Model Wax | Hauska vahamallisarja lapsille

De fleste børn elsker modellervoks. Det er sjovt at forme og lege med massen, og man kan lave lige hvad man vil.

Modellervoksen har flotte farver så der kan laves alverdens ting med den kulørte modellervoks. For at gøre legen endnu sjovere, kan man bruge et væld af forskellige redskaber. Så er der ingen grænser for hvad man kan kreere.

Køb modellervoks her

At lege med modellervoks er en god leg for børn helt ned til 1 år. Det er en god anledning til at sætte sig sammen, og hygge sig med en aktivitet.

 

Her har vi samlet det sjoveste modellervoks sæt, som findes i mange farver og varianter. Scroll ned, og se de bedste modellervoks sæt til børn.

Sisällysluettelo

Miljøvenligt modellervoks

Her på siden har vi nøje udvalgt økologisk og miljøvenligt modellervoks. Modellervoksen indeholder ikk skadelige stoffer, og er selvfølgelig helt fri for kemi. Derudover er de produceret på en miljørigtig og forsvarlig måde.

 • Uden skadelige stoffer og kemi
 • Uden gift og lugt
 • Nemt at vaske af
 • Nemt at forme med
 • Miljøvenligt!

Når modellervoksen er produceret uden skadelig kemi og andre ubehagelige tilsætningsstoffer, sker der ikke noget ved hvis man kommer til at smage på voksen. Heldigvis smager modellervoks ikke godt, så forhåbentlig indbyder det ikke til at erstatte frokosten 🙂

Hvornår kan børn lege med modellervoks?

 • Fra 1 år – med voksenopsyn

Børn i vuggestuen har stor glæde af at forme den sjove voks og det er lærerigt for dem at lave fine figurer i forskellige farver.

Modellervokssæt: Kagesæt 

Lav lækre og sjove kager med dette modellervoks sæt. Sættet indeholder 5 bøtter á 28 gram. Derudover får du en rulle, modellervoks kniv og gaffel, en sprøjte, samt en tallerken man kan servere kagerne på.

Lue myös:   Legetøj nyfødt og baby | Godt legetøj til baby

 

Modellervokssæt: Ismaskine

Der medfølger 5 bøtter ä 56 gram i modellervokssættet. Her får du en sjov ismaskine, så i kan lave sjove og kreative is, puntet med alverdens krymmel. Udover ismaskinen og modellervoksen medfølger der små skåle.

 

Lav flotte 3D billeder af modellervoks

Med dette modellervokssæt kan der laves 4 sjove billeder med Bjørn og Venner fra Djeco, alle med 3D effekt. Modellervoksen lufttørrer, så billedet kan hænges op på børneværelset, eller måske glæde en bedsteforældre med mesterværket.

 

Ailefo: Økologisk modellervoks

Her er det første økologiske modellervoks i Europa er fra mærket Ailefo, og det forhandles hos Sundleg. Den produceres på Bornholm. Det fås i flere forksellige størrelser og prisgrupper.

5 x 160 gram økologisk modellervoks. 219 kr. Osta täältä

 • Osta täältä
 • 100 % økologisk
 • 100 % levnedsmiddelgodkendte råvarer
 • Ingen parfume eller parabener
 • Testet og godkendt!

Den økologiske modellervoks er udelukkende fremstillet af økologiske påvarer. I udviklingen af dette modellervoks er der taget hensyn til Kemilex retningslinjer og med Astma Allergi forbundet.

Køb nemt økologisk modellervoks her

Den store pakke med 5 bøtter á 560 gram. Osta täältä

Modellervoks uden tilsætningsstoffer

Modellervoksen er så ren, at den faktisk kan smages på. Det sker der ikke noget ved. Dog smager modellervoksen heldigvis ik

ke godt, så baby ikke fristes til at spise det hele.

De specielle økologiske planteolier betyder, at Ailefo økologisk modellervoks føles meget blød. Selv de mindste hænder har let ved at ælte og lege med modellervoksen.

Farverne er også helt 100% naturlige og emballegen miljøvenlig!

Lue myös:   Täältä löydät halpoja Plus Plus -laattoja

 

Modellervokssæt med prinsesser

Sjov æske med modellervoks sæt, som man kan forme små prinsesser af eller andre spændende figurer. Modeelervoksen fra Djeco er i god kvalitet, og nem at vaske af fingrene efter brug.

 

Billigt modellervokssæt – kun 17,95 kr.

Har du ikke lyst til at hive den store pengepung op ad lommen, så er der her et godt modellervoks sæt du kan overveje. Det koster ikke særlig meget, og børnene vil med garanti more sig med de sjove “pølser”, i forskellige farver.

 

0,5 kg. modellervoks i naturlige materialer

Her får du masser af modellervoks for pengene. Et halvt kilo af sjov voks i 8 farver: hvid, gul, blå, rød, grøn, lilla, grå og sort. Modellervoksen er meget blød, og derfor nem at forme og lege med for selv de mindste børn.

Modellervokssæt: Startsæt

Her er et godt sæt, som det første modellervoks. Det indeholder 6 bøtter á 56 gram, 12 udstiksforme, 2 stencils med mønstre og en maskine til at presse modellervoksforme ud med.

I denne pakke med både voks og redskaber, er det lige til at gå i gang med legen!

 

Derfor er modellervoks godt legetøj

Modellervoks er en god leg af flere forskellige årsager. For det første appellerer det til børnenes fantasi. De kan skabe lige hvad de vil med den klistrede masse. Derudover har modellervoksen forskellige farver, hvilket selvfølgelig stimulerer synssansen og hjælper de små med at skelne farverne fra hinanden.

Lue myös:   Drengelegetøj 3 år - Sejt drengelegetøj til den 3 årige

Modellervoksen formes med hænderne eller redskaber. Det styrker og udvikler finmotorikken, og udover det så stimulerer det følesansen når børnene rører ved og former den klistrede masse.

 • Appellerer til fantasien
 • Farvegenkendelse
 • Styrker finmotorikken
 • Stimulere følesansen

At lege med modellervoks er en hyggelig aktivitet, som også er populær i vuggestuer og børnehaver. Børnene elsker det, og synes det er sjovt at være med.

 

Sådan laver du selv modellervoks

At lave modellervoks selv, er både nemt og billigt.

At lave modellervoks selv er et sjovt og hyggeligt projekt, som junior uden tvivl vil synes om. På en våd regnvejrsdag, er det den perfekte aktivitet. Du skal bruge:

 • Ruukku
 • Lusikka
 • 5 dl. økologisk hvedemel
 • 3 dl hienoa suolaa
 • 2 rkl. öljy
 • 2 ruokalusikallista sitruunahappoa (saatavana Matasta)
 • 5 dl vettä
 • Hedelmien väri tarpeen mukaan

Sekoita ensin jauhot, suola, sitruunahappo, öljy ja vesi pannulla. Kuumenna seos ja sekoita huolellisesti lastalla. Voit myös käyttää taikinakoukulla varustettua sauvasekoitinta. Kun muovailusavi on paksuuntunut, ota kattila pois liedeltä.

Tag derefter massen ud på bordet, og ælt den grundigt igennem.

Herefter kan du tilsætte frugtfarve, hvis du har lyst.

Kilde: Experimentarium

Nyttig viden!

Modellervoksen kan holde sig op til 3 mdr. hvis det opbevares i køleskab i en lukket pose. Du kan godt smage på modellervoksen – men smagen kan diskuteres – ifølge Experimentarium 🙂