Sisällysluettelo

Ventetøj er et meget oplagt sted at spare penge, da det jo i sagens natur er tøj man kun bruger en begrænset peride. Netop derfor, er der mange der søger billigt ventetøj, der dog stadig er pænt og brugbart. Med billigt ventetøj slipper du for at bruge en formue på ventetøj, som du kun kan bruge i graviditeten.

Her kan du se hvor du kan købe billigt ventetøj, samt andre råd til at spare penge på dit ventetøj.

Hvis du kigger efter lækkert ventetøj, og måske en flot ventekjole, kan det betale sig at kigge forbi Milker, der har specialiseret sig i ventetøj og ammetøj.

Køb ventetøj i Babysam

I Babysam finder du ikke kun udstyr og tøj til din baby, der er også masser af gode ting til dig, der er gravid. Vælg mellem meget flot ventetøj, blandt andet ventetøj fra det populære mærke Mamalicious. De laver virkelig behageligt ventetøj, med god plads til maven, men uden at det er alt for dyrt. Se det store udvalg täällä

Vigga ventetøj – Ventetøj på abonnement

Ventetøj på abonnement er et ret nyt koncept, hvor du får tilsendt ventetøj løbende i din graviditet, for et fast beløb om måneden. Når du er vokset ud af tøjet, bliver det afhentet og vasket, så det kan benyttes af den næste gravide. En meget økonomisk og miljøvenlig løsning!

Denne løsning tilbydes indtil videre kun af firmaet Vigga.  Alt tøjet er økologisk. Når du har født er det muligt at købe babytøj på abonnement.

  • Få nyt, økologisk ventetøj efterhånden som maven vokser
  • Fast beløb – nemt at overskue budgettet
  • Tøjet bliver afhentet når du ikke skal bruge det mere

Flot ventetøj til enhver anledning

Hvis du leder efter ventetøj, der ligner ganske almindeligt hverdagstøj, så bør du tage et kig forbi webshoppen Milker. Her er der masser af tøj til både gravide og ammende. Meget af tøjet er så smart, at det både er ventetøj, og bagefter kan bruges som ammetøj. Der er blandt andet meget fint tøj, som kan bruges til særlige anledninger. Du finder på webshoppen også masser af hverdagstøj til en billig pris.

Lue myös:   Matkustaminen raskauden aikana - Neuvoja lentämiseen raskaana olevana naisena

Halvat äitiysvaatteet  

Er du gravid og er din krop ved at ændre sig til det større? Så er du sikkert ved at lede efter, eller har købt det første ventetøj. Måske du er en kende træt af, at skulle ud og investere i en helt ny garderobe, når du ved at det kun er midlertidigt. Frygt ikke for pengepungen, for du kan sagtens finde billigt ventetøj, som ikke skal koste dig de næste ni måneders løn.  

Du kan nemlig sagtens finde billigt ventetøj som stadig har alt hvad det skal have, når det kommer til kvalitet og komfort, både online og i butikkerne.  

 

Billigt ventetøj på budget

Ventetøj findes i præcis samme styles som når man ikke er gravid, det vil sige at du kan shoppe bukser, trøjer, shorts, nederdele, kjoler, cardigans, blazere, træningstøj, undertøj og alt det andet du er vant til at shoppe, blot at der ved ventetøj er taget højde for at du er gravid, og skal bruge lidt mere plads hist og her. Billigt ventetøj fås ofte med stræk, da det skal have plads til maven når den er størst. Ventetøj er nemt at få til gode priser, som er billigt og indenfor budget. Det kan du blandt andet få hos mærker som H&M, der har sin egen kollektion til gravide. Der findes også mærker som family2be der også sælger lækkert ventetøj til rigtig gode priser. Du kan desuden finde rigtig mange private som sælger billigt ventetøj online. 

 

Billigt ventetøj med høj kvalitet

Billigt ventetøj betyder ikke at der er skruet ned for kvaliteten. Du kan nemlig stadig få billigt ventetøj i lækkert materiale som ikke er syntetisk og hvor din krop kan få lov til at ånde, hvilket er en fordel når man er gravid og temperaturerne i kroppen pludseligt kan ændre sig fra kold til brændende varmt. Billigt ventetøj er nemt at finde, og når man ikke har brugt lige så mange penge på det, som andet dyrere ventetøj, så bliver man ikke helt så træt af ikke at kunne bruge det, efter graviditeten er slut.  

