Det er sundt for børnene at komme ud og lege, og de elsker at lege udenfor. Til det kan det bedste udendørs legetøj give stor glæde, og anledning til timevis af leg. Her har vi udvalgt en række af det bedste udendørs legetøj 3 år, da 3 årige har en perfekt alder til at lege ude i haven eller på en legeplads. Med et udvalg det bedste udendørs legetøj 3 år,  kan børnene lege og hygge sig udenfor-

Se det bedste udendørs legetøj 3 år nedenfor!

Sisällysluettelo

Stor gravemaskine til sandkassen

En stor og flot gravemaskine, der er perfekt at grave med sand i sandkassen. Gravemaskinen har en god størrelse, så den virkelig kan bruges til at skovle sand med den store grab. Den er blandt det bedste udendørs legetøj til børn, når det skal bruges til leg i sandkassen.

En sej elbil

Elbiler til børn er hurtigt blevet meget populære som udendørs legetøj. Elbilerne er sjove fordi børnene selv kan komme fremad. Børn på 3 år kan få stor glæde af en sej elbil, og derfor er det et godt bud på det bedste udendørs legetøj 3 år. Børnene ser super seje ud, når de ræser afsted i deres lille elbil. Der er mange forskellige elbiler at vælge i mellem, både BMW, Ferrai eller andre mærker. Elbilerne er skønne at ræse omkring i, i haven på en varm sommerdag!

Hoppeborg med vandland

En stor hoppeborg som denne må være noget af det bedste udendørs legetøj 3 år! Her er der masser af mulighed for leg og bevægelse, og endda med et lille vandland som det ses i denne udgave. Hoppeborgen forhandles hos 10-4 Rakennusmarkkinat, hvor du også kan se mange flere varianter. Denne har en sjov rutchebane og en lille pool med vandpistol. På en varm sommerdag, kan børnene bruge hele dagen med at lege på hoppeborgen.

Trillebør til børn

Børn elsker at lave det samme som deres forældre. En fin trillebør i børnestørrelse, er derfor noget en 3 årig vil elske at gå rundt med derhjemme i haven. Denne trillebør er rød, men fås også i andre farver. Den koster blot 175 kr., og kan give anledning til meget sjov og havearbejde for børnene. Perfekt udendørs legetøj 3 år.

Farve til sand i sandkassen

Nu kan det blive endnu sjovere at lege med sand i sandkassen. Med dette sjove sæt er det nemlig muligt at farve sandet. Det er nemt og hurtigt at farve sandet, og farven indeholder ingen giftige stoffer. Et sjovt udendørs legetøj til 3 årige, eller alle andre aldre. De fleste børn elsker at lege i sandkassen, og dette sæt vil da bare gøre det endnu sjovere.

Puky løbecykel med to hjul

Når vi snakker løbecykler, er dem fra mærket Puky blandt de mest populære. De er i rigtig god kvalitet, og minder utrolig meget om en rigtig cykel. Det er med til at forberede børnene til den dag hvor de skal lære at cykle på en cykel med pedaler. Denne udgave er en tohjulet løbecykel i lyserød, men fås i mange farver. Der er også en variant med fire hjul. Puky løbecykler forhandles mange steder, blandt andet hos Lirumlarumleg ,  Børn i Balance tai Cykelpartner.

Lue myös:   Lelut ilman kemikaaleja ja ftalaatteja

Haveredskaber til børn

Disse fine haveredskaber fra Vilac er perfekte som udendørs legetøj til 3 årige. De giver børnene mulighed for at lave det samme som forældre, hvilket altid er et hit. Med i sættet er der en hakke, en skovl, en rive og et par havehandsker. Så er det bare med at gå i gang med at ordne have.

Stor rød lastbil med gult lad

En stor legetøjslastbil, der er rigtig godt udendørs legetøj 3 år. Den er nemlig lavet til udendørs brug. Lastbilen har store, solide hjul samt et lad der kan tippe. Den kører fint på både græs og sand. Skønt udendørs legetøj til 3 årige eller andre aldre.

Hyggeligt picnicbord i plastik

Rigtig sødt lille bord til børn. Her kan børnene sidde og lege eller spise en mad. Bordet er i plastik, og er blåt og grønt. Det er nemt at tørre af, og bordet vejer ikke særlig meget. Derfor er det nemt at flytte rundt på, hvis der for eksempel skal slås græs eller børnene ønsker at sidde et andet sted.

Lille sandkasse til 599 kr.

En sandkasse er nok blandt det mest populære udendørs legetøj. En sandkasse kan bruges af børn i stort set alle aldre, da den giver mulighed for virkelig mange lege. En god sandkasse i træ behøver heldigvis ikke at koste en formue. Denne model fra Sundleg   er endda bæredygtig og fremstillet i virkelig god kvalitet. I sandkassen kan børnene lege dagen lang, og lave sandkager og sandslotte. Det er en god ide at placere sandkassen i et skyggeområde, eller alternativt under en parasol, så børnene ikke sidder for længe i den skarpe sol.

Stor pedaltraktor – sjovt udendørs legetøj 3 år!

Denne flotte pedaltraktor vil være et hit som udendørs legetøj til børn. På traktoren kan børnenen køre omkring ved at træde i pedalerne, lidt ligesom på en trehjulet cykel. Denne traktor er godkendt til børn fra 3 år, så den er perfekt som udendørs legetøj 3 år. Det er ikke billigt udendørs legetøj til børn med prisen på 1.449 kr., men til gengæld får man et stykke udendørs legetøj i fantastisk kvalitet, som kan holde til mange års leg og sjov. Traktoren er produceret i Frankrig og fra mærket Falk, som kun laver produkter i høj kvalitet.

Mangler du sand til sandkassen?

