Luettelo isosiskon lahjasta tai isoveljen lahjasta

 

Politistationen indeholder alt det politiet skal bruge, for at fange skurkene og holde dem væk fra gaden i LEGO City. Politistationen er en tre etagers bygning, som indeholder et vagttårn, kontor, garage og fængselscelle. Fængselscellen har en sjov eksplosionsfunktion, til når skurkene stikker af. Desuden medfølger der en helikopter, politibil, politimotorcykel og en lastbil som skurkene kan stikke af i. Til politistationen hører der selvfølgelig også politifigurer og andre små minifigurer, for selvfølgelig skal en politistation også have sin egen vagthund.  

 

LEGO står for leg godt

LEGO City er blot én af mange af LEGO’s serier, og i serien finder du, udover politistationen, også en brandstation, fragtterminal, racerteam og meget andet som er med til at fuldføre storbyen. LEGO har eksisteret siden 1930, og siden det har milliarder af børn haft timevis af sjov. LEGO City politistation indeholder små dele, og er derfor ikke egnet til børn under 3 år, men derfra og op, er der rig mulighed for leg, så hvad enten du et lille eller stort legebarn, så er LEGO City politistation det perfekte redskab, og muligheden for at “lege godt” er helt i top.  

 

Storbyen og alt hvad den indeholder

LEGO City indeholder mange elementer fra hverdagens byliv, og det er kun fantasien der sætter grænsen for, hvad der skal ske. Med LEGO Citys politistation er storbyens sikkerhed i dine hænder, og politistationens mange elementer udgør de perfekte rammer til at redde dagen. Så ring 112, og lad udrykningen og politibilerne flyve afsted mellem byens gader.  

Elsker du Lego City? Tag et kig på Lego Technic!

Lego Technic er endnu en flot serie fra Lego, som henvender sig til store børn og endda også til voksne. Her får man virkelig mulighed for at udfordre sig selv, og samtidig få timevis af sjov med at samle produkterne. Produkterne fra Lego Technic fås i flere prisklasser og sværhedsgrader. Her må man kigge efter, hvilken alder de er anbefalet til, alt efter hvem man køber til

Billigt Lego Technic til børn & voksne

Hvis du allerede har besluttet at du skal have noget fra Lego Technic, så vil du naturligvis gerne have detså billigt som muligt. Her kan det anbefales at købe online, da der kan være mange penge at spare – og tilmed større udvalga af Lego. De billigste priser og bedste tilbud på Lego Technic fand vi hos Legen.dk – gå til webshoppen her.

Lue myös:   Miten tehdä muovailuvahaa? | Helppo resepti muovailuvahaa varten!

Stor lastbil med mange detaljer – ultimativ udfordring at samle denne store lastbil

Denne lastbil fra Lego Technic har flere detaljer, som gør den både sjov og udfordrende at samle for børn såvel som voksne. I den samlede lastbil finder man førerhus, detaljeret instrumentbræt og rat, solskærm, justerbare sæder, køjeseng, og under motorhjelmen er der en 6-cylindret motor med bevægelige stempler og roterende køleblæser. Alt hvad det bilglade barn eller voksne kunne drømme om. Der er til mange timers underholdning med lastbilen. En god beskæftigelse til den teknisk interesserede pre-teen eller teenager. På æsken står der fra 11 år, men så skal barnet nok have hjælp fra en voksen undervejs, da der er mange detaljer der skal på plads, før bilen er samlet korrekt. 

Vejarbejdshold – Saml to tekniske køretøjer

Her er det virkelig tydeligt hvorfor serien hedder noget med teknik. Med denne pakke får man 365 klodser, der alle skal bruges til at bygge to flotte køretøjer til vejarbejde. Sætter koster 200 kr. hos Legen.dk, hvilket et en billig pris til så meget samlearbejde. I webshoppen finder du et stort udvalg af billigt Lego Technic, samt flere flotte og sjove produkter.

