Puinen nukkesänky | Paras nukkesänky lapsille

En dukkeseng er et hyggeligt stykke legetøj, der pynter på børneværelset. De fleste børn elsker at lege med dukker, og naturligvis skal dukke også have en seng hun kan sove i.

Der findes mange forskellige dukkesenge i diverse online legetøjsbutikker.

Hos Lirumlarumleg har de et af de største udvalg af dukkesenge. Her kan du nemt og hurtigt købe sebra dukkeseng, smallstuff dukkeseng eller Cam Cam dukkeseng i træ.

Køb hurtigt og nemt dukkeseng her.

Dukkeseng – hvornår og hvilken?

Når du skal beslutte hvilken dukkeseng der er den bedste dukkeseng, så skal du overveje hvor stor den skal være, og om der er specielle krav til udseendet.

De fleste dukkesenge må siges at have den samme funktion, og derfor er det nok mest designet, der kan få en til at fortrække den ene frem for den anden. Hvis din baby eller barn har en Sebra tremmeseng, kunne det være passende også at have en Sebra dukkeseng. Det ser sødt ud, når det passer sammen.

Børn begynder at lege rollelege omkring 1 års alderen, og ved 1,5 – 2 år elsker de fleste børn at lege med køkken, dukker og alt andet, der efterligner hvad de voksne gør. Dukkesengen kan fint indgå i denne rolleleg, hvor dukke skal ligges til at sove.

 

Sebra dukkeseng

Sebra dukkeseng

Her er en populær dukkeseng, der pynter rigtig meget på børneværelset eller i stuen. Sebra er kendt for deres flotte design med runde, bløde former, hvilket Sebra dukkeseng må siges at leve op til. Sengen er oval, hvilket giver den et rigtig lækkert udtryk.

Dukkesengen kommer uden madras og sengetøj, men det kan købes seperat.

Dukkesengen er fremstillet i krydsfiner. Mål: L49 cm., B44 cm., H35 cm.

 

Smallstuff nukke sänky

Smallstuff nukke sänkyDenne fine dukkeseng fra Small Stuff er endnu en populær dukkeseng. Dukkesengen er i rigtig god kvalitet, da den også er fremstillet i træ.

Med i prisen får du en blød bomuldsmadras, så dukken kan ligge godt og behageligt.
Hvis du gerne vil have dukkesengetøj og tæppe, så kan det købes seperat, da det følger ikke med dukkesengen.

Lue myös:   Osta uusi sänky Black Friday tarjous

Dukkesengen måler 28x52x34 cm, og har et liggemål på 49 cm.

small stuff dukkeseng

Smallstuff dukkevugge

Endnu en rigtig fin Smallstuff dukkeseng. Denne er udformet som vugge, så dukken kan blive vugget blidt i søvn. Dukkevuggen er meget dekorativ på børneværelset, og er sjov at lege med.

Dukkevuggen er fremstillet i træ, og er holdbar og en god kvalitet.

 

Cam Cam dukkeseng i træ

Her er dukkesengen, der vil gøre pigeværelset en tand mere ekslusiv. Cam Cam er kendt for sine kvalitetsprodukter i sarte farver, og denne smukke dukkeseng passer perfekt ind i temaet.

Det fine harlequinn mønster på siden pryder sengen, og giver den et virkelig fint udtryk.

Dukker og bamser vil føle sig heldige over at blive puttet i sådan en fin seng! Madras og andet tilbehør skal købes seperat.

Sengen måler: L:51 x B: 28 x H: 31 cm

 

 

Sød dukkevugge fra Viga

Rigtig fin vugge fra Viga med lyserøde ender. Den vil passe perfekt ind på pigeværelset. Dukkerne kan blive vugget trygt i søvn i vuggen.

Dukkevuggen er ret smal, så der er plads til den, selv på mindre børneværelser.

Den er fremstillet i træ, og naturligvis helt fri for skadelige farvestoffer og kemi.

 

Dukkeseng fra Maileg – passer perfekt til de søde Maileg kaniner

Kaninen passer perfekt til dukkesengen.

Her er en lidt anderledes dukkeseng med tilhørende madras og dyne i hyggeligt mønster. Sengen er lavet af metal og har et højt sengegærde.

Dukkesengen har et fransk design, og et mere rustikt udseende end så mange andre dukkesenge.

 

Sød pige kanin fra Maileg

Vil du gerne have kaninen, der passer perfekt til sengen, så kan den købes hos Lirumlarumleg. De har flere forskellige udgaver, og koster 239,95 kr.

