Med sommeren kommer skønne strandture for hele familien. Børnene lærer meget af at lege på stranden, og til det skal de naturligvis bruge strandlegetøj. Her har vi skrevet om godt legetøj til stranden, som er sjovt for børnene at medbringe. Strandlegetøjet skal kunne tåle store mængder sand og vand og i øvrigt være nemt at medbringe på turen.

Læs også om hvorfor et strandtelt og et par badesandaler eller strandsokker er en god ide til strandturen.

Sisällysluettelo

Det bedste strandlegetøj til børn

En liste med hvad du skal tjekke, når du leder efter det bedste strandlegetøj til børnene.

  • Legetøjet skal kunne holde til sand og vand
  • Legetøjet skal være nemt at tage med sig på tur
  • Strandlegetøj skal være egnet til at bruge sammen med vand, sten osv.

Det er værd at huske at strandlegetøjet skal være til at tage med sig på tur. Her er det oplagt med legetøj, som ikke fylder for meget og som børnene eventuelt selv kan bære til og fra bilen. Når man skal på stranden med børnene har man rigeligt at slæbe på, og det er derfor fornuftigt at minimere slæbet med noget praktisk strandlegetøj, som samtidig ligger op til meget sjov.

Se et udvalg af godt legetøj til stranden og andet nyttigt på strandturen til børn nedenfor.

Sød badeand

Et badedyr er nok blandt det mest oplagte strandlegetøj. Den er sjov at have med i vandet, fordi man kan ligge ovenpå den og flyde rundt. Samtidig yder den en god og praktisk sikkerhed for børnene, når de bader, da det med et badeyr er nemmere at holde sig oven vande. Denne er sjov, da den er udformet som en sød badeand. den har en åbning, så ma nikke behøver at tage den over hovedet, men blot kan “klemme” den på. Set hos Lirumlarumleg.

Fiskenet – fang krabber og andet sjovt i vandkanten

Det er ikke sikkert det vrimler med dyr på en befolket badestrand, men børn kan alligevel få meget sjov ud af dette fiskenet. Det er en billig måde at skabe masser af mulighed for læring og udforskning af naturen. Børnene kan fange gamle krabber eller måske sten eller vandmænd i fiskenettet. Kan købes hos Lirumlarumleg i flere farver.

Folbar spand – meget nem at have med på tur

En spand er uundværlig på strandturen. Denne udgave er ekstra smart som strandlegetøj, da den kan foldes sammen og er dermed meget nem at have med i bilen eller lignende, uden at den optager særlig meget plads. Spanden er nemlig i et blødt materiale, som også gør den sjov for børnene at lege med. Den kan købes täällä, hvor du kan vælge mellem mange farver.

Meget stort badedyr – det sejeste strandlegetøj!

Hvis du gerne vil skabe lidt opmærksomhed omkring dig selv, så er denne enhjørning et godt valg. Det er et badedyr som man kan have med stranden. Det er meget stort og har fint plads til en voksen som det ses på billedet. Badedyret er meget farvestrålende og det kræver nok en pumpe at få luft i det, hvis man ikke vil miste pusten helt. Den er set til 599,95 kr. her.

Freesbee – den oplagte leg på stranden

En freesbee er et meget enkelt stykke legetøj, der allivevel kan give uendelig mange sjove stunder på stranden eller i det hele taget udenfor. Den flyver forskelligt alt efter vind, og hvem der kaster, og det er en leg som synes sjov for både børn og voksne i alle aldre. En nem og billig måde at skabe timevis af leg på stranden.

Husk solcremen…

En solcreme er naturligvis uundværlig på stranturen. Hvis I ikke allerede har en, er denne lækre solcreme værd at overveje. Den har højeste beskyttelse og er egnet til børn.

Cementblander – sjov at lege med på stranden

Sjov cementblander til at lege med sand og vand. Legetøj til stranden skal gerne være er vel nok blandt det bedste udendørs legetøj. At lege i på stranden er et stort hit for børn i alle aldre. På stranden kan kreativiteten i den grad udfolde sig, og det er skønt for børnene at lave sandkager og sandslotte. I cementblanderen kan man blande sand og vand og på den måde lave sit eget cement. Et sikkert hit som legetøj på stranden.

