Et dukkehus er en populær gave til børn, til både fødselsdag eller jul. Et dukkehus i træ er både et stykke holdbart og smukt legetøj, og også et, som børnene kan lege med i timevis. Her har vi forsøgt at gøre det mere overskueligt at finde det bedste dukkehus i træ til dit barn eller barnebarn.

Sisällysluettelo

Derfor er et dukkehus godt legetøj

Et dukkehus giver børnene mulighed for at lege rolleleg, hvilket er med til at udvikle dem som mennesker. Igennem legen lærer børnene at forstå verden, og de sammenhænge der er i den. Et dukkehus giver mulighed for alle lege fra den hverdag børnene selv kender: at stå op, gå på arbejde/ børnehave, lave mad i køkkenet, gå i seng om aftenen og alle andre situationer fra hverdagen.

Sisällysluettelo

Dukkehuse fås i mange forskellige størrelser og prisklasser. Et dukkehus kan koste fra cirka 200 kr., og helt op til over 2.000 kr. Her kan du få et overblik over hvilke dukkehuse der er at vælge i mellem.

Dukkehus i træ med 4 etager mange søde detaljer vinduer og døre, der kan åbnes

Et rigtig fint dukkehus i træ fra mærket Le Toy Van, der er kendt for at lave nogle af de flotteste dukkehuse. Med dette hus er der til mange timers leg og sjov, hvor børnene kan lege med dukkerne, eller bruge tid på at indrette dukkehuset så hyggeligt som muligt. Vær opmærksom på, at møblerne købes seperat. Alder: Fra 3 år. Mål: 43,5 x 90 x 36,5cm.

Plan Toys dukkehus er produceret 100% bæredygtigt med altan og skydedøre har 4 rum til indretning

Dette dukkehus i træ fra Plan Toys er indgået i en bæredygtig produktion. Dukkehuset er i lækre materialer, og uden tvivl et meget holdbart stykke legetøj. Der er rig mulighed for at indrette dukkehuset som man synes. Når barnet leger med dukkehuset, stimuleres fantasien og motorikken. Et dukkehus i rigtig god kvalitet, der kan klare mange timers leg.

Sød lille familie, der passer til dukkehuset i træ fra Plan Toys. Familien består af far, mor, en dreng og en pige. Familien er også fremstillet i træ, så de passer til deres hus. Dukker og andet tilbehør til dukkehuset, er det der gør legen sjov og udfordrende. Det er en god gaveidé løbende at ønske sig mere tilbehør til dukkehuset.

Stort og farverigt dukkehus fra Hape.

Vilac Dukkehus i kuffert

Skønt farverigt dukkehus fra Vilac. Dukkehuset er fremstillet i kraftigt pap, og kan klappes sammen til en kuffert, når det ikke er i brug. Dette dukkehus er et af de bedste dukkehuse, hvis du leder efter et med masser af indhold. Med i købet på dette dukkehus får du nemlig masser af tilbehør i form af dukker og træmøbler.

Vilac Dyrelægeklinik i en kuffert

En rigtig flot dyrelægeklinik fra Vilac, som kan foldes sammen til en kuffert ligesom dukkehuset. Dyrelægeklinikken er fremstillet i kraftigt pap, og har mange farverige tegninger og dekorationer. Dyrelægeklinikken er et mindre traditionelt dukkehus, der ikke desto mindre giver anledning til masser af leg.

Små og billige dukkehuse

Billigt dukkehus

Her er et billigt dukkehus, som foldes ud af pap. Det koster kun 129,95 kr. Da det er lidt skrøbeligt, egner det sig bedst til børn over 4 år. Dukkehuset kan hurtigt slås op, og så er der klar til leg. Det indeholder masser af detaljer, og fungerer også som en flot dekoration på børneværelset.

Det lille bjørnehus fra Djeco

Dette søde dukkehus er ideelt til leg for de mindste. De små bjørne bor i et lille hus, som både har badeværelse og stue. I huset er der også et lille vindue. Bjørnefamilien består af far, mor og to børn. Det lille hus koster kun 129,95 kr.

Le Toy Van dukkehus – den lille model til 849,95 kr

Det franske mærke Le Toy Van laver de flotteste dukkehuse med mange fine detaljer. Det vil passe perfekt ind på ethvert pigeværelse. Her er der en udgave, som ikke fylder eller koster så meget som de store udgaver. Alligevel er der masser af plads til leg med dukkerne. Til 849,95 er det et billigt dukkehus, sammenlignet med de store udgaver af disse særlige dukkehuse.

Småland dukkehus – masser af detaljer og tilbehør

Denne model er et ret billigt dukkehus med sin pris på 299,95 kr. Dukkehuset har en tilhørende have, som gør legen sjovere og giver flere mulighed for rollelegen. Til Småland dukkehus er der masser af flot tilbehør at vælge i mellem, så det er et fint dukkehus til prisen.

Småland dukkehus – masser af detaljer og tilbehør

Denne model er et ret billigt dukkehus med sin pris på 299,95 kr. Dukkehuset har en tilhørende have, som gør legen sjovere og giver flere mulighed for rollelegen. Til Småland dukkehus er der masser af flot tilbehør at vælge i mellem, så det er et fint dukkehus til prisen.

