Børn elsker at være ude og lege med udendørs legetøj. Det kan være mindre udendørs legetøj som spil, bolde eller sandkasselegetøj, som der kan gå mange sjove timer med. Har I en stor have er der mulighed for at have noget af det større udendørs legetøj som hoppeborge, sandkasser eller trampoliner.

Sisällysluettelo

Sisällysluettelo

Klik for at læse mere om det forskellige udendørs legetøj til børn.

Sjovt udendørs legetøj til børn

Her finder du en liste med en masse spændende udendørs legetøj, så I kan få mange hyggelige og sjove timer til at gå med udendørs leg.

Børn elsker at lege ude hele året, men især forår og sommer er det skønt at være ude og få sol og frisk luft. Udenfor har børnene mulighed for at bruge deres krop, og få deres sanser stimuleret. Hvis i ikke har en have, kan det være ne god idé at anskaffe noget udendørs legetøj, som I kan tage med ned på en legeplads eller i en park. Det kunne være en juoksupyörä eller et ringspil.

Foldbar trampolin

Trampoliner er blevet noget af det mest populære udendørs legetøj til børn. Børnene elsker at hoppe og lave tricks på trampolinen. Der er virkelig mange forskellige trampoliner at vælge i mellem. Denne model er ikke så stor, og fylder derfor ikke så meget i haven. Denne trampolin kan bruges af hele familien, da den er meget stabil. Samtidig fylder den ikke meget – og så kan den endda foldes sammen, så den er nem at transportere. Med denne trampolin får du meget for pengene.

Billigt udendørs legetøj, der ikke fylder meget

Er pladsen trang i haven, eller har I allerede rigeligt der fylder, så er det rart at man kan få noget udendørs legetøj til børn, der ikke fylder meget men samtidig er sjovt at lege med udenfor. Her har vi samlet en række mindre ting, som også er billigt udendørs legetøj til børn.

Stor lastbil med lad

En stor legetøjslastbil, der er lavet til at lege med udendørs. Lastbilen har store, solide hjul samt et lad der kan tippe. Den kan køre fint henover både græs og sand. Skønt udendørs legetøj til børn i flere aldre.

Lille grøn rutsjebane

En lille rutsjebane er sjovt udendørs legetøj til børn, der kan give mange sjove stunder i haven om foråret og sommeren. Børnene kan selv kravle op og rutche ned af den sjove grønne rutsjebane, der ligner en krokodille. Fordi den er i plastik, er den ikke særlig dyr og tilmed nem at flytte rundt på. Det er praktisk hvis græsset skal slåes eller det er blevet vinter.

Ringspil – sjov leg for hele familien

Et ringspil er skønt, fordi man kan være sammen om det. Både voksne og børn kan være med. Det træner koordinationen og farvegenkendelsen samt balanceevnen. Ringspillet er hyggeligt at tage frem til grillfesten eller en anden sommerfest.

Balancesten – kan bruges både inde og ude

Balancestenene kan bruges af børn i stort set alle aldre. Det er et rigtig godt stykke mototik legetøj, der også fungerer som udendørs legetøj til børn. Lig dem op jorden, og leg jorden er giftig eller fangeleg. Der er masser af muligheder med de sjove balancesten. Pris: 479 kr.

Farvekridt – kreativ leg udenfor

At tegne med kridt på fortorve og veje er noget af det mest kreative udendørs legetøj. Hvem husker ikke barndommens hinkebaner? Kridt koster ikke særlig meget, og børnene kan lege med dem i mange timer. Disse kridt kan købes til kun 39,95 kr.

Kongespil – sjovt udendørs spil for hele familien

Se hvem der først vælter kongen med det klassiske spil, der stammer helt tilbage fra vikingetiden. Spil er rigtig godt udendørs legetøj, da man kan være flere om det, og det får børn og voksne til at være fysisk aktive. Pris 199 kr.

Trampoliner – det mest populære udendørs legetøj til børn

Der findes trampoliner til stort set alle behov. Man kan få små og billige trampoliner, der ikke fylder meget i haven. Det er også muligt at købe mini trampoliner til børn helt ned til 2 år. Hvis trampolinen skal bruges af større børn, vil I få mest glæde af en stor trmapolin med nogen rigtig gode fjedre, som for eksempel en Berg trampolin.

og de store professionelle trampoliner, der virkelig giver mulighed for at hoppe og springe på et højere niveau. Når du vælger trampolin, skal du overveje:

  • Hvor meget plads har du?
  • Skal trampolinen bruges inde eller ude?
  • Hvor meget må trampolinen koste?
  • Er dit barn er nybegynder, eller er mere øvet?

Herpå siden har vi listet en forskellige trampoliner.

Foldbar trampolin

Denne trampolin er ret populær, da den ikke fylder derfor ikke så meget i haven, men alligevel giver rig mulighed for at hoppe. Den kan bruges af hele familien, da den er meget stabil. Trampolinen kan foldes sammen, så den er nem at transportere, eller pakke væk i vinterhalvåret. Med denne trampolin får du meget for pengene.

Stor trampolin med sikkerhedsnet

Diameter 427 cm, maks belastning 150 kg.

