Parhaat puiset kärryt

En trækvogn er en rigtig god måde at transportere dine børn og alle de mange ting, som du gerne vil have med dig på tur. Her i indlægget kigger vi på nogle af de bedste trækvogne i træ og metal. En trækvogn i træ er en fantastisk måde at komme hen til legepladsen eller når dine børn skal hjem fra skole. Der er så mange forskellige måder du kan bruge en god trækvogn, og den kan holde i virkelig mange år. Vil du gerne let kunne tage trækvognen med på tur, så læs også vores indlæg om sammenklappelige trækvogne.

Du kan hurtigt og let købe masser af rigtig lækre trækvogne her

Sundleg.dk sælger nogle rigtig lækre trækvogne i træ og metal, men har også et godt bud på en foldbar trækvogn.

Sisällysluettelo

Robust trækvogn, Maxi fra Legler

Her er tale om en rigtig god og robust vogn, der kan klare en vægt på helt op til 250 kg. Den er derfor velegnet til at transportere næsten alt du kan forestille dig, du gerne vil have transporteret rundt. Størrelse: 99 x 60 x 57 cm. Vil du gerne have kvalitet, som kan holde til lidt af hvert, så går du ikke helt galt i byen ved at købe denne vogn. Set til cirka 1200 kr.

Du kan købe denne trækvogn lige her.

 

Stor kvalitets trækvogn fra Small Foot

Her er også tale om en god og solid træ trækvogn, der igen kan klare masser af vægt, helt op til 200 kg. Så der burde være helt fin mulighed for at få alt dit happengut og dine børn med dig, når de har fået trætte fødder, og gerne vil sidde lidt ned. Størrelse: ca. 99 x 62 x 63 cm. Set til cirka 1200 kr.

Lue myös:   Vauvan pyöräilykypärä - Ensimmäinen pyöräretki

Du kan købe denne trækvogn lige her.

 

Trækvogn, Nature i træ fra Small Foot

Her er en rigtig fin trækvogn til børn i naturtræ. Den er lidt billigere end ovenstående, men kan alligevel bruges til at transportere næsten hvad som helst. Trækvognen er ikke helt lige så stor som de førnævnte, men hvis du ikke har behov for en stor vogn til dine ting, så kan den være fin. Den vil også være nemmere for dine børn at trække rundt med. Størrelse: 50 x 30 x 31 cm.

Du kan købe denne trækvogn her.

Rød trækvogn i stål: Ranger Wagon

Dette er en rigtig klassisker indenfor trækvogne. I USA har millioner af børn leget med tilsvarende røde trækvogne gennem de sidste cirka 85 år. Dette er en rigtig god trækvogn i stål, som er perfekt til både at transportere ting rundt med, og til børnenes leg. Størrelse: 89 x 40,5 x 10,5 cm.

Af gode grunde til at vælge at købe denne vogn, kan nævnes den er en god størrelse til mange ting, og laves i stål helt uden skarpe kanter. Den har dertil et langt håndtag, som gør det nemt at trække rundt med den.

Du kan købe denne trækvogn her.