Djeco Dukkehuse – moderne dukkehuse til børn

Djeco dukkehuse adskiller sig fra mange andre dukkehuse, da de er designet efter moderne arkitektur. Dukkehusene har store vinduesfacader, og store åbne rum. Møblerne til dukkehuset er moderne og stilet i sit udtryk, og gør dukkehusene til en flot dekoration på børneværelset.

Masser af dukkehusmøbler til Djeco dukkehuse

En af fordelene ved at vælge et Djeco dukkehus er, at der er virkelig mange møbler at vælge i mellen, og der er også flere forskellige dukkefamilier, der passer til huset. Når du køber tilbehør til dukkehuset, er det bedst at købe dem fra samme mærke, så du er sikker på, at både møbler og dukker passer til dukkehuset i størrelsesforhold.

Djeco dukkehus – det moderne hjem

Endnu et flot dukkehus fra Djeco. Dukkehuset er en anelse mindre end det store, og har derfor ikke så mange rum. Dukkehuset er dog stadig holdt i den moderne stil med arkitektonisk kant. Dukkehuset er en flot dekoration på værelset, og giver mulighed for mange timers leg.

Stort Djeco Dukkehus – med glastag

Dette dukkehus fra Djeco kaldes Mon petit Home. Det har et moderne design med store vinduer og masser af lysindfald i huset. Dukkehuset er det støreste dukkehus fra Djeco, og måler 48 x 31 x 32 cm. Det anbefales fra 4 år, og er således et godt bud på bedste dukkehus til børn på 4 år eller derover.

Dukkehus – masser af mulighed for indretning

Dette Djeco dukkehus har et gult tag, og har 2 mindre rum i overetagen og 2 større i underetagen. Der er masser af mulighed for at indrette det, så det bliver rigtig hyggeligt og personligt. Det kunne for eksempel være med de søde babyting fra Djeco, som passer perfekt til huset.

Dukkehusmøbler og dukker til Djeco dukkehuse

For at gøre det sjove at lege med dukkehuse, skal der naturligvis være møbler og dukker til det. Tilbehør til dukkehuse, giver børnene muligheden for rigtigt at lege og indrette dukkehuset, og det giver flere detaljer til legen. Et køkken og en seng giver muligheden for at få mange hverdagssituationer ind i legen. Børn elsker rollelege, hvor de kan efterligne det, de voksne gør. Ting som at lave mad, vaske tøj, putte børnene i seng osv., er alt sammen noget børnene kan lege med dukkehuset, når der er en masse tilbehør og møbler til det. Her har vi samlet nogen af de fineste møbler til Djeco dukkehuse. Møbler og dukker til dukkehuse er i øvrigt også en god gaveide, som børnene kan ønske sig løbende.

Djeco Køkken med mange detaljer: gryder og pander køkkenur forskellige madvarer

Med dette fine køkken kan der laves meget mad til dukkehusets beboere. At lave mad i køkkenet er en af de lege, som børn elsker allermest. Derfor er køkkenet vist en nødvendighed i dukkehuset. Det fine køkken passer perfekt i stil og størrelse til Djeco dukkehus.

Dukkehusmøbler: Baby, vugge og højstol - lavet i træ moderne design passer til Djeco dukkehus

At lege mor, far og børn er den oplagte leg til dukkehuset. Det er muligt med denne søde baby, hvor der medfølger både vugge og højstol. Så kan baby sove trygt, og samtidig sidde med til bords.

Baby til dukkehuset

En lille baby med både højstol og klapvogn. Ideel til familielegen.

Familie til dukkehuset

I denne familie er der både far, mor og to børn. Den helt klassiske kernefamilie, som uden tvivl vil passe perfekt ind i huset. Denne familie er fra Djeco, og passer således til Djeco dukkehuse.

Kidkraft dukkehuse – store dukkehuse med masser af detaljer

Er du ude efter et virkelig stort og eksklusivt dukkehus, så er dette lige sagen. Dukkehuset fra Kidkraft er så stort, at det passer til Barbiedukker og andre dukker i den størrelse. I huset er der rig mulighed for at indrette som man synes. I huset er der 3 etager, hvor der er masser af flotte detaljer. For eksempel en altan med snørklet gitter, trappe, smart elevator og vinduer. Indeni er dukkehuset dekoreret med detaljerige tapeter, der giver indtrykket af flotte møblerede rum.

Et helt særligt flot dukkehus til mange timers leg. Man kan naturligvis lege med dukkehuset alene, men der er også masser af plads til at være flere børn i legen.

Dukkehuset måler samlet: H117 x B33 x L80 cm

Kæmpe dukkehus – 50 møbler medfølger

Et virkelig flot og stort dukkehus, som er perfekt til pigen der elsker at lege med dukker. Det passer i størrelsesforhold til dukker op til 30 cm. De klassiske Barbiedukker passer perfekt i størrelsen til dette hus. Dukkehuset har hele 3 etager, og 10 rum i alt, hvilket virkelig giver mulighed for at udfolde fantasien.

Dukkehuset fra Kidkraft er i virkelig god kvalitet, der kan holde til mange timers leg.

  • Produceret af træ
  • Størrelse: 87 cm L x 69 cm W x 117 cm H
  • Medfølger detaljeret step-by-step samling instruktioner
  • Vægt: 32kg