Se mere om kaninen her

 

 

dukkeseng

2 – 1 dukkeseng – både en seng og vugge!

Lue myös:   Aikuisten vuodevaatteet lapsille

Denne søde dukkeseng i træ kan også blive til en vugge. Så har dukke en dejligt sted at sove. Dukkesengen har søde lyserøde detajler, og der medfølger en yndigt sengesæt.

 

 

 

Dukkeseng med pusleplads

I denne søde dukkeseng kan dukke sove sødt til middagslur. Når det er tid til at få skiftet ble og tøj, kan dukken blive lagt ovenpå puslepuden. Læg puslepuden ovenpå dukkesengen, og vupti, så har dukke et sted at blive puslet.

 

Kids Concept dukkeseng i træ

Fin, hvidmalet dukkeseng i træ. God kvalitet fra Kids Concept. Dukkesengen har små stjerne i gavlen. Sengetøjet og puden skal købes seperat.

 

Done by Deer

Sød dukkeseng fra Done by Deer. Dukkesengen er i træ, og har et flot rustikt design. Dukkesengen har træfarvede ben, og ser flot ud på børneværelset.

Måler 50 x 28 x 35 cm. Fra 1 år. (Dukkesengetøj medfølger ikke)


Husk dukken

Der er ikke meget sjov over en dukkeseng uden en dukke som man kan putte. Når du skal købe dukke til dit barn, vil du hurtigt opdage, at der er masser at vælge imellem. Faktisk kan det godt være lidt svært at finde ud af hvilken dukke, der er den bedste dukke.

→Find den bedste dukke her: lang liste med dukker!

Babydukke inkl. tøj

Sød lille dukke, der er et godt bud på barnets første dukke. Kroppen er blød, og dukken er lige til at kramme. Der medfølger tøj til dukken.


Nuken vaunut

Dukkevognen er endnu et stykke legetøj, som er uundværligt tilbehør til dukke. I dukkevognen kan dukke transporteres rundt, og hun kan sove trygt. Vognen kan også bruges til at fragte andet legetøj rundt, og er i det hele taget et sjovt stykke legetøj for børn.

→ Se vores liste her, med de bedste dukkevogne. 

Dukkevognen er også god at have med ud på tur, hvis dukke trænger til noget frisk luft.

Lue myös:   Billigt gyngestativ til børn

En dukkevogn i træ er nogen af de mest populære dukkevogne. De er både holdbare, og ser pæne ud. De kan holde til mange års leg, og går ofte i arv til lillebror eller lillesøster.

Smallstuff dukkevogn i flet

  • Pris 769,95 kr.
  • Madrassen medfølger, men sengetøj købes seperat
  • Osta täältä 

Sød dukkevogn i flet. Vognen har bløde former og retro inspireret design. Dukkevognen pæn at kigge på og sjov at lege med for børnene.

Smallstuff dukkevognen fås i flere farver. Her er den vist i naturfarve. Se alle farver her.

 

 

 

Sebra dukkevogn i træSebra dukkevogn

Sebra dukkevogn i træ er flot og dekorativt udformet med bløde former og et holdbart design. Hjulene har bløde gummikanter, så gulvet ikke bliver ridset når der køres rundt med dukkevognen.

Dukkevognen fås både i grå og rosa!

Se mange flere dukkevogne her

 

Brio dukkevogn – medfølger lift og indstilleligt håndtag

Skøn dukkevogn i rosa. Dukkevognen er bedst til børn på 3 år eller derover, da den er lidt større end fx. Sebra dukkevogn.

Brio DukkevognBrio dukkevogn har den store fordel, at man kan indstille styret. Det gør at den nemt tilpasses barnet, også efterhånden som hun vokser.

Dukkevognen har kraftige gummihjul, der ikke ridser gulvet, men samtidig sagtens kan holde til en trilletur udenfor.

Vognen har et realistisk udseende, hvilket gør den meget populær hos børnene. Så er den nemlig sjov at lege med.

Sød dukkehøjstol i træ. 418 kr. Se mere og køb her.

 

Dukkemøbler og tilbehør

Møbler og tilbehør til dukken er med til at gøre legen sjovere. Så er det nemlig lettere at efterligne virkeligheden i legen.

Børn elsker at lege situationer de kender – hvorfor far, mor og børn er en populær leg i børnehave. Igennem rollelegene lærer børnene hvordan verden hænger sammen.

Se mere dukketilbehør her