Hummel jakker til børn, og meget andet lækkert tøj og overtøj fra Hummel er populært som aldrig før. Fordi jakker fra Hummel er meget efterspurgte hos forhandlere, har vi her valgt at sammenligne jakker fra Hummel og se på hvilke forskellige Hummel jakker der er, til de forskellige årstider.

Scroll ned og se sammenligning af lækre Hummel jakker til børn

Nederst finder du en lille guide i, hvad du bør kigge efter inden du køber ny Hummel jakke til dit barn. Gå til guide.

Søger du en Hummel flyverdragt kan du læse mere täällä.

Inden du køber din Hummel jakke online

Inden du beslutter dig for hvilken Hummel jakke der er bedst til dit barn, er det en god ide at kigge online. Her er Hummel jakker billige, og du kan være heldig at finde en jakke på tilbud. Især hvis du kigger lidt udenfor sæson, er der gode rabatter og besparelser at hente.

Husk at læse beskrivelsen af Hummel jakken inden køb.

Åndbarhed: Tallet indikerer hvor nemt det er for barnet at komme af med varmen, når han eller hun har flyverdragten på. En god åndbarhed i en flyverdragt bør være omkring 5.000 g. Det er alt rigeligt til leg og bevægelse på en kold vinterdag. Sportstøj til høj intensitetstræning bør til sammenligning være ca. 8.000 g. Hertil bør det dog også nævnes, at dette er et kompleks tal, og man altid bør tage højde for testmetoden.

Vandsøjletryk: Vandsøjletrykket måles ved at strække tøjet ud under et rør, og herefter se hvor meget vand man kan hælde i røret, før de går igennem. Ofte går forældre efter det højeste vandsøjletryk, men faktisk er 3 -4.000 mm. alt rigeligt til at modstå den våde jord eller en voldsom regnbyge.

Kilde: Teknologisk Institut

Hummel vinterjakke i navy farve

Dette er ikke en billig Hummel jakke, men til gengæld er det en vinterjakke med gennemtænkte detaljer, der er perfekt til når barnet skal være udenfor i de kolde måneder. Jakken har et højt vandsøjletryk på 8.000 mm., hvilket er alt rigeligt til at holde barnet tør i regnvejr. Udover dette, er selve stoffet også vadnafvisende, hvilket gør at vandet “preller af”, når der rammer jakken. Langs den aftagelige hætte har jakken imiteret pels, hvilket givet et flot look.

Lue myös:   Huer og vanter til børn 2017 - Det bedste tilbehør til børnenes overtøj

Sød Hummel jakke i moderigtig lyserød

Vinterjakken fra Hummel fremstår elegant og klassisk i sit udtryk med den støvede lyserøde farve. Hummellogoet er ikke så stort, og sidder på brystet i ventre side. Jakken har en god længde, da den går en smule nedover numsen. I taljen har denne Hummel jakke en elastik, som sikrer en god pasform. Jakken har en åndbarhed på 5.000 g., og et vandsøjletryk på 5.000 mm., så den uden problemer kan holde kulde, vand og vind ude.

Hummel jakke – Nay farve

Samme Hummel jakke som ovenstående, men blot i en lækker navy farve, som især er et populært valg til drengen. Denne vinterjakke har et flot design, som passer fint til hverdagens leg udenfor. Jakken er nem at lyne, og har en dejlig hætte. I ærmerne er der elastikker, som holder kold vind og snavs ude. Denne type ærmer er nemme at tage udover lufferne, hvilket kan være svært med jakker der har vindfang i ærmerne. Hummel jakken er både åndbar og vandtæt, og forhandles hos Kids World.

Hummel vinterjakke i lyselilla

En flot Hummel jakke til vinterbrug, der her ses i en lækker lilla farve. På den aftagelige hætte har jakken imiteret pels, hvilket givet et flot look. Lynlåsen på jakken sidder ikke i midten, men skråt til den ene side. Dette giver plads til et stort Hummel logo på brystet. Jakken har et højt vandsøjletryk på 8.000 mm., hvilket er alt rigeligt til at holde barnet tør i regnvejr. Udover dette, er selve stoffet også vandafvisende, hvilket gør at vandet “preller af”, når der rammer jakken. En god vinterjakke til udendørs leg i de kolde måneder.

Lue myös:   Sådan beskytter du børnene mod solens stråler
  • Vinterjakke fra Hummel (fra str. 4 - 11 år)

Grå og blå jakke til de store børn

Her er en Hummel vinterjakke, der er specielt designet til de store børn. Jakken fås hos Kids-World fra str. 4 år op til 11 år. Jakken har flotte hummel striber i de flotte farver, der er et godt valg til drengene. Lynlåsen er gennemgående, så jakken er nem at tage af og på. Ligeledes er der reflekser på for ekstra synlighed. Jakken har en åndbarhed på 5.000 g., og kan holde til et vandsøjletryk på 5.000 mm., hvilket holder vand ude og samtidig lader barnet ånde. Læs mere om hvad disse tal betyder øverst i indlægget.

Guide til køb af jakke: Find den bedste Hummel jakke til dit barn

Uanset om du ender med at vælge en Hummel jakke, eller en jakke fra et andet brand, så er det en god ide at overveje dit barns behov inden du køber. Som bekendt er alle børn forskellige og vil derfor have behov for forskellige jakker.

Åndbarhed – vælg en åndbar jakke

Børn løber rundt udenfor og leger, men de sidder også stille. Det er derfor vigtigt at jakken har en god åndbarhed, så barnet kan komme af med varmen. Som udgangspunkt er en åndbarhed på 5.000 g. rigeligt. Husk dog ikke kun at stole på tallet, da en test kan være udført på mange forskellige måder. Vælger du en jakke fra et godt brand, fx en Hummel jakke, er du sikker på at jakken er åndbar.

Lue myös:   Hummelin lasten lentopuku | Hummelin herkulliset lentopuvut | Hummelin herkulliset lentopuvut

Vindfang ved ærmer

Et vindfang er at fortrække for mange børn, uanset om du leder efter en vinterjakke eller sommerjakke. Vindfanget forhindrer kold luft og snavs i at komme ind til barnet. Har du et meget varmt barn, bør du dog overveje om et vindfang er det bedste for dit barn, da det også holder på varmen.

Vandsøjletryk – hvor højt bør det være

Der er høje krav for forældre til vandsøjletryk, og mange ender med at vælge den jakke med det højeste tal. Enkelte Hummeljakker har et vandsøjletryk på hele 10.000 mm. Ofte vil 3 – 4.000 mm dog være alt rigeligt til leg i selv kraftigt regnvejr.

Väri ja muotoilu

Udseendet på jakken til dit barn vil unægtelig være en vigtig faktor i valget. Det er blandt andet derfor at hummel jakker til børn er så populære, da de fås i et væld af flotte farver og moderigtige designs. Når du vælger farve, så overvej om jakken skal bruges igen til en søskende. I så fald er det værd at overveje en jakke i en neutral farve.

Om Hummel

Firmaet Hummel blev grundlagt i 1923. Brandet har sin oprindelse i Tyskland, og har siden da udviklet sig til at blive det trendsættende mærke vi kender i dag. Hummel er kendt for at lave sportstøj, men har efterhånden et stort udvalg af lækkert overtøj til både børn og voksne. Især deres overtøj som Hummel jakker og Hummel flyverdragter er blevet et meget populært valg blandt forældre. Tøjet har praktiske detaljer og holder børnene varme.