Haveredskaber til børn

Børn elsker at grave huller og rive i sandet. Disse haveredskaber i børnestørrelse vil derfor helt sikkert blive et hit som strandlegetøj. Sættet indeholder to skovle og en rive. Så der er rig mulighed for at gå i gang med at grave huller og rive i sandet på stranden. Disse fine haveredskaber til børn er ikke er skarpe i kanterne, og skafterne er afrundede. Samtidig har de naturligvis en børnevenlig størrelse så børnene nemt kan håndtere dem, når de leger.

Ringspil til stranden

Et ringspil er en virkelig god ide at medbringe på stranden sammen med det andet strandlegetøj. Dette legetøj giver nemlig mulighed for at flere børn eller hele familien kan lege sammen og have det sjovt. Ringspillet her er særlig godt til børn, da det har flotte farver og figurer som gør det ekstra spændende.

En spand og skovl er et kæmpe hit på stranden

En sæt som dette med en spand og skovl, er det perfekte strandlegetøj. Det kan de fleste børn få virkelig meget tid til at gå med. Man kan skovle sand med skovlen og ski sandet med den medfølgende så. I sættet får man en spand, en skovl, en si og to fine figurer som man kan bruge til at lave sandkager eller sandslotte. De kan også bruges til at putte vand i og tømme igen. Vælg mellem flere forskellige farver täällä.

Skildpadde trillebør med masser af tilbehør

Denne søde trillebør er blandt det mest populære strandlegetøj hos forhandleren Only4Kids. Det er næsten altid et hit for børn at læsse legetøj op i en beholder som de så kan køre  rundt. Denne trillebør er i plastik, så den er ikke så tung, og derfor mulig at trille rundt med for selv de mindste. Materialet gør den også nem at vaske, og den er ikke tung at bære rundt på. Med til trillebøren hører der forskelligt tilbehør som også er sjovt legetøj til stranden eller sandkassen derhjemme.

Lue myös:   Hummel-takki lapsille | Parhaat Hummel-takit | Parhaat Hummel-takit

Badebolde til vand og land

Sjove badebolde er perfekte til at have med på stranden. Et par små sjove bolde som disse kan bringe meget glæde både i vandet og oppe på stranden. De sjove bolde er lette og fyldt med luft, og vil derfor flyde ovenpå vandet. De kan købes billigt her

Badedyr til stranden

For at det skal være rigtig sjovt at lege i vandet, så er det oplagt med sjovt vandlegetøj og badedyr, som man kan tage med ud og svømme, når man er på stranden. Et badedyr giver også tryghed når barnet bader, da det fungerer godt til at holde fast i og nemmere blive ovenvande. Derudover er det nemmere for forældrene hele tiden at have øje på barnet, når de har et stort badedyr med sig. Et godt tip er at binde en snor i badedyret som også sidder fast på barnet. På den måde undgår man den farlige situation hvor et barn jagter sit badedyr ud mod åben hav, og ender med at komme alt for langt ud.

Stor haj – et sjovt badedyr

Badedyret pustes nemt op, og vupti så har barnet en skøn legekammerat til poolen. Hajen her kan bruges både til leg men også som støtte, hvis barnet føler sig mere tryg med noget at holde i mens han eller hun leger i poolen. Køb hajen eller et andet badedyr  lige her.

Badevinger – når man skal lære at svømme

Hvis barnet endnu ikke er helt tryg ved at svømme rundt i vandet, så er et par svømmevinger en god investering. Det hjælper barnet med at holde sig oppe, og er en rigtig god støtte når barnet skal lære at plaske rundt på lidt dybere vand. De giver barnet en tryghed og ekstra støtte. Vingerne er ideelle at bruge hjemme i poolen hjemme i haven, eller i svømmehallen, som en god støtte og en tryg start. Vingerne kan også tages med på ferie. Du kan købe svømmevingerne billigt täällä. 