Meget flot Porche! Det helt store saml-selv fra Lego Technic ( et særligt samleobjekt)

Dette sæt er nok bedst at investere i, hvis du allerede har prøvet kræfter med Lego Technic, og ved at det er noget for dig at samle tekniske modeller. Samtidig bør det nævnes, at sættet nko mest af alt henvender sig til ægte lego -og teknik fans. Der skal nemlig en hel del teknisk snilde til at samle Porshen.

I dette sæt får du hele 2.704 som skal bruges til at samle Porchen, som også er et rigtig samlerobjekt, der egner sig til at stå fremme på hylden bagefter. Sættet fra Lego Technic er ikke til de små, men anbefales til børn på 16 år eller til voknse med en kærlighed til biler. Porchen fra Lego Technic er set til omkring 2.800 kr. lige täällä.

Se mere om Porchen og hvad den har af tekniske muligheder i videoen nedenfor.

Udlev dine ingeniørdrømme med produkter fra Lego

Lego laver ikke kun legetøj til børn. Mange af deres produkter købes faktisk af voksne, som nyder at samle  produkter og som har en god teknisk forståelsen.

Hvis du altid har  drømt om at blive ingeniør har du nu muligheden for at bygge styresystemer, kranarme, avancerede gearkasser eller stempelmotorer, som ellers kun mekanikere og ingeniører beskæftiger sig med.

Lue myös:   Sjovt udendørs legetøj til børn

LEGO Technic, eller andre serier fra Lego, er et spændende univers af realistiske, detaljerede og autentiske modeller af maskiner og ikoniske fartøjer. Konceptet blev i 1977 udgivet som ’Expert Builder’ grundet dets avancerede konstruktioner, men blev i 1984 omdøbt til ’LEGO Technic’ og har siden da beholdt navnet.

Modellerne har mange fantastiske og detaljerede funktioner som gør det hele meget spændende at lege med. Du kan udforske de eksklusive og super hurtige racerbiler, stuntmotorcykler, redningsbrandbil, pionervogn, helikopter, containertransport eller de multifunktionelle LEGO Power Functions Motorer, så du kan få din byggeprojekter til at køre og fungere som virkelighedstro konstruktioner. Se mange af varianterne hos webshoppen Legen.dk, hvor Lego sælges til en billig pris.

Til børn i alle aldre

LEGO Technic giver dig en fantastisk bygge- og legeoplevelse uanset om du er barn eller legebarn. Produkterne henvender sig fra børn på cirka 9 år, men mange af dem er faktisk henvendt mere til voksne. Der står altid anbeafalet alder på æskerne, så det er en god rettesnor, når der skal købes nyt. LEGO Technic eller LEGO Teknik, som serien kaldes på dansk, varierer i sværhedsgrad og kan bygges på flere forskellige måder. Der er dig vejledning med.  Alle modellerne er detaljeret ned til mindste detalje, så du får det mest avancerede og velfungerende udstyr.

Skal du transportere store mængder last med LEGO Technic Containertransport, der indeholder en leddelt lastbil med anhænger, der kan hæftes af to store containere og en robust reachstacker, eller skal du med ombord på et kæmpe forskningsskib med en stor kommandobro, kran, landingsbane, en ubåd og en helikopter? Der er lidt for enhver smag.

Sådan fungerer LEGO Technic og de andre serier

LEGO Technic er den mest avancerede serie fra LEGO. Der findes mange forskellige elementer og modeller, og du kan med fordel også kigge på de andre serier fra Lego, for eksempel Lego City.  Du får avancerede modeller med komplekse bevægelige elementer, såsom maskiner med hjul eller fungerende frontblad. Det smarte ved LEGO Technic er, at alle konstruktionerne kan ombygges til nye seje modeller, så kun din egen fantasi sætter grænser. Det giver også virkelig mulighed for intellektuel udfordring. Der er garanti for masser af sjove, udfordrende og kreative timer med produkterne fra Lego.