Gadekridt

Gadekridt som disse er næsten et must blandt udendørs legetøj til børn i næsten alle aldre. Det er en simpel og billig måde at give børnene mulighed for timevis af sjov. At lege med kridt kan lade sig gøre uanset om man har egen have eller ej. Det udfordrer kreativiteten at tegne med gadekridt, hvor der er noget mere plads til at udfolde sig end på et almindelige stykke papir. Man kan for eksempel lave hinkebaner eller spille spil. Dette udendørs legetøj 3 år kan man sagtens være flere om at lege med.

Rendegraver – Til brug i sandkassen

En stor rendegraver, som er særlig sjov at lege med i sandkassen. Rendegraveren kan rigtig skovle sandet rundt, og måske hjælpe til at bygge flotte sandslotte. Den kan dog også bruges andre steder udenfor, end lige i sandkassen. Den er et stykke udendørs legetøj, som der garanteret vil blive rift om hvis man har flere børn. Rendegraveren forhandles hos Only4kids, hvor der også er mange andre spændende maskiner til sandkassen.

Foldbar trampolin

Trampoliner er bestemt blandt det bedste udendørs legetøj 3 år, og til mange andre aldre. Børnene elsker at hoppe og lave tricks på trampolinen. Der er mange forskellige trampoliner at vælge i mellem, nogen er store og andre er små og praktiske. Denne model er ikke så stor, og fylder derfor ikke så meget i haven. Trampolin kan bruges af hele familien fordi den er meget stabil. Samtidig fylder den ikke meget – og så kan den endda foldes sammen, så den er nem at flytte, eller pakke væk om vinteren. Med denne trampolin får du meget for pengene.

Trampoliner – Super populært udendørs legetøj til børn

Der findes trampoliner til næsten alle behov. Man kan få mindre og billige trampoliner, der ikke taget meget plads i haven. Det er også muligt at købe mini trampoline som børn helt ned til 1-2 år kan lege på. Der er selvfølgelig også muligheden for de store professionelle trampoliner. Disse koster mere, men giver til gengæld mulighed for at hoppe og springe på et højere niveau. Når du vælger trampolin, skal du overveje:

  • Hvor meget plads har du?
  • Skal trampolinen bruges inde eller ude?
  • Hvor meget må trampolinen koste?
  • Er dit barn er nybegynder, eller er mere øvet?

Lille grøn rutsjebane

En lille rutsjebane er sjovt udendørs legetøj 3 år, der kan give mange sjove stunder i haven om foråret og sommeren. Børn på 3 år kan få meget glæde af denne sjove rutchebane, der ligner en krokodille. Børnene kan selv kravle op og rutche ned af den sjove grønne rutsjebane. Fordi den er i plastik, er den ikke særlig dyr og tilmed nem at flytte rundt på. Det er praktisk hvis græsset skal slåes, eller det er blevet vinter og den skal pakkes væk. Rutchebanen er ikke så stor, og kan derfor godt være indenfor, hvis man har pladsen til dette.

Lue myös:   Børnecykler | De bedste børnecykler

Gul gravemaskine og hjelm – perfekt til leg i sandkassen

Denne seje gravemaskine vil garanteret blive et hit for ethvert barn, der elsker store maskiner, som for eksempel aktorer og gravkøer. Den er perfekt i størrelsen til et barn på 3 år. Barnet kan sidde ovenpå gravemaskinen, og styre gravemaskinen via håndtag. På den måde kan der flyttes meget sand eller andet rundt. En sjov leg, som der kan gå meget tid med. Bag på gravkoen er der en lille vogn, så der også er plads til at fragte ting rundt. Gravkoen har en god balance, og vælter ikke. Med den tilhørende hjelm er der alt hvad barnet skal bruge for at lege udenfor. Sejt udendørs legetøj 3 år.

Det skal du vide om udendørs legetøj

Sådan vælger du det bedste udendørs legetøj 3 år

Når du køber udendørs legetøj er det ikke ligegyldigt hvilket du vælger. Først og fremmest skal det være godt egnet til udendørs brug. Det vil sige at det gerne skal være kraftigt i materialerne, så der ikke kan sætte sig skidt og snavs for mange steder, der kan medføre at legetøjet ikke virker. Udover det, skal det kunne tåle en god omgang vand og fugt, da regnvejr jo er uundgåeligt i den danske sommer. Opbevares det udendørs legetøj i kasser eller skure om vinteren, hvor forholdene ikke nødvendigvis er tørre, så vælg noget legetøj med en god holdbarhed der tåler fugt. Sidst men ikke mindst skal det naturligvis være sjovt at lege med udenfor, og ligge op til sjove udendørs lege.

Det bedste udendørs legetøj 3 år – tjekliste

En liste med hvad du skal tjekke, når du leder efter det bedste udendørs legetøj 3 år.

  • Legetøjet skal kunne holde til vind og vejr
  • Det udendørs legetøj skal passe til jeres have / eller hvor det nu skal bruges
  • Udendørs legetøj 3 år skal ligge op til sjove lege udenfor

Børn på 3 år har en alder, hvor de efterhånden begynder at forstå mange ting og sammenhænge omkring dem. Det vil sige at de ved hvordan man bruger for eksempel haveredskaber til børn, eller triller med en trillebør. Derfor skal det udendørs legetøj man vælger naturligvis give barnet mulighed for at lege med det både alene og sammen med voksne. Tænk også over at legetøjet skal passe til jeres have. Hvis I ikke har plads til et legehus, så er der heldigvis mange gode alternativer som for eksempel en spand og en skovl, eller en lille sandkasse.

Hvis du ikke har en have, kan dit barn stadig få stor glæde af udendørs legetøj. Her skal du blot tænke i at det skal have en størrelse som er nem at medbringe til en legeplads, til stranden eller noget helt tredje.