Badesandaler til børn er beregnet til at bruge på stranden, så baby ikke slår sig på de skarpe sten eller det brænder sig på det varme sand. De er også enormt praktiske i svømmehaller eller ved en pool, hvor børnene får bedre fodfæste med et par sandaler. Badesandaler er lavet til at have på, på stranden, så de må gerne blive våde. For eksempel disse badesandaler fra Adidas.

Her har vi taget et kig på et udvalg af de mange badesandaler der findes på markedet, og hvilke situationer de egner sig bedst til

Indholdsfortegnelse

Når I skal vælge badesandaler

Inden i beslutter jer for hvilke badesandaler der er bedst til jeres barn, er det en god ide at gøre sig klart hvor de skal bruges, og ikke mindst hvordan. Helt overordnet bør man overveje om de er til indendørs brug, i for eksempel en svømmehal, eller om de er til strandturene både herhjemme og på ferie.

Til brug på stranden som strandsko

Skal de bruges som strandsko, kan det være en fordel at købe nogen med en lidt kraftigere sål end de såkaldte badesokker. Sålen er mere modstandsdygtig på en strand, hvor der ikke kun er skarpe sten men desværre kan man også være uheldig at støde på en knust flaske, cigaretskodder eller en gemt grill, der gør sandet brandvarmt. Her til en strandsko med en tyk sål beskytte barnets fod effektivt. Et godt valg her kunne være Adidas Perfomance badesko som vises her:

Adidas Perfomance badesko

Rigtig lækre badesko, som er ideele til brug på stranden. De sidder godt fast på barnets fod grundet nettet der går helt op omkring anklen. Badeskoene er i et hurtigttørrende materiale. Sålen er utrolig fleksibel, og går lidt op om snuden og beskytter den. Badeskoene koster 199 kr. lige her.

Vælger du alligevel et par af de bløde badesokker, så vil barnet næsten føle at det går med bare tæer, fordi de er så bløde og lækre. Det giver barnets fod mere frihed, og derudover så er de også meget nemme at tage af og på. Man kan dog risiskere at de falder af en smule nemmere end en egentlig sandal eller mere lukket sko med snøre, og dette er især ærgerligt hvis barnet mister sokkerne ude på havet, hvor de næppe findes igen. Her må man gøre op hvad der passer bedst til budget og det enkelte barn.

Meget bløde og fleksible badesokker

Idelle til svømmehallen, da de er super bløde. De sidder ret godt fast på foden, da de går højt op om anklen. Badesokkerne er blandt de mest populære, og koster 168 kr. lige her. De fås i et væld af forskellige farver.

Læs også:   Solhat til børn | Beskyt mod solen med en solhat

Badesko til svømmehallen

Hvis du skal bruge et par badesko til svømmehallen eller poolen, er det en god ide at vælge nogen af de bløde badesokker. Disse kan børnene nemlig have på i vandet, og selv hvis de falder af, burde de være til at finde igen. Mange af modellerne burde sidde så godt fast om anklen, at de ikke smutter af, men man vil nok være uheldig engang i mellem alligevel. Badesokkerne er nemme for barnet selv at tage af og på, og gør dem mere trygge når de skal færdes fra omklædningsrum til bassin. Samtidig beskytter sokkerne også mod bakterier, som kan give for eksempel fodsvamp eller fodvorter hvis man er uheldig.

Badesko fra Mikk-Line – den billige løsning (89 kr.)

Disse badesko er de mere traditionelle af slagsen, og egner sig bedst til børn på omkring 4 år og opefter, da de godt kan være svære at gå i for de mindste. De er super gode at have på til og fra bassinet. De er beregnet til at blive våde, og vil ikke føles ubehagelige at gå i selvom der kommer vand på. De er en billig løsning sammenlignet med andre badesko, da dette par kun koster 89 kr. lige her.

Prisvindende badesokker til baby & børn

Smarte badesokker, som har vundet Baby Innovation Award 2015, blandt andet fordi sokkerne bliver på, når barnet er ude og bade. Man kan altså have disse sokker på i vandet, og de tørrer hurtigt når man så stiger op igen efter svømmeturen. Sokkerne fås i mange forskellige størrelser, så I kan finde dem der passer bedst til dit barn. Vælg gerne en størrelse større end normalt, da de er små i størrelsen. Badesokkerne koster 168 kr. hos Babygear.

