Sammenklappelig trækvogn – En god foldbar trækvogn er et kæmpe hit!

Det kan være en super god ide at have en trækvogn. Her i indlægget har vi taget et kig på sammenklappelige trækvogne, så du let kan have trækvognen med på tur, hverenten det bare er til en tur hen til den lokale legeplads eller hvis du gerne vil have vognen med i Zoologisk have, på festival, på kræmmermarked eller noget helt andet. En trækvogn er ganske simpelt fantastisk at have, hvis du har et barn/børn, som gerne vil gå, men som også behøver en pause fra tid til anden.

Du finder flere rigtigt lækre trækvogne til salg her

Hvis det ikke er vigtigt for dig at den er foldbar, så finder du via ovenstående link også flere rigtigt flotte trækvogne i træ.

Sisällysluettelo

Foldbar trækvogn fra Small Foot – Fantastisk sammenklappelig trækvogn!

Foldbar trækvogn

I mange tilfælde den bedste foldbare trækvogn. Kan købes online täällä.

Her er tale om trækvogne som passer til et hvert bagagerum. Den er simpelthen genial, også hvis du har en mindre bil. Trækvognen fra Small Foot er foldbar ned til en 54 x 20 x 75 cm. Det er samtidigt en vogn af kvalitetsmateriale, hvilket vil sige en god robust metalramme og kraftig nylon, hvilket gør at den kan holde til at blive pakket ind og ud et utal af gange. Modsat mange andre foldbare trækvogne, så kan denne også klare rigtig meget vægt. Helt op til 90 kilo, hvilket gør at du sagtens kan fylde den med både børn og udstyr som du gerne vil have med på tur. I udfoldet tilstand fylder trækvognen  93 x 51 x 57 cm.

Lue myös:   Rantalelut | Hauskat rantalelut

Alt i alt måske den bedste trækvogn, for rigtig mange børnefamilier rundt om i landet.

Du kan nemt købe trækvognen online her.

Foldbar Trækvogn fra Hudora – Klap sammen hurtigt og nemt – let at bære

Her er en sammenklappelig vogn, som er nem at trække rundt med i udfoldet tilstand, og med masser af plads. Store hjul med gode kuglelejer, gør at den er virkelig nem at manøvrere. Når man er på jagt efter foldebare trækvognen, er det måske endnu vigtigere at den er let. Denne trækvogn er let, og vejer kun 15 kg, hvilket gør du sagtens kan tage den med dig rundt på tur.

  • Dimensioner udslået: 126 x 63 x 43 cm
  • Dimensioner sammenfoldet: 60 x 24 x 62 cm
  • Fås i flere forskellige farver.

Du kan nemt købe trækvognen online her.

BabyTrold trækvogn med tag der er aftageligt

Om sommeren kan det give rigtig god mening at have en trækvogn med tag. Trækvognen fra BabyTrold er med aftageligt tag, og et oplagt valg, hvis det er vigtigt for dig at du stadig har mulighed for at klappe vognen sammen efter brug, eller hvis den skal være i bilen. Denne vogn er også dejlig nem at køre rundt og styre hvorhen du end måtte. Det er også nemt at klappe den sammen, hvilket selvfølgelig er vigtigt for en sammenklappelig trækvogn.

Udfoldet: H 69,5 x B 55 x L 118 cm
Udfoldet med tag: H 102 x B 55 x L 118 cm

Du kan nemt købe trækvognen online her.

 

Børn elsker trækvogne!

Udover at være virkelig smart når man skal på tur, så er vogne som ovenstående generelt et stort hit blandt børnene. Det er muligt at transportere mange forskellige ting i dem. Skal dit barn have en ven på besøg, så er der her en ekstra plads, så begge børn kan komme med. Andre dage giver det mulighed for at mange af de ting med sig, som man ellers er nødt til at bære i en rygsæk eller lignende. Børnene kan let kigge rundt, når de sidder i trækvognen, og det bliver på den måde også dejligt sted at være, når man er ude og gå. Her i dette indlæg har vi fokuseret på nogle af de gode sammenklappelige muligheder der findes, men er det mindre vigtigt om den kan klappes sammen eller ej, så vil vi forslå at du også tager et kig på nogle af de rigtig gode og solide muligheder der er indenfor træ og metal.

Lue myös:   Paras lasten kelkka | Paras lasten kelkka | Paras lasten kelkka

En god start er f.eks. at tage et kig på de forskellige vogne der bliver solgt täällä.

Bonus: Brug den også til andet end børn

Det er ikke kun når dine børn skal transporteres rundt, at det kan være nyttigt at have en god trækvogn. Også når det kun er de voksne som er på tur, kan det være dejligt ikke at skulle slæbe afsted med en masse forskelligt grej. Her er det lækkert at kunne lægge sine ting i en vogn, og bare trække afsted med det!