Denne store trampolin er fra mærket Salta. Her er der tale om en trampolin, der uden problemer har plads til flere børn og voksne på én gang, på grund af den høje maks belastning på 150 kg. Salta trampolin til børn har en kraftig pulverlakeret stålramme, der gør stellet rustfrit, forlænger levetiden. Trampolinen kan derfor uden problemer stå ude hele året.

Lue myös:   Maatila ja maatilan eläimet | Lasten lelut

God sikkerhed til børnene

Trampolinen fra Salta har en bred og kraftig kantmåtte, der er 29 cm bred og 25 mm tyk. Måtte er ekstra lang og sikrer, at det ikke er muligt for børnene at komme i direkte kontakt med fjedrene. Sikkerhedsnettet har vist sig at være meget effektivt til at forhindre trampolin ulykker, da man ikke kan falde ned.

Trampolin til børn i super god kvalitet

Størrelse: medium trampolin på 244 cm i diameter | Maks belastning: 100 kg.

Her er den perfekte trampolin til dig, der er ude efter en i god kvalitet men uden at den fylder for meget eller koster spidsen af en jetjager. Trampolinen er god til børn. den har tykke og robuste ståldele og 48 fjedre, hvilket giver en god hoppeoplevelse. Der medfølger dansk samlingsvejledning og manual, og du får gratis fragt ved køb af trampolinen hos Sundleg.

Mini trampolin med Thomas Tog

En sød mini trampolin, som er ideel til de mindste børn helt ned til 2 år. Trampolinen har billede af det populære Thomas tog, som er kendt og elsket fra TV.

Gyngestativ med rutsjebane / udendørs legeplads

Et gyngestativ med rutsjebane er nok ethvert barns drøm at kunne lege på i sin helt egen have. Her er der virkelig mulighed for at få brændt noget krudt af. Hvis man ikke har plads eller råd, kan mindre dog også sagtens gøre det. En lille babygynge til 200 kr., kan skabe mange sjove stunder for børnene. Se eksempler på begge dele nedenfor.

Stort gyngestativ med rutsjebane

Her er et luksus gyngestativ til forældre, der ønsker en oase i haven til deres børn. Gyngestativet har udover to gynger, også en rutsjebane og en trappe. Gyngestativet er en god investering i udendørs legetøj til børnene, der uden tvivl vil få glæde af det i mange år. Gyngestativet er i fantastisk kvalitet, og kan holde til flere generationer.

Babygynge

Rigtig god begynder- gynge som babyer kan bruge så snart de selv kan sidde i oprejst. Din baby vil nyde at være udenfor og lege, og gynge på den sjove gynge. Pris 200 kr

Sansegynge til baby og børn

En sansegynge har især de helt små glæde af. De kan nemlig ligge ned på den og nyde de gyngende bevægelser. Sansegyngen kan med fordel bruges udenfor i sommerhalvåret. De større børn har også meget glæde af den som udendørs legetøj, da de kan sidde flere på den og gynge sammen.

Sandkasse til børn

At lege med sand i en sandkasse er en skøn og sjov leg for børn. En sandkasse behøver ikke være særlig dyr eller fylde meget, men kan give masser af sjov alligevel. Her finder du eksempler på forskellige sandkasser til børn.

Hiekkalaatikko kannella

Flot og praktisk sandkasse i træ. Sæderne brugt som låg, når sandkassen ikke er i brug. Det forhindrer katte i at besørge i sandkassen, og holder snavs og blade ude. Den er produceret i lærketræ, som er den bedste træsort til sandkasser.

Set til 996,90 kr. hos 10-4 byggemarked.

Sandkasse i træ

Sandkasse i virkelig god kvalitet. Sandkassen er lavet af kraftige trykimprægnerede brædder. Disse har en lang holdbarhed, selv i det danske vejr. De kræver mnimun af vedligeholdelse, og holder sig pæne i op til 20 år.

Hjørnerne er lavet af  robust UV resistent plast, så de ikke bliver bleget af solen. På alle sider af sandkassen er der komfortable sæder, hvor børnene kan sidde. Alle hjørner er afrundende.

– Højde: 28 cm.
– Længde: 60 cm.

Det bedste udendørs legetøj til børn

Børn har alle dage elsket at lege udenfor. Her er der virkelig mulighed for at løbe stærkt, blive snavset til og så videre. Med udendørs legetøj til børn, kan der gå timevis med at lave sandkager eller lege på gyngestativet. Ofte skal der ikke mere end en spand og en skovl til at underholdende børnene uden for. Sjove udendørs lege er med til at udvikle børnene, og de lærer en masse om naturen samtidig med at de bruger deres sanser. Det bedste udendørs legetøj til børn er naturligvis i god kvalitet og holdbart, da udendørs legetøj skal kunne holde til at blive vådt og snavset i højere grad end det legetøj man bruge inde i stuen eller på børneværelset.

Her på siden har vi listet udendørs legetøj til børn til ethvert behov. Selvom man ikke har en have, så kan man sagtens få meget glæde af udendørs legetøj. Så er det blot en god ide at købe noget udendørs legetøj, der ikke fylder så meget og er nemt at tage med sig rundt. Så kan man sagtens medbringe legetøjet til en offentlig sandkasse eller lignende og lege masser af sjove udendørs lege.