Badesko fra småfolk – bløde badesko fra Småfolk

Disse badesko fra Småfolk er meget lette, og derfor et godt valg af badesko til børn, da det næsten føles ligesom når man går med bare fødder. Badeskoene har en god sål, der beskytter mod varmt sand eller skarpe sten. Sålen er skridsikker, så barnet står fast selvom det færdes i en svømmehal eller lignende. Dog skal gulvet ikke være for ru i overfalden, da sålen ikke kan holde til dette. Disse badesko fås også i lyserøde, og kan købes her til 99 kr.

Læs også:   Trehjulet cykel til børn

Badesko til svømmehal eller pool

Lækre badesko, som er nemme at tage af og på, de er bløde som sokker. De har små gummidutter under sålen, som gør at de står rigtig godt fast. Badeskoene er lavet til at blive på foden, når barnet er i vandet. Badeskoene giver barnet ekstra fodfæste når han eller hun går på gulvet, hvor der ofte er glat. De er meget bløde og er i samme hurtigtørrende materiale som badetøj. De koster 124 kr. lige her – vælg mellem flere farver.

Badesko til børn – vælg mellem mange farver

Disse fine badesko er nemme at tage på grundet deres enkle design. De er perfekte at bruge til og fra bassinet i en svømmehal eller ved en pool. De er meget lette, og er nemme for børnene at gå med. De er også nyttige på stranden, hvor de beskytter barnet mod varmt sand og sten. Disse er et meget populært valg af strandsko, da de kun koster 128 kr. Læs mere og køb her.

Størrelse på badesandaler

Faktisk er de fleste badesandaler ret små i størrelsen, og derfor anbefaler vi at man vælger et eller to numre større end barnet normalt bruger. Det er dog altid en god ide at læse størrelsesvejledningen for de enkelte mærker inden køb, da der her vil være mere detaljerede informationer. Hvis badesandalerne eller badeskoene er for store, vil fødderne smutte rundt i dem, men omvendt hvis de er for små, så er de ubehagelige for barnet at have på. Helt generelt skal du være mere obs på størrelsen med en fast sko, end når du vælger en badesok. Den kan nemmere tilpasses foden, især hvis du vælger en model med snøre. Du kan se flere forskellige badesko hos Kids-World lige her

Det kan du bruge badesandaler til

Badesandaler, eller strandsko, som det også kaldes, er ideelle til strandturen eller til brug ved poolen eller i svømmehallen. Badesandaler er lavet, således at de kan tåle at blive våde, men alligevel stå fast. Så længe man ikke bruger badesandalerne på et meget hårdt underlag, som fx asfalt, så holder de rigtig godt.

Lad også børnene mærke sandet mellem fødderne…

Selvom badesandalerne er en rigtig god tryghed for børn og forældre når barnet er på stranden, så er det også en god ide at tage dem af en gang i mellem. At mærke sandet mellem tæerne og føle det kolde vand, er en stor sanseoplevelse for barnet. Hvis I er på et område uden store sten eller andet farligt, så kan barnet med fordel få lov at tage sine sko af og løbe lidt rundt uden.

Læs også:   Sjove badedyr til børn

Bliv klar til ferie, strand & svømmehal med badesandaler

Badesandaler til børn er både smarte og praktiske at have med i svørmmehallen eller på strandturen. Børnene kan have badesandalerne på selvom de går ude i vandet, og de færdes mere sikkert henover sten og tang, med mindre risiko for at falde eller træde på en sten. De bedste af sandalerne er lavet til at kunne bruges på ujævne og våde terræner, og børnene kan derfor sagtens have dem på ud og bade. Her er det dog vigtigt at vælge et par der sidder godt fast på foden. Desværre er der ikke altid rent og hvidt sand på de danske strande, men derimod masser af sten, vandmænd og tang og andet. Det hele er med til at give børnene en oplevelse, men med et par badesandaler kan barnet undgå at komme til skade på en sten eller lignende. Badeskoene er dog også meget nyttige på ferier, hvor sandet kan være varmt, og hvor man ofte er på stranden flere dage i træk, hvilket hurtigt bliver træls med et sår i foden.

Skal du rejse med baby?

Hvis du skal ud og rejse med baby, så er badesandalerne helt sikkert en god ting at have med sig i tasken. Hvis barnet træder på noget skarpt på stranden, og får en dårlig oplevelse kan det have betydning for resten af ferien. Derfor er badesandalerne rare at have med, især når man er et fremmed sted og måske ikke kender ”strandkulturen”. Nogen steder oplever man desværre glasskår eller cigaretskoddet i det hvide sand, hvilket man nødig vil have sine børn til at træde på.

Inden du tager ud og rejse med din baby, måske for første gang, så er der en masse ting der er gode at have med. Se en stor liste her, med praktiske ting du kan have med.