10 måder gravide og forældre kan spare på tøjbudgettet

Det kan hurtigt blive en dyr affære når igen skal have ny flyverdragt, eller skoene klemmer. Vi forældre kender alt til at jagte de gode tilbud på baby -og børnetøj. Der er flere gode tricks til at spare på tøjet, når der skal indkøbes ny garderobe til børnenen. Her har vi samlet 10 gode og brugbare sparetips til både forældre og gravide.

Lue myös:   Tuleeko siitä poika vai tyttö? Selvitä vauvan sukupuoli kiinalaisen kalenterin avulla

# 1 Brug og genbrug

Dette råd kender de fleste forældre nok til, men det skal alligevel nævnes i denne sammenhæng. At genbruge børnetøj er muligvis den mest effektive måde at spare på. Lad tøjet gå i arv fra storebror/søster til den lille, eller forhør dig omkring i familien om der er nogen der har arvetøj, som I kan eller bytte jer til. Mange sælger også billigt ud på loppemarkeder eller på Reshopper.

# 2 Gå i mødrehjælpen eller andre butikker

I Mødrehjælpen og andre genbrugtsbutikker. kan du aflevere dit barns tøj når han eller hun er vokset ud af det. Men der kan også være mange penge at spare, hvis du kigger rundt på udvalget. Somme tider kan du være heldig at finde noget fra de virkelig gode mærker som Molo, Hummel osv., som er i rigtig fin stand. Somme tider kan du også finde lidt nyt og spændende legetøj til en meget billig pris.

# 3 Babytøj eller ventetøj på abonnement

For et fast beløb hver måned får du løbende lækkert tøj til din baby, efterhånden som han vokser.  Det smarte koncept er ret nyt, men allerede meget populært. Det gamle tøj afhentes og bringes videre til den næste familie. Det hele arrangeres af tøjfirmaet Vigga, der endda har vundet priser for deres geniale koncept. Læs mere om babytøj på abonnement her

# 4 Kan det repareres?

Det er ikke sikkert at du behøver at kassere de flotte bukser, selvom der er gået hul på knæet. Måske kan det syes. Hvis det er helt umuligt kan du meget nemt stryge en lap på tøjet. Det behøver du ikke være syerske for at kunne, og lappen kan blive en flot detalje til tøjet! Vælg mellem mange flotte lapper / strygemærker her

# 5 Køb lidt, men godt

Når du køber tøj, så tænk over hvor lidt du egentlig kan klare dig med. Det kan meget vel være, at det nye print fra Soft Gallery er super fint, men kunne den du har i forvejen ikke bruges lidt mere? Når du køber tøj i god kvalitet, bliver du også mere glad for det, og bruger det i længere tid. Derfor kan det godt betale sig at købe lidt dyrere tøj, som du til gengæld ender med at bruge længere. Samtidig får tøjet også en bedre gensalgsværdi, hvilket igen sparer dig for penge.

Lue myös:   Bedste ammetøj | Find pænt ammetøj her!

# 6 smøg ærmerne op – hellere for stort end for småt

Bluser og bukser kan sagtens bruges med et opsmøg de første måneder. På den måde kan trøjer og bukser måske bruges en sæson mere.

# 7 Gå på tilbudsjagt udenfor sæsonen

Køber du sommertøjet i september, og flyverdragten i april, kan der være store rabatter at hente. Det kræver dog, at du skal slå koldt vand i blodet og satse på at kende dit barns størrelse et halvt eller helt år frem. Derudover skal du være hurtig – de lækre varer bliver hurtigt købt.

# 8 Shop online

Når du shopper online, er det nemmere at overskue hvor du kan få tøjet billigst. Hos Kids World er der ofte udsalg og gode rabatter på alle de lækre mærker.

# 9 Lav en byttecentral

Er der flere forældre i din vennekreds? Så stabl et arrangement på benene, hvor I alle sammen mødes og medbringer det tøj som de kære små ikke længere kan passe. Så kan I bytte tøj og alle sammen gå hjem med noget nyt tøj der passer. (Det er i øvrigt også et godt koncept for voksne. )

# 10 Salgsgrupper på Facebook

Diverse salgsgrupper er blomstret frem på Facebook, og her er der gode muligheder for både at købe og sælge babytøj. Hvis du sælger det brugte tøj, får du lidt flere penge til tøjbudgettet. En af de største grupper hedder “Køb og Salg alt til baby”. Du kan finde den ved at søge efter den på Facebook.