Vauvan sukkahousut ovat lähes välttämättömyys jokaisen vauvan vaatekaapissa. Vauvojen sukkahousut ovat erittäin monipuoliset, sillä niitä voidaan käyttää mekkojen alla, lisäkerroksena talvella tai housuina pienille lapsille, jotta he eivät hukkaa sukkiaan.

Når du skal vælge hvilke strømpebukser til baby, skal du vide, at der findes mange materialer og former for strømpebukser til børn. Det mest almindelige er at strømpebukserne er en blanding af bomuld og elastan, hvilket giver en behagelig og tynd strømpebuks, der ser pæn ud. Det er dog også muligt at få tykke strømpebukser i rib, som varmer en del mere. Er det til vinterbrug kan du overveje strømepebukser i uld. Alle slags strømpebukser kan du få hos Kids-World.

Sisällysluettelo

Hvilken størrelse skal du vælge på strømpebukserne?

Når du kigger på produktbeskrivelserne hos forhandlerne, er der som regel altid en størrelsesguide. Som tommelfingerregel er det dog en god ide at købe strømpebukserne et nr. større, da man som regel ikek kan se de er lidt store til barnet. Er de derimod for små, kan de være nærmest umulige at give barnet på, og derudover være ubehagelige at have på. Køb derfor strømpebukser en str. større end dit barn normalt bruger.

Strømpebukser fra Noa Noa med fine “sko”

Disse bløde strømpebukser fra Noa Noa er fine til pigerne. De er i en sart lyserød farve, og på fødderne er der aftegnet en lille “sko”, som giver et nuttet og fint udtryk som en ballerina. Strømpebukserne er meget elastiske og bløde og har en bred elastik i taljen, som er behageligt for barnet. Under fødderne er der skridsikre gummidutter, så barnet står fast. Strømpebukserne fås hos Kids-World fra str. 0 – 3 mdr. og op til 24 mdr.

Lue myös:   Neulonta sarjat vauvalle

Strømpebukser i rib – ekstra god pasform

Disse strømpebukser fra mærket Condor fås i mange flotte farver, her ses de i den moderne karry-gule farve. Strømpebukserne er i rib hele vejen, hvilket giver en god pasform, så de sidder til men uden at være stramme. Strukturen gør også at strømpebukserne bliver en smule tykkere, og er dermed egnet til efterår og vinter. De fås fra str. baby og helt op til str. 5 – 6 år lige täällä.

Strømpebukser i bambus – meget bløde og behagelige

Børnetøj i bambus er i løbet af de seneste år blevet meget populært, og kan nu fås fra mange forskellige mærker. Bambus føles utrolig blødt mod huden, og er derfor oplagt til tøj der er direkte mod huden, som for eksempel disse strømpebukser til baby. Bambus har nogen af de samme egenskaber som uld, for eksempel er det temperaturregulerende. Disse strømpebukser har et fint stribet mønster, og fås i flere farver. Set hos Kids-World.

Billige strømpebukser i friske farver – kun 69,95 kr

Disse er de billigste strømpebukser til baby, som vi har kigget på. De koster normalt blot 69,95 kr., og man kan vælge mellem utrolig mange friske farver lige täällä.  De er praktiske og ensfarvede. Et godt køb, hvis man skal bruge mange strømpebukser til sit barn og de skal være egnet til hverdagsbrug.

Strømpebukser baby 

Strømpebukser er super effektive når det kommer til varme baby fusser, som er super vigtigt for dit barns helbred. Med varme fødder, er der stor sandsynlighed for at dit barn har den rette temperatur, og har dermed lettere ved at holde sig rask. Strømpebukser bliver brugt til babyer og under dit barns udvikling, hvor det med årene er pigerne der tager over i brugen af strømpebukser.  

 

Farverige strømpebukser til din baby. 

Strømpebukser bliver brugt til babyer, lige meget om det er en dreng eller pige, da strømpebukser sikrer at den lille ikke pludselig mangler en sok, men at deres fødder altid er dækkede. Strømpebukser fås i et væld af farver og forskellige symboler, nogle endda med sjove figurer på numsen eller lignende. De fås med striber, blomster, biler, logoer, og fantasien ellers byder sig, der er strømpebukser til alle! Med strømpebukser til din baby, er du sikker på at de holder varmen, og til de helt kolde dage fungerer de super godt inden under et par bukser, som et ekstra lag mellem huden. Strømpebukser fås i forskellige materialer og tykkelser, dem der er lavet i uld er rigtig gode til vintertiden og er endnu engang med til at holde dit barn varmt.  

 

Funktion og fordele. 

Strømpebukser findes i alle farver og faconer. Du får dem i størrelser der passer til fødder med plads til hæl og tæer, som også passer til de helt små babyfødder. De fås desuden i “rør” som ikke er fodformede, men som har den fordel, at de ikke skal vende på en bestemt måde, så hælen ikke pludselig sidder over på babyfoden. Strømpebukser til babyer har som regel elastik i linningen, og er gode lange i skridtet, så de kan trækkes godt op over bleen. Nogle af strømpebukserne er lavet så de er ekstra slidstærke omkring numsen, da babyer jo ofte sidder ned eller kravler rundt.  

Lue myös:   Parhaat imetys Topit - Helppo & käytännöllinen imettäville äideille