Strandtelt til børn – perfekt for de mindste babyer & børn

Et uv strandtelt er en super praktisk opfindelse, som gør strandturen langt mere behagelig for både baby og forældre. Et strandtelt med uv beskyttelse giver et skønt og køligt skyggested, hvor baby kan ligge trygt og godt uden at blive udsat for solens farlige stråler. Du kan læse meget mere om strandtelte her.

Pop up uv strandtelt med god ventilation

Her er et rigtig godt strandtelt, som er nemt at folde sammen og klappe op igen. Du skal blot tage det ud af pakken, og så åbner det sig selv. Teltet er forsynet med god ventilation, da det har insektnet i alle åbninger. Teltet er meget nemt at slå sammen, med en smule øvelse, og kan medbringes i en lille praktisk taske. Teltet har en uv beskyttelse på 50+, hvilket er den højeste beskyttelse. Her ses det i en flot grøn farve. Set til 398 kr. hos Babygear.

Smart rejseseng med uv beskyttelse – perfekt på stranden

Denne smarte rejseseng til baby er virkelig praktisk, da den også kan bruges som beskyttelse mod solen når I er på stranden. Den er nem at slå op, da teltet fungerer som et pop up telt til baby. Der er derfor ikke noget med at stå og bøvle med teltet, det retter sig selv ud på få sekunder. Strandtetltet egner sig bedst til babyer på 6 mdr. eller derunder. Når baby først har lært at sætte sig op, vil han eller hun hurtigt kunne vælte teltet, men til de små er sengen meget anvendelig, især hvis man er glad for dejlige strandture. Rejsesengen / uv teltet til baby er set hos Pixizoo til 356 kr. Vælg mellem flere farver.

Lue myös:   Legetøj 2 år | Det bedste legetøj til børn 2 år | Køb legetøj online

Brug badesandaler på stranden – perfekte til børn

Badesandaler er perfekte til strandturen, så barnet ikke slår sig på de skarpe sten eller det brænder sig på varmt sand. De er også meget anvendlige i svømmehaller eller ved en pool, hvor børnene får bedre fodfæste med et par sandaler. Badesandaler er lavet til at bruge på stranden, så de må gerne blive våde. For eksempel disse flotte Adidaksen uimasandaalit. De sidder godt fast på barnets fod på grund af nettet, der går helt op omkring anklen. Badeskoene er i et hurtigttørrende materiale, så barnets fødder hurtigt tørrer efter en tur i vandet. Sålen er utrolig fleksibel, og går lidt op om snuden og beskytter den.

Uimakengät maksavat 199 kr. täällä.

Se mange flere badesandaler og badesko til børn her.

Det bedste strandlegetøj til børn

Børn har alle dage elsket at lege på stranden, hvor der er masser af sand og vand. Her er der virkelig mulighed for at udforske sten og dyr, blive snavset til og så videre. Med godt strandlegetøj til børn, kan der gå timevis med at lave sandslotte eller plaske med vand. Ofte skal der ikke mere end en spand og en skovl til at underholdende børnene på stranden. Sjov legetid på stranden er med til at udvikle børnene, og de lærer en masse om naturen samtidig med at de bruger deres sanser. Det bedste legetøj til stranden er naturligvis i god kvalitet og holdbart, da strandlegetøj skal kunne holde til at blive vådt og snavset i højere grad end det legetøj man bruge inde i stuen eller på børneværelset. Det skal kunne tåle både sand og vand.

Det skal du vide om strandlegetøj og andet udendørs legetøj

Når du køber strandlegetøj er det ikke ligegyldigt hvilket du vælger. Først og fremmest skal det være godt egnet til brug på stranden, hvor der er masser af sand og vand. Det vil sige at det gerne skal være kraftigt i materialerne, så der ikke kan sætte sig sand og andet snavs for mange steder, der kan medføre at legetøjet ikke virker. Udover det, skal det kunne tåle en god omgang vand, da børnene jo skal bruge legetøjet ved stranden og vandet. Sidst men ikke mindst skal det naturligvis være sjovt at lege med på stranden, og ligge op til sjove lege med sand, vand og sten.